Jedno pitanje. Hocu li se lakse nabildati ukoliko sam mrsav (nista previse) ili ako sam deblji? Moze li se uopste nabildati mrsav covjek da lici na nesto, da popuni misicima tijelo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedno pitanje. Hocu li se lakse nabildati ukoliko sam mrsav (nista previse) ili ako sam deblji? Moze li se uopste nabildati mrsav covjek da lici na nesto, da popuni misicima tijelo
da, jedi i vježbaj.
Bolje ce ti se vidjeti misici i sama definicija ako si mrsav, jer imas manj index tjelesne mase. Mozes se nabildati ako si i deblji, ali onda za definiciju trebas puno vise raditi.
kako nebi mogo? vjezbas i jedes vise, i umjesto da se ta velika kolicina hrane pretvara u salo vjezbom ce se pretvarat u misice.
edit: ako si na pocetku mrsav puno lakse ces razvit trbusne misice, a ruke je tesko i jednom i drugom.
Hvala svima. Necu izgubiti i ovo malo mase sto imam ako pođem vjezbati, jer znam da deblji ljudi teretanom skinu kile?
jel pretjeran trening 400 sklekova svakavkih vrsta,200 zgibova 100 dipseva? 2 dana ici 1 dan odmor
Ja mislim da nije, čak štoviše, maksimalno ćeš potaknut hipertrofiju mišića. Naravno, ovo nije pretjerano ako imaš kvalitetnu prehranu i dovoljno sna preko noći, također ovisi i o trenutnoj tjelesnoj spremi. Ako si u konstantnom treningu i ovo si već radio do sada i možeš izdržati (mislim na 200 pravilnih zgibova, ne nekakvih polovičnih...bolje je onda napraviti 20 pravilnih nego 200 bezveznih), samo nastavi 
pravilnih naravno,rade se cak i ruski :) mogu povecavat polagano?
koje si godište? i da li možda poznaješ ekipu iz street brothers-a?
A vidi stranicu prije kaj se je pisalo o ponavljanjima i serijama, kaj je za kaj. Radi vjezbe za masu i neces se osusiti. Kad napucas mase kolko ti treba, onda radis vjezbe za defku ako hoces.
jel pretjeran trening 400 sklekova svakavkih vrsta,200 zgibova 100 dipseva? 2 dana ici 1 dan odmor
Ja mislim da nije, čak štoviše, maksimalno ćeš potaknut hipertrofiju mišića. Naravno, ovo nije pretjerano ako imaš kvalitetnu prehranu i dovoljno sna preko noći, također ovisi i o trenutnoj tjelesnoj spremi. Ako si u konstantnom treningu i ovo si već radio do sada i možeš izdržati (mislim na 200 pravilnih zgibova, ne nekakvih polovičnih...bolje je onda napraviti 20 pravilnih nego 200 bezveznih), samo nastavi 
pravilnih naravno,rade se cak i ruski :) mogu povecavat polagano?
koje si godište? i da li možda poznaješ ekipu iz street brothers-a?
95 znam
Pozdrav ekipa,
imam jedno pitanje za iskusnije BBere. Trenutno radim split prsa - srednje rame, leđa - zadnje rame - trapez , noge, ruke. Za dane kad radim ramena, radim superset dvije vježbe za srednje rame, veslanje širokim hvatom i lateralno dizanje bučicama. Zanima me jel to dovoljno za ramena, budući da bih htio primarno ramena dobit jer mi je triceps puno veći od ramena pa ruka pomalo smiješno izgleda.
Pozdrav ekipa,
imam jedno pitanje za iskusnije BBere. Trenutno radim split prsa - srednje rame, leđa - zadnje rame - trapez , noge, ruke. Za dane kad radim ramena, radim superset dvije vježbe za srednje rame, veslanje širokim hvatom i lateralno dizanje bučicama. Zanima me jel to dovoljno za ramena, budući da bih htio primarno ramena dobit jer mi je triceps puno veći od ramena pa ruka pomalo smiješno izgleda.
ako osjetiš da rade ok ti je.. glavno da pogodiš težine jer je to malo teže za ramena pošto su većini ramena na početku zapravo fizički dosta slaba. dvije vježbe su ti sasvim dovoljne za bilo koji mišić tako i za rame. ja osobno volim radit varijaciju military pressa (nema ime jer sam ju sam složio) i radi čuda s ramenima i ne trebam nikakvu drugu izolaciju za rame.. uglavnom dobro je to kaj ti radiš
zanima me jel itko probao onaj slimmies kocke za mršavljenje...el mi se isplati uzimat ih?
zanima me jel itko probao onaj slimmies kocke za mršavljenje...el mi se isplati uzimat ih?

da, od njih sam smrsavio u 2 i pol sata i usput jeo u mek donaldsu, isplati ti se.
zakaj bi to htio? za defku?
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Koliko puta tjedno bi trebao raditi vjezbe za ramena?Ja zasada ovako radim 3x tjedno(uto,cet,sub),ali mozda je to previse razmaka za vjezbe ili premalo?
da, od njih sam smrsavio u 2 i pol sata i usput jeo u mek donaldsu, isplati ti se.
Nerazumin zašto je dobio 11 TD-ova?
Cisto sumnjam prije nekih 10kg drzo sam to uteg od 20kg i bi je dosta tezi tako da sumnjam pa ako neko zna bilo bi dobro da tocno napise tezinu sipki(bench,mrtvo,cucanj)i ovih manjih tipa onda za biceps pregib i ez sipka
Cisto sumnjam prije nekih 10kg drzo sam to uteg od 20kg i bi je dosta tezi tako da sumnjam pa ako neko zna bilo bi dobro da tocno napise tezinu sipki(bench,mrtvo,cucanj)i ovih manjih tipa onda za biceps pregib i ez sipka
Olimpijska ima 20 kg, one manje oko 11-12.5kg ako se ne varam.
Koliko puta tjedno bi trebao raditi vjezbe za ramena?Ja zasada ovako radim 3x tjedno(uto,cet,sub),ali mozda je to previse razmaka za vjezbe ili premalo?
Nema magične formule za svakoga, ako vidiš da se ne možeš oporaviti ili napraviti napredak smanji volumen ili smanji frekvenciju.
Olimpijska ima 20 kg, one manje oko 11-12.5kg ako se ne varam.
Tesko bas cu probat izvagat jel kad sam usporedivo puno lakse je bilo
http://body.ba/bodybuilding/savjeti/razliciti-tipovi-sipki-i-njihova-namjena/97
sve vrste sipki, njihove tezine i duzine. vjerojatno cu ja opet dobit td.
Koliko ja znam olimpijska sipka ima 18,5kg ona bench 10kg i ima jos jedna od 12.5, a ona ez sipka ima nekih 7.5/5kg
kod mene u gymu je olimpijska za bp,dl,sq 20kg,ez je oko 15kg bila,još jedna kraća malo je 10 kg
http://body.ba/bodybuilding/savjeti/razliciti-tipovi-sipki-i-njihova-namjena/97
sve vrste sipki, njihove tezine i duzine. vjerojatno cu ja opet dobit td.
nemoj se obazirat na td-ove kad ih daju trolovi.. ionak ti ne mogu nikaj s njima, samo sudjeluj u temi normalno ko do sad i sve 5
daju td i glume neke znalce a ne znaju težine šipki, onda znaš na čem si s njima
koliku tezinu otprilike mogu podnit te ravne standardne sipke?
nemreš ti dignut kolko one mogu podnjet. ne brini
nemreš ti dignut kolko one mogu podnjet. ne brini
Si siguran?