Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.053
|
čitano: 8.381.262
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Dorian123 kaže...

NEMOJ RAST MISICE JER ONDA NECES RAST U VISINU!!!!!!!

nemoj rast pamet!

17 godina
neaktivan
insomniac kaže...

Ok, ja radim 3-4 razlicite vrste sklekiva,

1. Standardni,normalna sirina.

2.Uski,iliti dijamant (Diamond pushup) Tricepsi rade najvise

3. Siroki,prsa dosta rade,malo manje tricepsi.

4.Ovo jetesko za objasnit imam pomalo cudan "hvat" ilitiga di ruke drzim,ali sve jhe to varijacija na temu

Dosta ti je jedna do dvi varijacija, ja bih radije postepeno napredovao do skleka s jednom rukom ili skleka u stoju na rukama, a samo mi reci radiš li ikakva povlačenja poput zgibov ili veslanja? Trebaš ih ako želiš uravnoteženu rutinu jer njima razvijaš leđa, biceps, podlakticu, a i dosta i trbušne.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

vidim ima dosta profesionalaca koji se kuze u ovo.Ja sam jedno 3 godine na tim zgibovima na jarunu al vjezbam   od malih nogu,al nikako ne mogu nabit trapez,mislim dosta sam mrsav i ne zelim sad bas biti nesto deblji,jer sam ovako brzi i imam vise kondicije,al ima ko ideju kako jos nabit taj trapez bez da idem na nekakve kemikalije proteine i ostale stvari

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 17:46 (cale).
17 godina
neaktivan
cale kaže...

vidim ima dosta profesionalaca koji se kuze u ovo.Ja sam jedno 3 godine na tim zgibovima na jarunu al vjezbam   od malih nogu,al nikako ne mogu nabit trapez,mislim dosta sam mrsav i ne zelim sad bas biti nesto deblji,jer sam ovako brzi i imam vise kondicije,al ima ko ideju kako jos nabit taj trapez bez da idem na nekakve kemikalije proteine i ostale stvari

Mrtva dizanja, vojni potisak (military press na engleskom)  i sljeganja (shrugs) bi trebali biti dovoljni, ali isto trebaš imati strpljivosti jer treba dosta vremena da mišić naraste. Za više informacija radije otiđi na teretana.net, jer oni puno bolje znaju od mene.

Naravno nauči prvo pravilnu tehniku jer se možeš ozljediti ako ih radiš nepravilno.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 17:53 (I.Kk).
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

hmm,a cuo sam od nepouzdanih informacija da je moguce i da genski ne mogu imat takav misic,jel moguce nesto tako?

17 godina
neaktivan
cale kaže...

hmm,a cuo sam od nepouzdanih informacija da je moguce i da genski ne mogu imat takav misic,jel moguce nesto tako?

Moguće je da genetski mišić polako raste.Nekome zaostaju prsa,ruke.Eto tebi trap.

Kolega ti je gore naveo vježbe i one bi trebale biti dovoljne.Znaj da trapez trebaš dobro opteretiti da bi ga pogodio kako treba.

I da,ne zaboravio dobro jesti.Unos proteina vrlo visok :)

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
15 godina
neaktivan
Dorian123 kaže...

http://aappolicy.aappublications.org/cgi/content/full/pediatrics;121/4/835

Ako će koristiti nepravilnu tehniku, ozljede su moguće. Ali to isto vrjedi i za odrasle....

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
17 godina
neaktivan
cale kaže...

Jedino ako imaš skroz slabu genetiku, a inače se ne brini jer trapezi dobro reagiraju kad ih treniraš.

15 godina
neaktivan
Dorian123 kaže...

Nemoj imat djecu.molim te.

I.Kk kaže...
insomniac kaže...

Ok, ja radim 3-4 razlicite vrste sklekiva,

1. Standardni,normalna sirina.

2.Uski,iliti dijamant (Diamond pushup) Tricepsi rade najvise

3. Siroki,prsa dosta rade,malo manje tricepsi.

4.Ovo jetesko za objasnit imam pomalo cudan "hvat" ilitiga di ruke drzim,ali sve jhe to varijacija na temu

Dosta ti je jedna do dvi varijacija, ja bih radije postepeno napredovao do skleka s jednom rukom ili skleka u stoju na rukama, a samo mi reci radiš li ikakva povlačenja poput zgibov ili veslanja? Trebaš ih ako želiš uravnoteženu rutinu jer njima razvijaš leđa, biceps, podlakticu, a i dosta i trbušne.

Idem u teretanu,sklekove,trbusnjake i te osnovne bodyweight vjezbe radim ovako proko praznika kad ne idem uteretanu,da odrzavam sve na razini ko da radim cijelo vrijeme,jer znam nekad ako ne odradim jedan tjedan,onda opet idem radit,nemogu dizat ko obicno...

Naravno da radim povlačenja,od "row" vjezbi do zgibova,deadliftova itd :)

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
15 godina
neaktivan
overhaul kaže...

@ lovac; dodaci prehrani nemaju nikakve veze sa "drogama i steroidima". Zovu se DODACI PREHRANI ili SUPLEMENTI

s razlogom. To što imaš vitamine, minerale i bjelančevine za kupiti u DM-u (bez recepta) u odjelu "zdravlje" valjda isto nešto govori?

Pa jel tako teško skočiti na net i pogledati što su steroidi i ostali doping? No kako želiš. Dečki daju dobre savjete za početak vježbanja, tako

da bih ja prestao sa pričom a počeo sa ugrijavvanjem :)

Pa recimo pijem jednom tjedno (nekad i više, nekad i manje) magnezij, onaj kao šumeća tableta, uzmem jednu. Prije koji dan mi je brat donio neke Imun tablete, kao dodatak prehrani. Poćet ću to pit, samo mi recite kad, koji dio dana, je to najbolje popit?

Magnezij ugl. pijem navečer. Poslije svih obroka.

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
overhaul kaže...

@ lovac; dodaci prehrani nemaju nikakve veze sa "drogama i steroidima". Zovu se DODACI PREHRANI ili SUPLEMENTI

s razlogom. To što imaš vitamine, minerale i bjelančevine za kupiti u DM-u (bez recepta) u odjelu "zdravlje" valjda isto nešto govori?

Pa jel tako teško skočiti na net i pogledati što su steroidi i ostali doping? No kako želiš. Dečki daju dobre savjete za početak vježbanja, tako

da bih ja prestao sa pričom a počeo sa ugrijavvanjem :)

Pa recimo pijem jednom tjedno (nekad i više, nekad i manje) magnezij, onaj kao šumeća tableta, uzmem jednu. Prije koji dan mi je brat donio neke Imun tablete, kao dodatak prehrani. Poćet ću to pit, samo mi recite kad, koji dio dana, je to najbolje popit?

Magnezij ugl. pijem navečer. Poslije svih obroka.

Pa najbolje je sve uzimati iz normalne hrane, naravno. Pobrini se samo da uzmeš oko 2g proteina po kg težine. Napici su za vrijeme kad nemožeš jesti normalnu hranu. 

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozdrav.

187cm sam visok 

i imam nešto više od 65kg.

Jedem jako puno i raznoliko.

Nepomaže!

odlučio sam kupiti neki proizvod.

ovo mi se čini uredu.

http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/povecanje-mase/Super-Mega-Mass-2000.aspx

http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/povecanje-mase/Power-Mass-Xtreme-1587g.aspx

Pa eto.Što vi preporučujete?.

Steve Jobs..Hvala ti!!...Bez tebe nebi imali ono što sad imamo...
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

jel treniras/ides u teretanu ? po meni to je bacanje para... ako treniras protein sa glukozon bi bia ok...

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Idem u teretanu.ALi ne redovito.

1put na tjedan.

Što bi mi ti preporučio?.

Dakle treba mi nekakav proizvod za masu.

17 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Idem u teretanu.ALi ne redovito.

1put na tjedan.

Što bi mi ti preporučio?.

Dakle treba mi nekakav proizvod za masu.

Bezveze ti je jednom tjedno.Šta uopće radiš taj jedan dan? Opiši malo trening.

Odi bar 3 puta tjedno.

Proizvod za masu whey+dex.Sve ostalo je bacanje novaca.Čak i krutu hranu preferiram više nego whey u zadnje vrijeme.Pijem ponekad whey samo zato što mi je praktičnije.

A i suplementi nisu čarobni štapić i misliš da ako popiješ to da ćeš nabujati ko krafna kad se puni 

15 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Bezveze ti je jednom tjedno.Šta uopće radiš taj jedan dan? Opiši malo trening.

Odi bar 3 puta tjedno.

Proizvod za masu whey+dex.Sve ostalo je bacanje novaca.Čak i krutu hranu preferiram više nego whey u zadnje vrijeme.Pijem ponekad whey samo zato što mi je praktičnije.

A i suplementi nisu čarobni štapić i misliš da ako popiješ to da ćeš nabujati ko krafna kad se puni 

Prvo se zagrijem naravno..

radi vježbe za ruke..

Bench itd..

uglavnom obiđem skoro sve sprave.

Možeš dati koji link di se može kupit?.

Dali ti je Whey osjetno pomogao i u koliko vremena?.

Danny_HR mi je preporučio pivski kvasac.

Kupio ga ja i to sve.

Pijem ga več više od 1m ali napredka nema.

17 godina
neaktivan

Oprosti,al bezveze je to što radiš.Da bi mišić rastao prvo ga treba dobro pogoditi na treningu.A onda dobro nahraniti.Dođi na teretana.net ili building-body.com .Tamo možeš sve naučiti ako želiš.O treningu,prehrani,odmoru.

Možeš ga kupiti preko stranice building-body.com.Dođi pa vidi.

ma ništaa od toga.Vjeruj mi možeš ti piti i whey ali ništa od toga.Kao što rekoh dodaci prehrani nisu čarobni štapić.Da jesu svi bi imali six pack i brdo brdo mesa na sebi

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Mišić mora popucat radom da bi proteini dosli i to popravili. Tako se gradi mišić.

Mega Mass nije bas nesto,sami secer,lol,mass xtreme se ne cini los,oni su dobri samo radi extra kalorija sta imaju u sebi.

Cisti whey ti je,bar iz mog kratkog iskustva i iz iskustava prijatelja koji su na tome haha,za odrzavanje misica i za toniranje,definiciju i to kad nabijes mase.

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Prehrana+trening+odmor+suplementi = uspjeh u vježbanju.Suplementi su samo jedan čimbenik i po meni najmanje važan.

Nemojte se zavaravati,sve što možete dobiti iz suplemenata možete i iz prehrane.Osobno od suplemenata koristim samo whey,glugozu,vitamin c i multivitamin.

Ako se ovo dvoje zadnjih uopće može nazvati suplimentima.Jedini razlog zašto koristim whey je zbog praktičnosti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 15:09 (warhed).
15 godina
neaktivan
warhed kaže...

Prehrana+trening+odmor+suplementi = uspjeh u vježbanju.Suplementi su samo jedan čimbenik i po meni najmanje važan.

Nemojte se zavaravati,sve što možete dobiti iz suplemenata možete i iz prehrane.Osobno od suplemenata koristim samo whey,glugozu,vitamin c i multivitamin.

Ako se ovo dvoje zadnjih uopće može nazvati suplimentima.Jedini razlog zašto koristim whey je zbog praktičnosti.

ja sam samo nešto kalcija s vitaminom d uzimo i b komplekse... nikakve proteine...

17 godina
neaktivan
uber_low kaže...
ja sam samo nešto kalcija s vitaminom d uzimo i b komplekse... nikakve proteine...

jesi siguran da nisi unosio nikakve proteine u sebe?

15 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...
uber_low kaže...

hahaha e da uhvatio si me... krivo sam se izrazio, proteine sam unosio isključivo iz hrane... bez suplemenata koji sadrže proteine :)
može tako? xd 

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 18:18 (uber_low).
16 godina

Power clean.

17 godina
neaktivan
uber_low kaže...
Hrvojestr kaže...
uber_low kaže...

hahaha e da uhvatio si me... krivo sam se izrazio, proteine sam unosio isključivo iz hrane... bez suplemenata koji sadrže proteine :)
može tako? xd 

Naravno da može :) 

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

nije baš vezano za temu ali ne želim bespotrebno otvarat novu temu pa da vas pitam...imam ravna stopala pa me zanima kako da ih ispravim? :D

Avenged Sevenfold foREVer!
15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

nije baš vezano za temu ali ne želim bespotrebno otvarat novu temu pa da vas pitam...imam ravna stopala pa me zanima kako da ih ispravim? :D

kod ortopeda, dobit ćeš one uloške i valjda budeš išo na neke vježbe... uglavnom pravac ortopedu!

17 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

kako ces ih ispravit ako su ravna :P ... mozes ih jedino ispigati :P , probaj uzet neki ortopedski uložak možda pomogne

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
14 godina
neaktivan
uber_low kaže...
cod4gamer kaže...

kod ortopeda, dobit ćeš one uloške i valjda budeš išo na neke vježbe... uglavnom pravac ortopedu!

eh super taman u četvrtak idem u split kod doktora...a jel možda znaš koliko će mi trebat da stopala opet budu normalna?

14 godina
neaktivan
mtopol kaže...
cod4gamer kaže...

kako ces ih ispravit ako su ravna :P ... mozes ih jedino ispigati :P , probaj uzet neki ortopedski uložak možda pomogne

krivo se izrazio xD

15 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

eh super taman u četvrtak idem u split kod doktora...a jel možda znaš koliko će mi trebat da stopala opet budu normalna?

poprilično dugo... to nije jedna od stvari koje se ispravljaju preko noći!
uglavnom reci doktoru, dobit ćeš uputnicu i odi kod ortopeda(!) jer ako ne odeš možeš kasnije imat velikih problema s kralježnicom...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice