Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.154
|
čitano: 9.041.515
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Rast mišića i visina

ducan se nalazi oko 10 minuta voznje od granice na bregani. u brezicama, to ti je kao jedan kompleks di imas par ducana(ne puno, desetak) i jedan je taj sportski, prodaju svu sportksu opremu, suplemente, odjecu, obucu, ma sve sto god vam treba za neki sport, bilokoji. cijene su dosta jeftinije nego kod nas, ja sam recimo gledo za utege, iste utege koje tamo platim oko 150 kn(sipka i hrpa onih ploca s razlicitim kilazama) kod nas bi platio 350 kn.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel znaš možda ime kompleksa? Jeli nešto u stilu No. 1, tako nešto?
Ili ovo što je jabulani rekao? 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 22:26 (Slash 666).
17 godina
Rast mišića i visina

na kompleksu pise "nakupovlani center intermarket".  adresa je tovarniška cesta 10.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Hvala, zaletit ću se jedan dan.

16 godina
Rast mišića i visina

Blago vama koji ste na granici sa Slovenijom pa vam je sve 50% :D

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
17 godina
Re: Rast mišića i visina
1.Lovac kaže...

Blago vama koji ste na granici sa Slovenijom pa vam je sve 50% :D

pogotovo ako jos imas vezu na granici hehe

16 godina
Rast mišića i visina

Pa nećeš sad prevozit 10 kamiona stvari, već stvar-dvije, to je dozvoljeno...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pa mozes do 150€ po osobi, a za 150€ se dobije vec dosta odjece i opreme.

17 godina
Rast mišića i visina

da ali za povrat poreza na robu iznad 1000 kn.

15 godina
Rast mišića i visina

Samo jako momci. Novi smajlij.

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Pingu ;)
18 godina
Slash 666 kaže...
toniancic kaže...

ZABAB sam pitatt, jel normalno kad se trci da zaboli izmedu vrata i desnog ramena..to mi se stalno desavvaa

Nije, ali zašto nije to ti ne mogu reći.

Ma JEST normalno, što ti je čovječe, nemoj napamet pričati ako neznaš.

Koliko se sjećam, to je povezano sa slezenom i hiperventilacijom.
Sve zajedno sa naglim preopterećenjem tijela koje nije naviklo na kontinuirani napor.
Dakle, nekad boli slezena, što izaziva nesvjesni grč mišića da se tijelo manje "trza",
a to su ti mišići koji spajaju ramena i vrat, a ti isti mišići pomažu i u hiperventilaciji (izbacuju prsa prema van).
Stoga, treba vježbati tehniku disanja pri trčanju - ne prepustiti se paničnom hiperventiliranju,
nego forsirati disciplinirano ritmičko disanje.
Slezena inače ima više funkcija a jedna od funkcija je i skladištenje određenog volumena krvi... 
Pri jačoj aerobnoj aktivnosti organizam ima veću potrebu za krvi kako bi metabolički zadovoljio sve mišiće

i njihov napor - stoga se slezena grči i izbacuje dodatni volumen krvi u cirkulaciju te ta kontrakcija boli...
To je sve samo signal da smanjiš intenzitet jer nisi još kondicijski spreman za zadani napor.
Ako bol vrata-ramena i unatoč poboljšanju forme ne prođe, moguće da mišići grče i zbog nepravilne kičme.

15 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Slash 666 kaže...
toniancic kaže...

ZABAB sam pitatt, jel normalno kad se trci da zaboli izmedu vrata i desnog ramena..to mi se stalno desavvaa

Nije, ali zašto nije to ti ne mogu reći.

Ma JEST normalno, što ti je čovječe, nemoj napamet pričati ako neznaš.

Koliko se sjećam, to je povezano sa slezenom i hiperventilacijom.
Sve zajedno sa naglim preopterećenjem tijela koje nije naviklo na kontinuirani napor.
Dakle, nekad boli slezena, što izaziva nesvjesni grč mišića da se tijelo manje "trza",
a to su ti mišići koji spajaju ramena i vrat, a ti isti mišići pomažu i u hiperventilaciji (izbacuju prsa prema van).
Stoga, treba vježbati tehniku disanja pri trčanju - ne prepustiti se paničnom hiperventiliranju,
nego forsirati disciplinirano ritmičko disanje.
Slezena inače ima više funkcija a jedna od funkcija je i skladištenje određenog volumena krvi... 
Pri jačoj aerobnoj aktivnosti organizam ima veću potrebu za krvi kako bi metabolički zadovoljio sve mišiće

i njihov napor - stoga se slezena grči i izbacuje dodatni volumen krvi u cirkulaciju te ta kontrakcija boli...
To je sve samo signal da smanjiš intenzitet jer nisi još kondicijski spreman za zadani napor.
Ako bol vrata-ramena i unatoč poboljšanju forme ne prođe, moguće da mišići grče i zbog nepravilne kičme.

