Znači ovako, planiram sloziti neku konfu znaci trebat ce mi samo proc i maticna do 1600 kuna, samo sto neznam sto uzeti.. amda x2,x3 , x4, c2d, c2q ? stvarno bih molio savjet.. mbo bi trebala imat dva pci-express slota za dvije 6950 te podrzavat ddr3.. jer imam 4gb ddr3 a na ddr2 je neisplativo i onda se unazada vracam.. PS planiram igrat samo igrice i to na 32" FULL HD plazmi. Hvala pozz. :) e i ne mislim nista clockat.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ovo pod MOJ-PC ti je sasvim dovoljno.
Pa ovo pod MOJ-PC ti je sasvim dovoljno.
prodano sve to...steta jer mu je bilo dovoljno
pod uvjetom da nabavi 6950 neku polovnu sta se moze unlockat u 6970 i eto mu stroj
Vjeruj mi bolje tako nego se zahebavat s CFom i temperaturama.
1 x Asrock 770 EXTREME3 - AMD 770, AMD SB710, ATX, FSB 2600, Dual Ch
1 x Procesor AMD Phenom II X4 955 Black Editon, socket AM3, BOX,C3
1 x PointOfView GTX580 1536MB GDDR5 384 bit, DVX 2x, mini HDMI
5.045,01Kn
+ provjeri da li taj x4 može iskoristit GTX 580.
jos mi niste naveli neku dobru mbo + proc te kolko kesha..
jel imas jos taj proc?koji ti je pod moj pc?
da al zelim se rjesit tog sveg jer je predobro za moje potrebe a i nit znam ful iskoristit taj proc inikad necu koristit svih 6 jezgri te imam druge prioritete u zivotu pa odustajem od gaminga, vise ovako za gust tu i tamo cu slozit komp.. za proc i mbo trazim 1500 a s ramom i kulerom trazim 1800...
da al zelim se rjesit tog sveg jer je predobro za moje potrebe a i nit znam ful iskoristit taj proc inikad necu koristit svih 6 jezgri te imam druge prioritete u zivotu pa odustajem od gaminga, vise ovako za gust tu i tamo cu slozit komp.. za proc i mbo trazim 1500 a s ramom i kulerom trazim 1800...
pa stas to minjat ako imas taj proc...to ostavi i nadi neku grafu..malo ocaj proc..na 3.5 ghz 24/7 i peglaj...ucinit ces glupost ako ga prodas...
netreba mi xD
netreba ti a s njim mos bilo koju grafu upogonit...nije stvar u tome da ti netreba nego neznas sta bi od sebe...lipo ti kazen ostavi proc i plocu..ocaj ga i uzmi hd 6950/70 ako je mos unlockat jer ce ti za full hd tribat jaka grafa koju moze upogonit jak procesor........
Vjeruj mi bolje tako nego se zahebavat s CFom i temperaturama.
1 x Asrock 770 EXTREME3 - AMD 770, AMD SB710, ATX, FSB 2600, Dual Ch
1 x Procesor AMD Phenom II X4 955 Black Editon, socket AM3, BOX,C3
1 x PointOfView GTX580 1536MB GDDR5 384 bit, DVX 2x, mini HDMI
5.045,01Kn
+ provjeri da li taj x4 može iskoristit GTX 580.
imam vec 6950 pa necu 580gtx kupovat
pitanjece usputno koliko vrijedi
AMD Phenom x4 9850 BE?onda zadrzi tu hd 6950 i igraj sa njom...taj proc je stari phenom i grije se dosta...po meni max vridi 350 do 400 kn sa garom jer ga svi gaze sada...cak i x3 procevi...a cijena opcenito pada procevima radi skorasnjeg dolaska bullya
netreba mi xD
LoL ne treba ti a misliš imat CF 6950?? Trol?
netreba mi xD
LoL ne treba ti a misliš imat CF 6950?? Trol?
trollcina...necu se vise trudit
mislim uzet x2 555 be
mislim uzet x2 555 be
sinko to ce ti botleneckat...nikakav cf nemos sa tim radit..jedino ako ga unlockas i ocas na 4ghz..al nekuzin zasto se glupiras kad imas tog phenoma x6
Smijesan si covjece, imas uber masinu i mislis je prodati da bi uzeo slabije i igrao na 32 inca full hd plasmi...uvati se za usi i igraj...ajde uslikaj tu konfu sto sad imas...otvori kuciste uzmi list papira i napisi svoj nik i postaj slike...
briga me..prodat ce to jer u glavi nema nista i nabavit konfu koja ce moc pokrenit tetris u full hd i onda ce rec ajme jesan budala...
treba otvoriti temu KAKO UBITI TROLLOVE!!!
A ljudi, vidite i sami da je ovaj otvorio temu samo da bi trgao živce dobrim ljudima koji su mu spremni pomoći.
Ignorirajte takve trolčine.
prodaj to sto imas, kupi Celeron E3400 i jos 3x 6950. prodaj i napajanje a ovo spiji direkt. napajanje samo gusi graficke. 4x6950 svoju snagu pokazuje tek kad je spojis direkt u izmjenicnu.
I da ne zaboravim napomenuti, cini mi se da si u nicku otipkao slovo "r" viska.