Treba mi nešto što će mi povečati količinu i kvalitetu treninga(Odnosno, da mogu odraditi 2-3 različita treninga na dan, 100%tno i bez nekog većeg osjećaja umora..)..
Preko ljeta će ići ovako: Ujutro buđenje i na kondicijski trening(9:00), poslije kondicijskog odmah malo trening s loptom(do 11h), pa onda u teretanu, pa onda pauza do 4(opet malo lopta), pa košarkaški trening, pa onda basket..
Prošle godine sam isto radio samo bez teretane i crkao sam ko kreten nakon 2 tjedna tog tempa, radio sam jednake treninge, ali sam osjećao nevjerojatan umor u nogama i vukla me je samo želja za igrom tako da nisam mogao tolikom snagom raditi..
Rekao mi je prijatelj da bi se to moglo riješiti "kemijom", preporučio mi je nekakav kreatin i neki spoj s kisikom (NO ili nešto tako).. No ja tom prijatelju baš i ne vjerujem, pa ako bi mi vi mogli nešto preporučiti?

Ajde da te ne zezam bzvz - mislim da je to individualna stvar, nekom se to gadi jer misli da je manje muško a nekom se gadi biti dlakav. Meni su te dlake recimo odvratne, koji će ti vrag, samo izgleda loše, više se znojiš a s tim i smrdiš. Iako ne volim to brijati sa žiletom jer mi se jednostavno neda (a i ne treba biti skroz glatko, nisi žena, nego uredno) pa svakih par tjedana kad skužim da je malo naraslo samo uzmem onu mašinicu za šišanje i bez nastavka to sve zbrijem.