Hvala na odgovoruu, a vjezbanje disanja.. kako je pravilnoo
Kad trcim udisem kroz nos ispuhivam kroz usta...ja mslm da je to pravilnoo..asd 

AA
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

nije ti to nekakva atomska fizika odi van i trci i vec ce ti uc u naviku to disanje i sve.

15 godina
neaktivan
crack kaže...

nije ti to nekakva atomska fizika odi van i trci i vec ce ti uc u naviku to disanje i sve.

Trcim ja vec duze vrijemee,, nemam nikakvi problema sa disanjemm, al et...

AA
16 godina
neaktivan
overhaul kaže...
...

Ma sve što sam htio reći je, da kod normalnog trčanja to nije normalno, to jest kod trčanja nekim tempom koji ti paše.
Ne bi te ništa trebalo boljeti. 

18 godina
toniancic kaže...
crack kaže...

Trcim ja vec duze vrijemee,, nemam nikakvi problema sa disanjemm, al et...

Okej onda dalje, ima još par stvari koje bi mogao probati: povremeno razgibati u trčanju ruke iznad i iza sebe (prije nego počne boljeti), gledati
dalje od sebe, ne samo neposredno u pod, ima još fora (najbolja mi je ova o spajanju kažiprsta i palca travkicom?!)

pick two nice pieces of grass and hold them gently between thumb and forefinger (potato chips would get soggy, lol).
I ran for a little while in a group with T&F trainer and that was the first thing he made us do each time.
Was kind of silly at first, but it worked!

Also, agreed to all suggestoins about back strengthening and stregnth training in general.

And, the tip about the sunglasses/squinting can be extended to the entire face.
Practice "locating" and actively relaxing all the muscles in the face
(it's very easy to needlessly tense your ears/temples and not be aware of it, for example).
There are a LOT of muscles in the face and they're accustomed to being included in virtually everything we do.
I think the jaw muscles are the biggie when it comes to neck/back problems.

16 godina
Vapor kaže...

Samo jako momci. Novi smajlij.

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Ja jos nisam jak, ali trudim se. {#}

Op Op Op Gangnam Style!!
15 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Ja jos nisam jak, ali trudim se. {#}

Ma bitno je trudit se i ne odustajati.  Rezultati neće doći preko noći ali će sigurno doći ako se dovoljno truda uloži. 

Evo ja sam danas odradio prvi dan u teretani,osjećam se odlično i umorno. Ali to je taj pozitivan umor kojeg obožavam. {#}

www.fotoprizma.com
18 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

vrijedi li uzimati šipku za zgibove ako imam neki slabi drveni štok?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
18 godina

Šta ti misliš? {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

koji bench preferirate bučice iili sipku? 

koji vam bolje leži,tj. koji vam daje bolje rezultate?

16 godina
odjavljen
Rast mišića i visina
Ja preferiram sipku. Najbolje mi lezi.
iPhone user. Hasta la victoria siempre.
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Sa sipkom ti jedna ruka moze dizati vise a druga manje,dok je sa bucicama tezina jednaka na obje ruke i moras jos odrzavati ravnotezu sa svih strana sto ukljucuje vise misica.
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 20:59 (xR4Z3R).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ja isto radim s bućicama,ubiti probao sam i sipku ali bucice mi pasu totalno.

18 godina
crack kaže...

ja isto radim s bućicama,ubiti probao sam i sipku ali bucice mi pasu totalno.

bucice mucice :P
http://www.musclemag.com/muscle-building/ez-bar-preacher-vs-incline-dumbbell-curl/

18 godina

Odvratno, na šta liče te "ženske".

E ovako, koliko možete sklekova u 3min? Nije bitno radiš li u komadu, 10 sa stankama ili jedan pa pauza pa opet jedan. Bitno je samo da napraviš sklek, pravilno. Čitao sam da je to jedan od testova kod prijavljivanja za marince, SEAL-ove ili tako nešto.

Ja sam napravio 98, za prolaz je mislim potrebno 110.

P.S. potrudit ću se pronaći link vezano za to.

edit:

zapravo je samo vlastiti fizički test - link na Men's Health

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 10:32 (Pero Dinamit).
16 godina
Rast mišića i visina

Frend se odlučio kupiti neke bučice pa mu treba savjet...gdje kupiti i po kojoj cijeni? Mislim da bi mu neki raspon od 5-15 kg bio sasvim dovoljan.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
Rast mišića i visina

Što vi mislite o toj stranici "Men's health"?

Je li to pouzdan izvor?

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 15:59 (Top Bugovac).
16 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

Je li to pouzdan izvor?

Ne znam, meni se to sve čini ko hrpica pederčića.
Ima sigurno dobrih savjeta, ali preferiram neke druge stranice iste tematike. 

16 godina
Slash 666 kaže...
Top Bugovac kaže...

Je li to pouzdan izvor?

Ne znam, meni se to sve čini ko hrpica pederčića.
Ima sigurno dobrih savjeta, ali preferiram neke druge stranice iste tematike. 

npr?

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice