Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.706.618
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Rast mišića i visina

ruka - oko 42

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 22:52 (lovranac).
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ima tko iskustva s P90X ?

17 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
lovranac kaže...

ruka - oko 42

Biceps se mjeri u opuštenom položaju ruke.

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
16 godina
Hrvojestr kaže...
lovranac kaže...

ruka - oko 42

Biceps se mjeri u opuštenom položaju ruke.

odakle ti to {#}

link

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Na bodybuilding.com kad ides upisivat mjere,u svim videima se pokaze kako se sta mjeri,i sve je opusteno,spusteno niz tijeli u normalnom polazaju,od ruku do nogu.

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
17 godina
neaktivan
lovranac kaže...

odakle ti to {#}

link

To mi je drugi posao {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 0:27 (Hrvojestr).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

E onda je to loše jer nemam bicepse od 31 i 32 cm nego od   28 i 29 cm

Znači kad napnem bicepse dobijem 3 cm :D

17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Kak tak malo dobiješ ? Ništa više trenkaj. :) 

16 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...
1.Lovac kaže...

Kak tak malo dobiješ ? Ništa više trenkaj. :) 

Uzmi u obzir da ništa fizički nisam radio zadnjih 5 godina sigurno, a u teretanu sam krenio prije 3 tjedna...

16 godina
Hrvojestr kaže...
lovranac kaže...

odakle ti to {#}

link

To mi je drugi posao {#}

ako nije problem stavi mi neki link, jer po svim forumima kažu kako BBi mjere flexanu ruku, a i na teretana forumu kad su pisali mjere bicepsa su i natjecatelji stavljali opseg u flex polozaju

jedino se spominje na internetu kako Poliquin navodi mjerenje dok je ruka opuštena, ali zašto se nitko ne drži toga

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 1:32 (lovranac).
15 godina
neaktivan

Obim se mjeri na flexanu ruku, Hrvojestr ne pricaj gluposti. U slucaju da se ne zajebajes onda ti dobru maglu prodajes ovdje s pricom da si osobni trener.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Bio danas van u restoran na ručak i naručio si porciju mješanog mesa. Nikad u životu nisam toliko pojeo, očistio sam cijeli tanjur osim malo piletine, to nisam mogao stvarno više utrpat u sebe :D

Usput danas mi je odmor od teretane malo. Možda napravim 100 leđnjaka i 20 skekovačisto da nešto napravim :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 18:17 (1.Lovac).
17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Evo izmjerio sam se, čisto me zanimalo koliki sam na spram vas...

Za prsa i trbuh nisam siguran jel to baš na točno mjestu izmjereno, al oko pupka imam 88cm, a oko sisa 89 cm. Lijevi biceps 31.5, a desni 32.5 cm. Imam sala po drobu puno, al za prsa mislim da sam nešto loše mjerio jer mi je čudno kako mogu imat 90, al dobro. Izmjerio sam i vrat eto čisto bezveze i on mi je 36 cm i bedre su mi po 57cm
Šta kažete na moje brojke za početnika :D

evo moje brojke pa usporedi... struk 86cm , prsa 115cm, nadlaktica ~40cm, podlaktica 32cm, listovi 40cm, bedra 62cm, vrat 41 cm, visina ~180cm, težina ~ 80kg

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
mtopol kaže...
1.Lovac kaže...

Evo izmjerio sam se, čisto me zanimalo koliki sam na spram vas...

Za prsa i trbuh nisam siguran jel to baš na točno mjestu izmjereno, al oko pupka imam 88cm, a oko sisa 89 cm. Lijevi biceps 31.5, a desni 32.5 cm. Imam sala po drobu puno, al za prsa mislim da sam nešto loše mjerio jer mi je čudno kako mogu imat 90, al dobro. Izmjerio sam i vrat eto čisto bezveze i on mi je 36 cm i bedre su mi po 57cm
Šta kažete na moje brojke za početnika :D

evo moje brojke pa usporedi... struk 86cm , prsa 115cm, nadlaktica ~40cm, podlaktica 32cm, listovi 40cm, bedra 62cm, vrat 41 cm, visina ~180cm, težina ~ 80kg

Imam ja radit još bar 2 godine da bi došao do tebe :D

17 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

Obim se mjeri na flexanu ruku, Hrvojestr ne pricaj gluposti. U slucaju da se ne zajebajes onda ti dobru maglu prodajes ovdje s pricom da si osobni trener.

Obujam na flexanu ruku mjere natjecatelji! I u principu se samo kod njih mjeri fleksana ruka.

NIšta od toga nije pravilo,ali kada imam klijenta bolje se prati napredak na ne fleksanu ruku i na hladno se mjeri.

Šta odma napadaš.Koliko sam tu dao savjeta i izgubio vremena,a odma napadaš.Nemislim više ovdje riječ napisati.Ako tko ima kakvo pitanje neka mi pošalje PM i rado ću odgovoriti.A i moja klijentela zna najbolje kakav posao odradim.Nemoram se ja tu nikome opravdavati nizašto :)

15 godina
neaktivan
mtopol kaže...

struk 77

prsa 80

nadlaktica 28 (ne flex)

podlaktica 22

listovi 35.5

bedra 47

vrat 35.5

ramena 104.5

visina 175

tezina 63

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
16 godina
Hrvojestr kaže...

Nemislim više ovdje riječ napisati.

http://nooooooooooooooo.com/

www.facebook.com/Battlefield3.Info
15 godina
neaktivan

U principu svako bi trebao mjeriti ruku i pod pumpom i hladnu da bi imao sto bolju predstavu, ali brojke koje se zvanicno govore i vaze kao mjerilo su one od flexane ruke. Falit ces nam, pusa.

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozdrav ljudi.

Evo jedno pitanje od mene, kako najbrze i najefikasnije izgubiti masu (salo) na trbuhu? Imam oko 186cm i 81.5kg. Mislim da bi tu najvise pomoglo trcanje, obaviti se najlonskom folijom i onda par jakni na to sve. Koje su vase preporuke?

U teretanu idem 3 puta tjedno, zadnjih pola godine, s tim da zadnjih mjesec dana nisam isao, jer nisam bio u mogucnosti zbog snjega, ali veceras opet krecem. 

Only God can judge me!
15 godina
neaktivan
Gman kaže...

Pozdrav ljudi.

Evo jedno pitanje od mene, kako najbrze i najefikasnije izgubiti masu (salo) na trbuhu? Imam oko 186cm i 81.5kg. Mislim da bi tu najvise pomoglo trcanje, obaviti se najlonskom folijom i onda par jakni na to sve. Koje su vase preporuke?

U teretanu idem 3 puta tjedno, zadnjih pola godine, s tim da zadnjih mjesec dana nisam isao, jer nisam bio u mogucnosti zbog snjega, ali veceras opet krecem. 

Salo sa stomaka je po svojoj strukturi masno tkivo i stoga nemoj očekivati da ako učestalo budeš radio trbušnjake da ćeš dobiti pločice.

Svakako ćeš ojačati trbušne mišiće ali se oni neće vidjeti tj. neće biti izraženi jer se salo nikada ne može pretvoriti u mišić jer su to dva potpuno različita tkiva. 

Moj ti je prijedlog da ne ideš istovremeno u teretanu "bildati" i trčati jer to nije učinkovito.

Kada si u teretani radi trbušnjake i ostale vježbe za trbuh http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/abdominals/ i što više trći (to s folijom nije loša ideja jer se stvara efekt saune pa masno tkivo lakše "topi") . tako ćeš katabolizirati i potrošiti rezerve (masne naslage) ali samo ako budeš trošio više energije no što uneseš kroz hranu ve u 

Sve u svemu, pazi na kalorijski deficit

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Zahvaljujem na opsirnom odgovoru. Uglavnom, u teretanu idem ponedjeljkom, srijedom i petkom. A trcati sam mislio utorkom, cetvrtkom, nekada subotom i nedjeljom.  I uz trcanje jos "trosenje" na vreci za box. 

EDIT : Mislio sam se cak ukljuciti na neki sport, prvenstveno Kickbox, tu da steknem malo kondicije. A i da naucim koji pokret.

Only God can judge me!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 10:08 (Gman).
18 godina
Rast mišića i visina

Ja sam na puno mjesta pročitao da je ovo sa folijom glupost i da može dovesti do ozbiljih problema. 

Posljedica omatanja folijom je povećano zagrijavanje unutarnjih organa, što može dovesti do raznih problema. 

Mislim da je to nepotrebno, jednostavno treba paziti što se jede, biti u kalorijskom deficitu i to je to, nikakve kerefeke netreba izvoditi

PC RULES!!!
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Na ovo se moram ubaciti:

Dajte ljudi kakvo zamotavanje folijama.Sve što možeš dobiti je bolest kože,uništiti si unutarnje organe.Znojenjem se ne topi salo,nego odlazi voda iz organizma

Fitness osobni trener - Više informacija na PM //Trenutno treniram: tnakir
17 godina
neaktivan
Gman kaže...

Pozdrav ljudi.

ako zelis izgubit salo, ovo ti je najucinkovitiji nacin....

1. smanji dnevni unos hrane (pogotovo nezdrave hrane), jedi više manjih obroka ....

2. prije trčanja ili bilo kojeg drugog airobnog treninga ljepo istroši svu energiju u mišičima u teretani, utezima, spravama, ako vjezbas doma, radi sklekove, čučnjeve, zgibove (to radi sve dok neosjetiš umor)

3.nakon toga , idi trcat 30 minuta, vozit bicikl, brzo hodat, ili koji god airobni trening zelis...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja prije svakog treninga otrčim 5-10 min na orbitreku, jel to po ovome šta vi pričate utječe na ostatak treninga?

Ja to radim kao "zagrijavanje", a jel mi to bolje onda radit na kraju poslije svih vježbi?

16 godina
neaktivan

ja ti vozim uvijek orbitrek prije treninga i vozim oko 10 min al što više nogama guram a rukama se samo lagano primim da se miču znači da se samo zagriju zglobovi misici da ne trošim enegriju i onda se zagrijem još nakon toga dodatno i krećem vježbat

...train hard, feel good, never give up...
16 godina
neaktivan
deelight kaže...

ja ti vozim uvijek orbitrek prije treninga i vozim oko 10 min al što više nogama guram a rukama se samo lagano primim da se miču znači da se samo zagriju zglobovi misici da ne trošim enegriju i onda se zagrijem još nakon toga dodatno i krećem vježbat

Na kojem nagibu voziš i odprilike koliko u tih 10 min prođeš km?

Ja ugl. na 8-10 a u 10 min odvozim 2 km

Također samo nogamo vozim, a ruke povremeno stavim na ono da mi se malo razgibaju, al ne držim ih tamo cijelo vrijeme...

16 godina
neaktivan

vjeruj mi da nemam pojma koliko odvozim...vježbam na 4 brzini do negdje 7,8 i provozam to 10tak min i to mi je dosta...taman...netreba mi više...

...train hard, feel good, never give up...
16 godina
neaktivan
deelight kaže...

vjeruj mi da nemam pojma koliko odvozim...vježbam na 4 brzini do negdje 7,8 i provozam to 10tak min i to mi je dosta...taman...netreba mi više...

Ajde drugi put molim te pogledaj koliko si prešao kilometara pa javi...

Usput pogledaj koliko km na sat odprilike trčiš...

16 godina
Rast mišića i visina

imam doma onu leptir spravu i benć, par utega za ruke i mjesto gdje radim zgibove... jel mi mozete slozit neki plan treniranja na brzinu... sta za koji dan raditi i koju vjezbu ako nije problem...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice