Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.162
|
čitano: 9.296.105
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Rast mišića i visina

jel znate neku trgovinu gdje su utezi najpovoljniji {#}

16 godina
Re: Rast mišića i visina
Over(C)lock kaže...

jel znate neku trgovinu gdje su utezi najpovoljniji {#}

Bauštela {#}

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo gotov P90X za ovaj tjedan(sutra odmor i X-strech), moram još prehranu sredit, to je najveci problem za sad, dosta puta kad dodem doma bude nesto za jest uz sta moram jest kruh(grah, gulaš...) tako da unesem puno UH dnevno(200g min.), trebam spustit to na barem 100g.

16 godina
neaktivan
overhaul kaže..

Energetics šipka mislim ima promjer 3 cm, u najgorem slučaju 27mm, oba ta bi trebala biti ok za te utege koji imaju 30mm rupu.

U čemu je uopće razlika između ovih i ovih? Osim naravno u cijeni.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
16 godina
Rast mišića i visina
17 godina
Jabulani kaže...

Evo gotov P90X za ovaj tjedan(sutra odmor i X-strech), moram još prehranu sredit, to je najveci problem za sad, dosta puta kad dodem doma bude nesto za jest uz sta moram jest kruh(grah, gulaš...) tako da unesem puno UH dnevno(200g min.), trebam spustit to na barem 100g.

jel radis i onaj ab ripper uz ove sta moras?

16 godina
neaktivan
dv14 kaže...
overhaul kaže..

Energetics šipka mislim ima promjer 3 cm, u najgorem slučaju 27mm, oba ta bi trebala biti ok za te utege koji imaju 30mm rupu.

U čemu je uopće razlika između ovih i ovih? Osim naravno u cijeni.

prvi su plasticni.to ti nebi bas preporucio.

edit.inace najbolje ti je takve stvari sa njuskala ili nekog drugog oglasnika kupovat,jeftinije su dosta nego nove,a nemogu se potrgat nikako.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 11:06 (crack).
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Jabulani kaže...

jel radis i onaj ab ripper uz ove sta moras?

Radim ga jednom tjedno, nema mi smisla to radit 3x tjedno, skroz glupo što su to toliko puta ubacili, bolje da su više cardia stavili.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

E ovako imam mali problem.. sve u svemu po ovom sam isao radit proteinske plocice, i sad.. stavio sam 0.3 dl mljeka, 400g zobenih, 100g proteina i oko 70g maslaca od kikirikija,, i sad sve to zamutio bilo je dosta gusto ono.. sasvim ok i sad stavio u frizider i vec 4h nije se nista stvrdnulo.. :(( ima li ko ideju kako to stvrdnut.. hah 

EDIT: Moj bed krivo sam izvago grame zobenih.. pa je ostalo dosta rjetko... sad sam to prepravio valjda ce bit dobro.. javim za par sati :) 

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 17:42 (Encyanix).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

probaj mikrovalnu mozda,da ispari visak tekućine

14 godina
neaktivan

ajme ne mogu vjerovat,i jos ja gledam "ma poznato mi to tijelo od nekud" i jos trenira vaterpolo.(brle)

14 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

evo kompletna slika

Brle si to ti???? ahahah :D

14 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

evo kompletna slika

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 16:47 (deka16).
14 godina
neaktivan

ako je on mrsav,sta sam onda ja? :D

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kakav je ovo spam tu.. loll..

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
16 godina
deka16 kaže...

ako je on mrsav,sta sam onda ja? :D

U no see rest of the forum.

A vjerujem da i pola ovih tu >>bildera<< lici na tebe

Opali HVALA ↓↓↓
17 godina
Rast mišića i visina

ajd bacim ja svoju sliku sutra, mogli bi se iznenadit kako izgledam s obzirom da imam 57 kila na 171 cm.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Baci još i danas, volim iznenađenja.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina

Vidim da je sada moda piti proteine,a i ono klasicno imati sto vece plocice na trbuhu.I onda kada pitam zasto,svi odgovore zbog cura.Iskreno ja zbog cura nisam potrosio skoro niti 1min vjezbanja,sto zbog sporta koji treniram sto zbog volje koju imam kada vidim one pretile ljude kako se zale na svoje probleme.I radje bi imao jace ruke i ramena nego plocice,ako nista jace ruke bi me vise koristile nego plocice.

I da cuo sam da ako recimo pijes proteine,onda srce ne prati tvoj razvoj i rad misica?Znaci otprilike puls ce biti visi pri nizim naporima,tako sam cuo i meni to nije preporuceno,zbog toga i zbog povecanja mase.

18 godina
ivanoile kaže...

Vidim da je sada moda piti proteine,a i ono klasicno imati sto vece plocice na trbuhu.I onda kada pitam zasto,svi odgovore zbog cura.Iskreno ja zbog cura nisam potrosio skoro niti 1min vjezbanja,sto zbog sporta koji treniram sto zbog volje koju imam kada vidim one pretile ljude kako se zale na svoje probleme.I radje bi imao jace ruke i ramena nego plocice,ako nista jace ruke bi me vise koristile nego plocice.

I da cuo sam da ako recimo pijes proteine,onda srce ne prati tvoj razvoj i rad misica?Znaci otprilike puls ce biti visi pri nizim naporima,tako sam cuo i meni to nije preporuceno,zbog toga i zbog povecanja mase.

Pobrkao si proteine i steroide. Proteini su sastavni dio normalne hrane - mesa, mlijeka, žitarica poput soje i zobi. Dakle, proteini su sastavni dio kvalitetne prehrane. Nema tu tajni ni mitova. Milijuni sportaša isprobali i koriste tu prehranu i znaju što kako sa čime funkcionirakroz rezultatei i liječničke preglede. Srce je mišić, mišići su - mišić. Dakle, uviđaš li glupost gornje izjave? Vježbanje mišića automatski vježba i srce. Ako si zdrav. Neznam za modu, ali pločice su nuspojava vježbanja i vidljive zbog niskog postotka sala. Nisu cilj ni smisao vježbanja, kao što ti ni samo ruke i ramena nebi smjeli biti. To je jednako krivo, kao i vježbanje samo za "pločice"
17 godina
ivanoile kaže...

nema neke velike razlika u proteinima koje piješ i onih iz mesa

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

U zadnjih par mjeseci mi se povećao broj otkucaja u minuti, postoji li neka metoda kako da se broj otkucaja smanji, kao ono kad vrhunski sportaši imaju manje od 50 ot/min

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

kako volim svu tu ekipu kaj cuje od nekog ko je cuo od nekog, a taj neko od jos nekog da su proteini neka zesce zajebana stvar, da kosa otpada, da srce moze eksplodirat i mozak iscurit kroz usi.

a naravno, vjezbanja i prehrane se nisu dotakli u zivotu.. obzderavanje junkom i litre alkohola su normala, al zato ti proteJini su droga ustvari!

14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

U zadnjih par mjeseci mi se povećao broj otkucaja u minuti, postoji li neka metoda kako da se broj otkucaja smanji, kao ono kad vrhunski sportaši imaju manje od 50 ot/min

Počni trčat što više, dakle što više aerobnih treninga i problem ćeš riješiti. Cilj je postići to da ti mišići troše manje kisika.

16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

pa mislim,sta si toliko los sportas ili neznam kako da se uopce izrazim,npr. ja trcim 10 000 za 5 min pri tome imam otkucaj srca 50 po min,ti radis istu stvar samo si puno losiji od 5 min i imas otkucaj srca 480 po min,tesko pitanje al stvarno moguce zato sta jucer nisam pojeo krafnu ili neznam mozda mi se mobitel nije napunio dokraja ili znam znam zato sta sam kupio novi printer.... -.-'

zar je potrebno postavljat takva pitanja tu nekuzim u cem je fora?

enivej @mar123 ae nabaci slike ja isto volim iznenadjenja :)

17 godina
crack kaže...
1.Lovac kaže...

pa mislim,sta si toliko los sportas ili neznam kako da se uopce izrazim,npr. ja trcim 10 000 za 5 min pri tome imam otkucaj srca 50 po min,ti radis istu stvar samo si puno losiji od 5 min i imas otkucaj srca 480 po min,tesko pitanje al stvarno moguce zato sta jucer nisam pojeo krafnu ili neznam mozda mi se mobitel nije napunio dokraja ili znam znam zato sta sam kupio novi printer.... -.-'

zar je potrebno postavljat takva pitanja tu nekuzim u cem je fora?

enivej @mar123 ae nabaci slike ja isto volim iznenadjenja :)

sad se vec bojim ismijavanja haha
al sutra cu ih stavit sigurno, moram uhvatit nekog da me uslika.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

sta si toliko jak da se bojis misica svojih,nisam ocekivao da si bas toliko jak al ok :)

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pa namjestis fotoaparat/mob i timer stavis i slikas se, nista lakse {#}

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Posto je jadno vrijeme, radi Insanity, prvih 15 dana ce bit tesko, al kasnije vec ide, nakon 60 dana ces imat tolko energije da se neces prepoznat {#}

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Crack jako zanimljiv i koristan odgovor, baš ti hvala!

Insanity program je zanimljiv i to planiram počet u roku od par mjeseci.

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice