Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.095
|
čitano: 8.625.753
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Demzi94 kaže...

Vidim zadnjih dana  po fejsu sve vise ljudi koristi herbalife zanima me imali kakve razzlike izmedu wheya i herbalife-a jer kolko vidim herb je dosta skup!!

I mene zanima, ne samo po "fejsu" nego opcenito. Bas bi htio da overhaul komentira ovo, zanima me jer od cure brat pije herbalife sa xy vitamina gore ( imam sliku ali iskreno neda mi se uppat ) i nisam mogao dokucit zasto ne piti nesto drugo osim herbalife-a.

18 godina
Fake_Alert kaže...
Demzi94 kaže...

Vidim zadnjih dana  po fejsu sve vise ljudi koristi herbalife zanima me imali kakve razzlike izmedu wheya i herbalife-a jer kolko vidim herb je dosta skup!!

I mene zanima, ne samo po "fejsu" nego opcenito. Bas bi htio da overhaul komentira ovo, zanima me jer od cure brat pije herbalife sa xy vitamina gore ( imam sliku ali iskreno neda mi se uppat ) i nisam mogao dokucit zasto ne piti nesto drugo osim herbalife-a.

Ja nisam nikada ništa koristio od njih, jer mi se to reklamiranje sa
nekakvim akviziterima od kuće do kuće a bez normalne ponude
u dućanu/apoteci i bez detaljnog sastava proizvoda ne dopada.
No evo zato mogu guglati, pa evo kažu drugi ovako:
http://www.exyu-fitness.com/forum/(arhiva)-54/herbalife-istina-ili-prevara/

Možete ako vam se da čitati, zaključiti kao i ja.

Ja zaključujem da bilo što što reklamira sa ovim
"osobnim iskustvima mršavljenja 15 kila u mjesec dana"

zvuči fejk kao čang-šlang.
Moguće da ima dobar sastav, ali senzacija sigurno nije, a čitam iz poruka i da je preskup?

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Preskup je herbalife formula3 proteinski prah 240 g je 260 kn kolko sam cuo a to potrosis za 10 dana  ja sam vrecu 5kg whey proteina platio 500 kn preko jednog frajera inace kosta 650 kn i trosim 30 -35 g ovisi o treningu !!!!

DA kupujem taj herbalife osla bi cjela placa na prah {#}

Dns citam na netu ronnie coleman trosi pol kile wheya na dan ahahha kolko bi taj potrosio na herbalife da koristi {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 19:51 (Demzi94).
18 godina
Demzi94 kaže...

Preskup je herbalife formula3 proteinski prah 240 g je 260 kn kolko sam cuo a to potrosis za 10 dana  ja sam vrecu 5kg whey proteina platio 500 kn preko jednog frajera inace kosta 650 kn i trosim 30 -35 g ovisi o treningu !!!!

Dns citam na netu ronnie coleman trosi pol kile wheya na dan ahahha kolko bi taj potrosio na herbalife da koristi {#}

Plus, koliko sam pročitao, herbalife za sirovinu koristi samo sojin protein, koji je ne samo inferioran wheyu, nego ima
nuspojava, poput mastitisa(zbog fitoestrogena), i ako se jede u velikim količinama, kojekakvih drugih gadarija.
znam da je "istina negdje u sredini", ali dobro je znati sve strane, pa ako čovjek baš nije zagriženi vegan, bolje
da se drži sirutkinih bjelančevina, konjugirane linolne kiseline, kreatina, omega 6 iz ribe... i jasno dobre prehrane. 

14 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Demzi94 kaže...

Plus, koliko sam pročitao, herbalife za sirovinu koristi samo sojin protein, koji je ne samo inferioran wheyu, nego ima
nuspojava, poput mastitisa(zbog fitoestrogena), i ako se jede u velikim količinama, kojekakvih drugih gadarija.
znam da je "istina negdje u sredini", ali dobro je znati sve strane, pa ako čovjek baš nije zagriženi vegan, bolje
da se drži sirutkinih bjelančevina, konjugirane linolne kiseline, kreatina, omega 6 iz ribe... i jasno dobre prehrane. 

ja obicno uzimam  uz proteine i posni sir navecer i ujutro otprilike  pol kile drzi 2-3 dana!!

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel koristi neko kakv mass gainer da preporuci uz ovaj whey???

mislio sam uzet ovaj sta mislite o njemu ??

18 godina
Demzi94 kaže...

Jel koristi neko kakv mass gainer da preporuci uz ovaj whey???

mislio sam uzet ovaj sta mislite o njemu ??

Optimum nutrition je Ok firma.
usporedi si:
http://www.fitness.com.hr/shop/Brand/Optimum-Nutrition.aspx?gclid=CLvmtLzpkrQCFcNV3godpnIAXQ
samo uzmi si u obzir da ti je u gaineru pola wheya koji već imaš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 18:02 (overhaul).
17 godina
Rast mišića i visina
Pa po meni ili se uzima gainer ili protein i kreatin, bolja opcija ovo drugo ali i skuplja.
15 godina
mar123 kaže...
Pa po meni ili se uzima gainer ili protein i kreatin, bolja opcija ovo drugo ali i skuplja.

jeftinija varijanta gainera ti je onaj grožđani šećer nega si naspeš u shake i eto ti gainera a ono kila 12 kn :)

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ovako imam 14 i pol godina viskok sam 161cm i imam 62-63kg kako da se nabildam recimo za pola godina,ako moze i manje....onako da mi se vide bicepsi,malo mišiče na nogama ojačat,prsa i trbuh...{#} ???

15 godina
zanimatelj kaže...

ovako imam 14 i pol godina viskok sam 161cm i imam 62-63kg kako da se nabildam recimo za pola godina,ako moze i manje....onako da mi se vide bicepsi,malo mišiče na nogama ojačat,prsa i trbuh...{#} ???

pricekaj da malo ostariš,pa onda udri.

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

A nebi se ja sad bas ono nabildao...nego samo da mi se misici malo vise isticu....

15 godina
zanimatelj kaže...

A nebi se ja sad bas ono nabildao...nego samo da mi se misici malo vise isticu....

e da se tako lako nabildat kao sta mislis ja bi sad šamarao svarcenegera.ako imas volje jedi i vjezbaj,imas par stranica prije napisano par treninga uzmi si neki,zavisi jos samo jel bi iso u gym ili samo bodyweight.

15 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

Zgibovi, sklekovi, trbusnjaci, leđnjaci, čučnjevi, plivanje, trčanje, bicikl, ergometar(ako imaš gdje), preskakanje užeta itd. 
Svako malo mjenjaš načine izvođenja da ne bude monotono. I pazi naravno na prehranu. 

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kakva bi to bila prehrana...msm sto nesmijem jesti?

17 godina

fast food,slatkise

You got to lose to know how to win
17 godina
Rast mišića i visina
Evo imam jedno jednostavno pitanje, krecem s p90x preko zime kad pocnu praznici, cijeli dan sam doma tako da mogu i na prehranu pazit i sve, uz treninge cu uzimat proteine i kreatine. Pa me zanima kolko bi puta na dan trebo jest i sto tocno?
17 godina
Rast mišića i visina

Ne razumijem kupovanje ovih proteina i kreatina, odlaženje u teretanu...Umjesto da gradite sirovu snagu sa zgibovima, sklekovima, propadanjima (na spravama koje si možete kod kuće napravit) vi idete u teretanu (koju plaćate 150-250 kuna mjesečno) i uzimate proteine (ne znam kolko koštaju al brate mili za te novce moš kupit 10 kila sira i 10 jaja i to svaki dan za doručak jest i polako gradit kilograme)..Nemoš ljudima jednostavno dokazat..Idite na selo kod bake/djede/rodbine i cjepajte drva svaki dan i jedite domaću hranu...

13 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

fast food,slatkise

Znaci sve smijem jest normalno kao i do sad samo ne sendvice i te gluposti....ne stignem jest 3puta na dan jedem 2puta...

15 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...
R4zOR229 kaže...

fast food,slatkise

Znaci sve smijem jest normalno kao i do sad samo ne sendvice i te gluposti....ne stignem jest 3puta na dan jedem 2puta...

A gledaj, dosta toga ovisi o raznim stvarima, ali uglavnom ako ćeš radit vježbe koje sam ti nabrojao u prethodnom postu, ozbirom da si mlad i rasteš, trebao bi dobivat i na mišićnoj masi (dakle zjačat ćeš se), a i pritom imat zadovoljavajuću definiciju (mišići će ti se isticat i curke bu se palile na tebe {#}). Što se prehrane tiče, isto dosta toga ovisi o raznim stvarima. Ali nemreš fulat sa što više obroka dnevno, pogotovo obilanim doručkom. Hrana neka bude bogata ugljikohidratima (tijesto, riža, krumpir..) i proteinima (meso, riba, svježi sir itd. ), ali nemoj zaboravit na voće i povrće. Masnoće i slatko izbjegavaj, ali u razumnim količinama neće jako naštetit. Pogotovo ako imaš brzi metabolizam. 

Naravno budi strpljiv i uporan i rezltati će doć. {#}

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Koliko bi trebao radit trbusnjaka,sklekova,cucnjeva? I po koliko serija?

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

samo jedi,ti si jos mlad i treba ti puno hrane,ako vjezbas i puno jedes,dobit ces misica ,bitno je samo ne odustati i nemoj zaboravit na trcanje ,naravno,malo sala ce doci,al bez brige ;)

NS/ZD
17 godina
Rast mišića i visina

ako je zbog cura, nemoras se puno trudit, vecina cura je poznato da su glupe, i one kad vide mrsavog decka kojem se isticu trbusni "misici" (jer je mrsav, a slab ko stapic), one polude za njim.

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ma iz bog cura i ovako...to je istina da ko je mrsav polude za njim...

18 godina
zanimatelj kaže...

Ma iz bog cura i ovako...to je istina da ko je mrsav polude za njim...

Tako je, eto vidiš, a bilderi su ti stokilaši i pod ovom zimskom odjećom to izgleda kao salo, a oni kao mesari.

Zato pazi da ne vježbaš, da ti ne nabubre mišići (to ti oće odma iskočit ko blesavo ako probaš radit trbušnjake
i sklekove i zgibove i jedeš sir i jaja sa čučnjevima) pa te cure neće htjet.

{#}

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

samo nek oni iskoče važno je za ljeto...{#}

18 godina
zanimatelj kaže...

samo nek oni iskoče važno je za ljeto...{#}

Nažalost, prekratko ti je do ljeta, ali možeš uvježbati neku vještinu,
cure se pale i na dečke koji znaju raditi stoj na rukama, salto,
ili premet. Ako ne vjeruješ evo sad ću pitat neke tvojih godina:)

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Frende, tebi treba gitara :D
I ima vremena do ljeta, ako 6 mjeseci nije dovoljno za smršaviti, onda ništa nije. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja sam krenuo sa 30 trbusnjaka,30čućnjeva i 15 sklekova....jer to dovoljno?

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Trbušnjake slobodno izbaci, radi burpee-je ili squatove, i zgibove.
I dosta je za jednu seriju, pomnoži sa 3 i tako svake dvije večeri.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice