Vaše mišljenje o konfi

poruka: 6
|
čitano: 1.544
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vaše mišljenje o konfi
Pzdrav ekipo,

Odlučio sam se počastiti novim strojem i za to sam odabrao novi intelov i7...
Evo kako i sam naslov kaže molio bi vaša mišljenja, savjete, kritike...

CPU Intel Core i7-2600K -K.... jer bi ga malo kloknuo 4.5Ghz

Matična ASUS P8Z68-V PRO ATX Sockel 1155 -Kažu ovdje na forumu da je dosta dobra ploča za O.C. (Imao sam i Maxsimua u planu ali mi je to nepotrebna špeža od dodatnih 100eur)

Hladnjak Corsair Hydro Series H100 -Da mi se procesor ladi i jer lijepo stoji u Corsairovom kučištu ;)

DDR Corsair Vengeance Blue 16GB DDR3 Kit -Bo...

SSD OCZ Vertex 3 120GB -Kažu ovdje da je beštija

GPU Gainward GeForce GTX570 Phantom-Edition -580-ca mi je tu mač

PSU Corsair HX-Series 750W -Kvalitetno napajanje koje je za ovu konfu pre jako ali nek se nađe jer danas-sutra kad bude došla još jedna 570-ca u SLI....

Kućište Corsair Obsidian Serien 650D schwarz -Ja, ja švarc jer ću u Dojčeland po sve ovo ;)

Hvala i pozz

Eat my shorts
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Vaše mišljenje o konfi
dome-nasty kaže...
Pzdrav ekipo,

Odlučio sam se počastiti novim strojem i za to sam odabrao novi intelov i7...
Evo kako i sam naslov kaže molio bi vaša mišljenja, savjete, kritike...

CPU Intel Core i7-2600K -K.... jer bi ga malo kloknuo 4.5Ghz

Matična ASUS P8Z68-V PRO ATX Sockel 1155 -Kažu ovdje na forumu da je dosta dobra ploča za O.C. (Imao sam i Maxsimua u planu ali mi je to nepotrebna špeža od dodatnih 100eur)

Hladnjak Corsair Hydro Series H100 -Da mi se procesor ladi i jer lijepo stoji u Corsairovom kučištu ;)

DDR Corsair Vengeance Blue 16GB DDR3 Kit -Bo...

SSD OCZ Vertex 3 120GB -Kažu ovdje da je beštija

GPU Gainward GeForce GTX570 Phantom-Edition -580-ca mi je tu mač

PSU Corsair HX-Series 750W -Kvalitetno napajanje koje je za ovu konfu pre jako ali nek se nađe jer danas-sutra kad bude došla još jedna 570-ca u SLI....

Kućište Corsair Obsidian Serien 650D schwarz -Ja, ja švarc jer ću u Dojčeland po sve ovo ;)

Hvala i pozz

Za koju godinu ubaciti još jednu grafu u SLI,proc clockati na 4+ Ghz.Je li komp za igranje ili rad?

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 20:53 (donator_bubrega).
14 godina
neaktivan
Vaše mišljenje o konfi

u kojem ces ducanu to u njemackoj uzimati, ako mozes preporucio bih ti mindfactory.de

Jedan od najpovoljnih ducana, te sam sam uzimao gore stvari i nikad nikakvih greski :D

A komp solidan :D , lijepo kuciste, dobar procesor, mozda meni 8gb previse rama, dobar ssd, napajanje isto tako vrlo kvalitetno, ali mozes u njemackoj naci mozda i bolje napajanje za tu cijenu,   maticna solidna, ali ja bih radije dodao jos koji eura i uzeo evga z68 sli, pravi overclocker te ako nista drugo imao bi ju jedan od rijetkih u hrvatskoj..Grafa isto dobra, ali uzeo bih ja isto vjerojatno evga gtx 570 samo radi garancije, jer je u njemackoj 10 godina garancije mislim na tu grafu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MSN kaže...

u kojem ces ducanu to u njemackoj uzimati, ako mozes preporucio bih ti mindfactory.de

Jedan od najpovoljnih ducana, te sam sam uzimao gore stvari i nikad nikakvih greski :D

A komp solidan :D , lijepo kuciste, dobar procesor, mozda meni 8gb previse rama, dobar ssd, napajanje isto tako vrlo kvalitetno, ali mozes u njemackoj naci mozda i bolje napajanje za tu cijenu,   maticna solidna, ali ja bih radije dodao jos koji eura i uzeo evga z68 sli, pravi overclocker te ako nista drugo imao bi ju jedan od rijetkih u hrvatskoj..Grafa isto dobra, ali uzeo bih ja isto vjerojatno evga gtx 570 samo radi garancije, jer je u njemackoj 10 godina garancije mislim na tu grafu

Ovo sam gledao u computer universe, a sad ću malo i po ovom mindfactory, thx

donator_bubrega ovaj PC će biti za obradu slika, multimedijalni centar i sasvim sigurno će se zagrijavati na kojem MOH ili COD ;)

Uh, daleko mi je taj mindfactory, to je skroz gore kod Bremerhavena (Hamburg) i da malo je jeftiniji

Eat my shorts
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 7:52 (dome-nasty).
15 godina
protjeran

Od SSD imas i Force GT 120 ili Crucial M4.

Uporedi Performanse pa odluci.

Mada su to male razlike a ja bi isao na firmu sa kojom imam pozitivno iskustvo ili koju gotivim i ima dobru garanciju i tehnicku podrsku.

Mislim da je SandForce ludilo ispravljeno.

Od HX serije nema mnogo boljih napajanja. Sesonic X i Platinum i AX serija Corsair.

Ostala napajnja ne racunam, Enermax ne volim 6 grana po 12V.

http://www.evga.com/articles/00645/
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 11:26 (Vlada011).
15 godina
MSN kaže...

Solidan {#}{#}

Zvjer,ako imas te pare uzimaj odma {#}

http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice