Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.148
|
čitano: 8.774.241
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
xR4Z3R kaže...

Ja idem u teretanu i rezultati su u ovaj mjesec i pol bolji nego ovih 6 mjeseci sto sam trenirao kod kuce.

nisi imao onda nikakvu progresiju.

ako nisi imao rezultata, to znači da si vrtio krugove jedno te iste varijacije vježbe i ništa se nije desilo.

za ove ultra mega super burnere, te gluposti ignorirajte. dijeta i kardio su za skidanje kila, ništa drugo.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
neaktivan
djdomi kaže...
xR4Z3R kaže...

Ja idem u teretanu i rezultati su u ovaj mjesec i pol bolji nego ovih 6 mjeseci sto sam trenirao kod kuce.

ako nisi imao rezultata, to znači da si vrtio krugove jedno te iste varijacije vježbe i ništa se nije desilo.

za ove ultra mega super burnere, te gluposti ignorirajte. dijeta i kardio su za skidanje kila, ništa drugo.

Imao sam ja itekakvu progresiju,ali to je neusporedivo sa teretanom gdje sam puno brze dobio rezultate u manje vremena.Prsa su mi narasla duplo na benču za razliku od svih varijacija sklekova.

Ljubomorne duše mogu da mi puše
15 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...
djdomi kaže...
xR4Z3R kaže...

Imao sam ja itekakvu progresiju,ali to je neusporedivo sa teretanom gdje sam puno brze dobio rezultate u manje vremena.Prsa su mi narasla duplo na benču za razliku od svih varijacija sklekova.

Nisu ti mogla prsa narast baš toliko puno u mjesec dana..kao i ostalo.. treba vremena!

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

kako to misliš narasla duplo,u kilaži ili?

inače po stoti put govorim ovo sam sam sebi dosadan

pogotovo ako nikad nisi bio u gym-u ili radio bench,tjelo ti ima neku granicu svoju zamisli neznam 50 kg nebitno,i ti dodes u gym prvi put sa 10 kg radis 2 20 kg...tako dalje do 50 i onda će ti tu na neko vrijeme stat težina,više nećeš napredovat tako praktički iz dana u dan,nego možda svaka 2 tjedna (karikiram) će ti bench otić za 10 kg gore.

nije ti to nikakva moć teretane nego vjerovatno nisi radio baš sa opterećenjima previše,al sve u svemu nastavi samo tako.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Mene zanima koliko tune je previše, jer ima puno žive. Dnevno pojedem po dvije konzerve, jer nije skupa, a dobar je obrok za u školu.

17 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Pitanje, da li itko ima iskustva s ovom firmom što prodaje navedenu šipku za zgibove?

Izgledaju mi ok.

Drugo, da li se ovo čudo može montirati odnosno postaviti bez uvidavanja tih 'okruglih osigurača' u štok?

Dakle, ako itko zna, bio bi zahvalan.

Kod mene trenutno niti jedan sportski shop nema šipku za zgibove a tražim ovu najjednostavniju teleskopsku

koja se samo montira na štok sistemom rastezanja (ili kako već).

edit; malo googlam i izbaci mi ovaj auto complete, lol;

Ja ti to imam, super stvar samo što je kod mene problem štok, dosta je nizak pa se ne mogu istegnuti do kraja :/ ali sve u svemu valja, radi na principu rastezanja do određene širine :)

***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
18 godina
Jabulani kaže...

Mene zanima koliko tune je previše, jer ima puno žive. Dnevno pojedem po dvije konzerve, jer nije skupa, a dobar je obrok za u školu.

A pa ovisi koje konzerve tune. Kvalitetna tuna je sve samo ne jeftina. Jel sad svaka konzerva koja je jeftinija, puna žive, neznam :/
Uglavnom, Eva tuna recimo ima jeftine verzije i skupe pa onda pola sata gledaš u sitne natpise i probijaš se kroz razne začkolice

tipa "pakirano u" "proizvedeno u", "zemlja porijekla", "uvezeno iz"... uglavnom, ima nekih sa ribogojilišta, s naše obale, ima ih

s tajlanda, španjolske, da ne nabrajam. U tuni ima toksina jer je na vrhu (morskog) hranidbenog lanca - sve što pokupe u moru oni

ispod nje, od zooplanktona, algi, fitplanktona, krila, sitnih ribica, većih riba... završi na kraju u njoj. tako da se govori da je koncentracija

svakog toksina u njoj i do 30 milijuna puta veća od onog u moru jer je u neku ruku isfiltrirani kondenzat mora. Tune iz ribogojilišta

su u tom smislu nešto bolje jer ih se hrani kontroliranim sadržajem, no skupa je, posebno pored japanaca koji otkupljuju najbolje od

ribe iz cijelog svijeta.

17 godina
Rast mišića i visina
Nebi ti preporucio tako puno tune jer kazu da je kancerogena.
18 godina
Demzi94 kaže...

Jel ko koristil ove tablete mega fat burner i slicno za mrsavljenje zanima me jel to djeluje sta??

Imam frenda koji je koristio L-carnitine u kapsulama. Fino bi uzeo to prije treninga i udri, znojiš se ko svinja ako pošteno radiš i mogu ti reći da je fino izgubio kila. Naravno ako to piješ i ne radiš ništa kao da si bacio lovu u vjetar.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
14 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
Demzi94 kaže...

Jel ko koristil ove tablete mega fat burner i slicno za mrsavljenje zanima me jel to djeluje sta??

Imam frenda koji je koristio L-carnitine u kapsulama. Fino bi uzeo to prije treninga i udri, znojiš se ko svinja ako pošteno radiš i mogu ti reći da je fino izgubio kila. Naravno ako to piješ i ne radiš ništa kao da si bacio lovu u vjetar.

Pa to sam i mislio da uzmem prije teretane!

18 godina

Da sam na tvom mjestu, uzeo bi l-carnitine i trčao, barem za početak. Ako imaš viška kila kardio je majka za skidanje kila.

Za teretanu ne znam kako bi to djelovalo jer to nikad nisam volio previše (čitaj: nisam se znojio i umarao koliko sam htio jer mi je to dosadno {#}). Ovaj moj frend to je to prije treninga kickboxa uzimao.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja isto mogu potvrdit odlično djelovanje tog l-carnitina.Frend mi ga je uzimao dok je išo s menom u teretanu..naravo,imao je i program uz to,ali 30 sec. odmora između svake serije..samo UDRI

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ima u DM-u l-carnitine dosta jeftino samo kakva je kvaliteta  to ne znam

17 godina
Rast mišića i visina

ima u dmu i protein za 40 kn, ali nevalja ku*ca.

16 godina
Rast mišića i visina

Ja si volim uzet one proteinske plocice iz dm-a vjerojatno nisu nesto extra ali imaju odlican okus :)

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Ja si volim uzet one proteinske plocice iz dm-a vjerojatno nisu nesto extra ali imaju odlican okus :)

Kako se zovu, koliko koštaju?

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
16 godina
1.Lovac kaže...
Encyanix kaže...

Kako se zovu, koliko koštaju?

Evo ih, dođu 6 kuna http://shape-blog.de/wp-content/uploads/2013/02/Sportness-Eiweiss-Riegel-Cookies-Cream.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 14:14 (Encyanix).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jedna pločica 6kn, čudno...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Te pločice doma napravite, 10min posla, a barem znate šta stavljate unutra.

16 godina
protjeran
Jabulani kaže...

Kako?

Čini mi se da je na bodybulding.hr bio članak o tome...

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
Jabulani kaže...

Kako?

Čini mi se da je na bodybulding.hr bio članak o tome...

Ima više verzija, ali evo jedna

18 godina
Demzi94 kaže...
Pero Dinamit kaže...
Demzi94 kaže...

Pa to sam i mislio da uzmem prije teretane!

Ništa od toga. L-carnitine probao, trošio, nula. Barem sa tom namjenom, da "izgara" kilograme.
druga stvar je što ljudi kad to kupe osjete obavezu da i pojačano treniraju jer je to naravno uvjet, pa
onda naravski mršave em bog pojačanog vježbanja, em zbog povećalih mišića i promjene metabolizma koja

je nastala kao reakcija na povećanu izmjenu tvari.
No donekle je L-carnitine  dobar kao potpora u oporavku nakon treninga s teretima.
Naravno opet to ovisi o svakom osobno. 
Ali recimo što je dobra stvar za pojačati metabolizam pri kardiu...
Zeleni čaj. I tako je njegov ekstrakt sastavni dio svakog fat burnera.
I već sam spominjao konjugiranu linolnu kiselinu
Ovo ulje prema istraživanja pospješuje gubitak kilograma, ali također
pritom uspijeva očuvati mišiće.
Najbolje je prije svega pojačana hidratacija, manji i češći obroci, izbjegavanje gaziranih pića,
i fast fooda, i pritom svaki dan nešto kontinuiranog kardia. Recimo barem 20 minuta, za početak
pa dan za danom keko se čovjek već osjeća pojačati ili ustrajati. Kad se pritom pojača unos proteina,
porastu mišići, koji troše više kalorija i eto veselja: sve je lakše, osjećate se bolje, a mršavi se brže:)

14 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Nemojte mislit da ce rezultati doci preko noci, ili uz pomoc raznih gluposti iz izloga teretane (proteini, carbon.h, creatin  i sl.). To su sve samo dodaci prehrani koja je najvaznija, naravno uz ispravan trening. Cak i AAS nisu carobni, nego treba puno truda uz njih, inace je novac bacen u vjetar. Za nabiti nesto mase, ili skinuti koju kilu, nije stetno lupiti kuru od 12-16 tjedana uz odgovarajucu zastitu, ali nakon toga treba znati stati. Uglavnom, "nema kruha bez motike" kak god okrenuli, samo postoji brzi i skuplji put i onaj posteniji.

daniel
14 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Nemojte mislit da ce rezultati doci preko noci, ili uz pomoc raznih gluposti iz izloga teretane (proteini, carbon.h, creatin  i sl.). To su sve samo dodaci prehrani koja je najvaznija, naravno uz ispravan trening. Cak i AAS nisu carobni, nego treba puno truda uz njih, inace je novac bacen u vjetar. Za nabiti nesto mase, ili skinuti koju kilu, nije stetno lupiti kuru od 12-16 tjedana uz odgovarajucu zastitu, ali nakon toga treba znati stati. Uglavnom, "nema kruha bez motike" kak god okrenuli, samo postoji brzi i skuplji put i onaj posteniji.

znam ja vidjet jednog frajera u teretani neki put ,,ima bf valda -5 bkte {#} mrga i pol od frajera dize na spravi za triceps sve one utege u stupu (nezz kilazu jer ne pise ) a ja nemogu ni pomaknut  mada imam dosta razvijene ruke uglavnom bio sam ga pitao kako uspjeva tako nizak bf odrzavat a frajer mi kaze da uzima clenbuterol i da je prezadovoljan time kaze da vec dosta dugo uzima i da nikad nije imo neke probleme ,,stvarno ljepo za vidit sala uopce nema ni milimetar samo misici jedino sta mi se tu ne svida sto sam cuo da taj clenbuterol otezava disanje a i to sto je skup {#}

16 godina
Demzi94 kaže...

znam ja vidjet jednog frajera u teretani neki put ,,ima bf valda -5 bkte {#} mrga i pol od frajera dize na spravi za triceps sve one utege u stupu (nezz kilazu jer ne pise ) a ja nemogu ni pomaknut  mada imam dosta razvijene ruke uglavnom bio sam ga pitao kako uspjeva tako nizak bf odrzavat a frajer mi kaze da uzima clenbuterol i da je prezadovoljan time kaze da vec dosta dugo uzima i da nikad nije imo neke probleme ,,stvarno ljepo za vidit sala uopce nema ni milimetar samo misici jedino sta mi se tu ne svida sto sam cuo da taj clenbuterol otezava disanje a i to sto je skup{#}

I ilegalan :)

14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Demzi94 kaže...

znam ja vidjet jednog frajera u teretani neki put ,,ima bf valda -5 bkte {#} mrga i pol od frajera dize na spravi za triceps sve one utege u stupu (nezz kilazu jer ne pise ) a ja nemogu ni pomaknut  mada imam dosta razvijene ruke uglavnom bio sam ga pitao kako uspjeva tako nizak bf odrzavat a frajer mi kaze da uzima clenbuterol i da je prezadovoljan time kaze da vec dosta dugo uzima i da nikad nije imo neke probleme ,,stvarno ljepo za vidit sala uopce nema ni milimetar samo misici jedino sta mi se tu ne svida sto sam cuo da taj clenbuterol otezava disanje a i to sto je skup{#}

I ilegalan :)

Ma koda i nije mos ga nabavit na placu takoreci ( barem kod mene u teretani  ,,dolaze svakakvi frajeri mos nabavit sta god oces a pogotovo od gazde ja msm da je taj frajer probo sve sta postoji od steroida frajer je oblak oblak )

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

sad sve više mladih počinje sa steroidima ,poznam nekoliko njih počeli koriste   testosteron i metanabol svi bi rezultate preko noći a kad će bit mlohava  ćuna onda će se čudit. 

17 godina
Rast mišića i visina

neke stvari su s razlogom ilegalne.

14 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Clenbuterol nije tolko ucinkovit ko AAS, pogotovo kombinacije njih, ali je dobar za masu, ili nagli gubitak kila. Ako ces ga uzimati dulje od 3-4 tjedna, zastiti se sa Ketotifenom da ti se ne syebu beta2 receptori i dobro dođe neki psihostimulans da ne izgledas ko zombi. Sve u svemu, jako los praparat, pogotovo znajuci da ima onih bez nuspojava i sa puno boljim rezultatima.

daniel
17 godina
Rast mišića i visina

ljudi moji zbilja se planirete trovat tim govnima? pa nemozete u mjesec dana postat arnold, za godinu dana dobrim treningom i prehranom mozete postic sto hocete.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice