Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.124
|
čitano: 8.723.142
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

A jeste manekeni {#}

14 godina
protjeran
Re: Rast mišića i visina
crack kaže...
neznem jel to salo ili forsaš donji dio trbuha.

Vidis da je rekel da su ove slike posle treninga, znaci shock masa, al ima i malo sala.

daniel
16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...
crack kaže...

Vidis da je rekel da su ove slike posle treninga, znaci shock masa, al ima i malo sala.

shvaćam,ali dosta to nesrazmjerno izgleda,kad je slika od naprijed vidi se linija trbuha,sa boka zapravo ima trbušinu,ili je možda nekako krivo stajao,vidiš mu lopatice.

17 godina
Rast mišića i visina
Tako je nekako cudno ispalo, ne izgleda to tako inace, ima malo sala skroz dole u trbuhu. Mozda vam se cini da imam vise kila ali noge su mi stapici pa je to onda ovako kako je. Cilj do ljeta je izdefinirat i povecat ruke i malo izdefkat trbusne ali to u 3 mjeseca nije problem.
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Bug forum postaje Playboy. :D Ugl. mar123 mislim da bi trebao raditi više na prsima i leđima.. posvetit se više tome, koliko vidim po fotkama.
Tony Soprano
14 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Stvar je u tome da se on jos prirodno nije razvil do kraja, pa to tak izgleda. A i vjezba tek 6 tjedana, teba malo vremena da sve dođe na svoje.

Samo nastavi @mar.

daniel
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Dobio sam ponudu da uz Beckhama da promoviram donje rublje..razmislit ću još :)

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Više izgleda ko da krivo stoji.

15 godina
protjeran
crack kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...
crack kaže...

shvaćam,ali dosta to nesrazmjerno izgleda,kad je slika od naprijed vidi se linija trbuha,sa boka zapravo ima trbušinu,ili je možda nekako krivo stajao,vidiš mu lopatice.

krivo je stajo kolko se da zaključit prema slici al i ja npr imam dosta trbušine dok sam na masi i pivi (kao sad).. to se sreže u tri tjedna najviše, iako meni moja ne smeta jer je ionako puno uža od linije latova, a ni prsa ne zalaze puno iza profilne linije

i btw zakaj imate svi tak rastegnute trapove? shrugse radit svi sad 4 serije

17 godina
Rast mišića i visina

ma ni sam neznam kako to izgledam shebano na toj slici sa strane, inace mi je to ravno sve a tu izgleda ko da imam trbusinu neku, no htio sam da vidite da ja isto ipak vjezbam a ne da samo pisem tu po temi.

nego evo, sliko sam se prije pol sata i imo 59 kg, otiso popit pwm i sad imam 59.5, how is that possible

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ma ni sam neznam kako to izgledam shebano na toj slici sa strane, inace mi je to ravno sve a tu izgleda ko da imam trbusinu neku, no htio sam da vidite da ja isto ipak vjezbam a ne da samo pisem tu po temi.

nego evo, sliko sam se prije pol sata i imo 59 kg, otiso popit pwm i sad imam 59.5, how is that possible

nisi se posro.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Water weight.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

mar123 pogledaj mene sa 70 kg, ne vidi se bas zbog sjena i losa kamera. Kad ne jedem nista i prazan imam 68 i duplo izrazenije su mi plocice i sve.

17 godina
Rast mišića i visina

pa tocno se vidi ta razlika u kilama, pogotovo sto su ti ruke vece, al polako, ima vremena, tek sam poceo. u ovih 6 tjedana sam doso sa 54.9 na 59 kg sto je cisto dobro, a bolje da ne vidite kako sam izgledo.

13 godina
neaktivan

Koliko imas godina i koliko si visok?

17 godina
Rast mišića i visina

16, 170 cm.

13 godina
neaktivan

Potrudi se tu kilazu sta si dobio da pretvoris u misicnu masu. Ja isto imam 16, 176 visok i 70 kg.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Samo vježbajte i hranite se dobro i bit ćete ko ja ;)

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
mar123 jedan savjet nemoj ništa forsirati, još si mlad, ima vremena za sve, vjeruj mi, nećeš ništa postići forsiranjem. Još uvijek si u prirodnom razvoju, i samo nastavi polako malo po malo vježbati, i rezultati će doći sa vremenom, ipak tek ti je 16 godina. Samo nemoj nikada odustajati, složi si u glavi neki plan, i malo po malo ga ostvaruj, i vjerujem da sa dovoljno truda i vremena ćeš postići ono što želiš.
Tony Soprano
13 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Kako si samo skroman...

15 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...
DuMe kaže...

Kako si samo skroman...

ko novi papa :)

Šalim se naravno,znači ljudi hrana vam je 70 posto svega..ubijte se na treningu i poslije toga kvalitetno jedite. Ne junkfood i ostala sranj

13 godina
neaktivan
DuMe kaže...
peterstern9 kaže...
DuMe kaže...

Kako si samo skroman...

ko novi papa :)

Šalim se naravno,znači ljudi hrana vam je 70 posto svega..ubijte se na treningu i poslije toga kvalitetno jedite. Ne junkfood i ostala sranj

Ma zezam se naravno ;)

Napisao sam prije koji tjedan jedan duži post gdje sam objasnio kako je prehrana zapravo sve, vježbanje je tek mali dio napretka (iako bez vježbanja nema nikakvog napretka :D ), o suplementaciji, itd.

17 godina
Bergo kaže...

Potrudi se tu kilazu sta si dobio da pretvoris u misicnu masu. Ja isto imam 16, 176 visok i 70 kg.

eh kad bi ja imo 70 kila stari moj.

naravno da je prehrana sve, ako jedes sranja i vjezbas neces nista postic, i u to sam se uvjerio. no sad idem polako, i ono sto je glavno vjezbam zbog sebe a ne zbog cura na ljeto(ko hrpa mojih frendova koji sad prije ljeta krecu u gym)

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo ako netko nije vidio, mislim da bi svima dobro došlo pročitati, barem letimično ;)

KLIK

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo za sve, DO SOMETHING!

17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Bergo kaže...

naravno da je prehrana sve, ako jedes sranja i vjezbas neces nista postic, i u to sam se uvjerio. no sad idem polako, i ono sto je glavno vjezbam zbog sebe a ne zbog cura na ljeto(ko hrpa mojih frendova koji sad prije ljeta krecu u gym)

ne kužim tu logiku kod ljudi. misle da će u mjesec dana prije ljeta moć dobro izgledati.

dobar izgled treba nevjerojatno puno truda i vremena. ja treniram oko 3/4 godine i dalje nisam nešto pretjerano postigao(zapravo kad se gleda od day 1, snagom sam dosta napredovao).

možda ću krenuti u teretanu jer imam priliku, pa ću probati sredit prsa jer je mnogo lakše s barbellom nego bodyweightom.

nekoliko pitanja za sve:

-kako povećati apetit?

-koja je visoko kalorična hrana osim jaja(jako puno treba piletine da bi dobio na masi)?

-pošto nisam nikad išao u teretanu, koje su dobre vježbe za prsa osim bench pressa?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

@djdomi - Umjesto šipke za benč,provaj s bućicama radit za prsa.. odlično pogađa

Za apetit uzmi B kompleks

17 godina
djdomi kaže...
mar123 kaže...
Bergo kaže...

ne kužim tu logiku kod ljudi. misle da će u mjesec dana prije ljeta moć dobro izgledati.

dobar izgled treba nevjerojatno puno truda i vremena. ja treniram oko 3/4 godine i dalje nisam nešto pretjerano postigao(zapravo kad se gleda od day 1, snagom sam dosta napredovao).

možda ću krenuti u teretanu jer imam priliku, pa ću probati sredit prsa jer je mnogo lakše s barbellom nego bodyweightom.

nekoliko pitanja za sve:

-kako povećati apetit?

-koja je visoko kalorična hrana osim jaja(jako puno treba piletine da bi dobio na masi)?

-pošto nisam nikad išao u teretanu, koje su dobre vježbe za prsa osim bench pressa?

http://www.vjezbaj.com/vjezbe/prsa/

evo pa pogledaj sto sve mozes radit.

15 godina
Rast mišića i visina

Ajd, da se opet priključim.
Budući da sam shebao lijevo koljeno (prednji križni ligament mi se rascijepio), bio sam primoran krenuti u teretanu.
Dakle, idem nekih mjesec dana, ne nešto previše intenzivno, ali kad odem, ostavim dobra 2 sata.
Od vas eksperta tražim (ako je moguće) sljedeće:

1. Stranicu/forum na kojem bih naučio o spravama, kako najbolje raditi, itd.
  2. Savjete o prehrani (počeo sam paziti na unos kalorija)
  3. Neke savjete kako dobiti neku definiciju uz zadržavanje mase.

Trenutno imam 95-96 kg uz 186 ili 187 cm, ne znam točno, dugo se nisam mjerio.

Fizički sam dosta jake građe i noge imam dosta neproporcionalne u odnosu na ostatak tijela, posebno torzo.
Želja mi je to malo ujednačiti, jer izgledam kao da torzo i noge ne idu zajedno. 

I nekoliko trenera mi je već reklo da tako prirodno jako i masivno se rijetko viđa.
E sada ja iz tih svojih nogu želim izvuči definiciju, u prvom redu mislim na kvadricepse.

Teretana u koju idem je XXL Plavi u Osijeku i ima velika većina svih sprava. Pozovite se na točku 1. iz gornjeg dijela te mi dajte savjet.
Kod kuće/u stanu radim trbušnjake i sklekove. Razmišljao sam krenuti na Insanity, ali neke vježbe ne bih smio raditi zbog koljena.
Ne smijem trčati još, ne smijem raditi presu i slične.

U teretanu nisam nikada prije išao i do prije par tjedana nisam vjerovao u djelotvornost iste.
Uzeo sam 12x mjesečno, ili 3x tjedno, kako hoćete.
Je li to dovoljno/dosta? 

__________________________________________________________________________________________________________

p.s. jedna zanimljiva slika/činjenica koje se pokušavam držati.

A na slici je Marko Drčić, vi iz Zagreba ste u mogućnosti doći u kontakt s njim.
Ne reklamiram, samo napominjem uz sliku.
Nemam ništa od reklame niti osobno znam dečka.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
Rast mišića i visina

bang for buck, TOP Shop utezi, 299kn sa poštarinom 350kn.

Do 27.03.

35kg utega, dvije male šipke i jedna velika(iako podnosi malo(55kg), sam iznos utega za cijenu je must-buy).

http://www.topshop.com.hr/fitness_sport/utezi_fitness_vjezbanje.html?search=set%20utega#prodCartTop

Pingu ;)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice