Ovako,koje su najbolje vjezbe za ojacavanje torza.Naime imam problem da sam se dosta istegao i onda su ramena ostala uska(i prsa).I sada jos treniram biciklizam i zbog polozaja ruku prsa su se jos vise pocela stiskat.
I za ruke nesto.
Pretpostavljam sklekovi da su tu,samo bi trebao nekakav plan da se sada ne ubijem odjednom i dobijem upalu misica.
Doma il teretana?
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni

. Uvijek sam skakao, vješao se i te gluposti. Onda su se svi nabrijali tad je tek izašao AAIII i svi su doslovno pola vježbi radili krivo. Polako ne žuri ti se nikam, jednom kad uspiješ kucat ćeš stalno bez nekih problema. Ne treniram valjda 2god i bio je neki turnir prošli tjedan baš su me na*ebali kao ajde nemožeš i skucam twohanded tomahawk i još se objesim onako divljački, zato jer mogu. Dakle odraz će ti ostati bez obzira kaj radiš. Umjesto da radiš AA radije spusti guzicu i igraj obranu pa da vidiš kako se jačaju kvadricepsi i odraz. Pa kad mazneš koju loptu i imaš sam kontru lijepo je skucaj ko gospodin! Good D brings out good offense!
Imaš još jedan program, znam da ga imam jer mi je poslao frend da vidim kak to izgleda ima gro str, uključuje i pravilnu prehranu al nemrem se sjetit kak se zove, potražit ću dal to jos imam..
)