Ljudi, puno hvala.
AMD-ovi procesori su mi definitivno
bolji. Male je razlika u performansama, a koštaju puno
manje nego Intelovi.
Odgovorite mi iskreno:
Da li se isplati dati 7960,00 Kn za onaj moj PC?
Ljudi, puno hvala.
manje nego Intelovi.
Odgovorite mi iskreno:
Definitivno ti se isplati. AMD koristi jeftinije dijelove zato i ne valjda zato se više isplati uzet INTEL
Definitivno ti se isplati. AMD koristi jeftinije dijelove zato i ne valjda zato se više isplati uzet INTEL
možda neam iskustva ovdje ali ovo nije ni 1. ni posljednji forum na koji sam se regao i pitaj se kolko imam iskustva u RL, što se tiče jeftinih dijelova to sam istraži...
Al ga lupaš
Inttelova C2D i C2Q serija nema integrirani memorijski kontroler u procesoru
a ADMovi imaju
Po tome bi AMD trebao biti skuplji
Ista stvar i sa prednjom sabirnicom.
Ljudi, puno hvala.
manje nego Intelovi.
Odgovorite mi iskreno:
Ne isplati se davati 8000 kuna za računalo naravno ako nisi neki informatički profesionalac, grafički dizajner ili slično kojima treba poslovno računalo. Ako ti je za igre kao Mafia 2 i slično već do 5000 ili čak 4500 kuna se dobiva super konfiguracija sa podosta mogućnosti i prevelikim performansama u svim igrama danas, a i sutradan.
možda neam iskustva ovdje ali ovo nije ni 1. ni posljednji forum na koji sam se regao i pitaj se kolko imam iskustva u RL, što se tiče jeftinih dijelova to sam istraži...
Ne ulazim u tvoje razloge.Ok,ako si išao testirat ekipu,no ne moraš biti bahat,pogotovo prema ljudima koji su ti htjeli pomoći.
Iskreno,uopće me ne zanima koja konfiguracija tebi treba i koliko novaca možeš i hoćeš potrošit na to.
Jednostavno sam ti morao ovo napisati.Ovdje zbilja ima ljudi koji se razumiju u računala,ima i nas koji
se razumijemo malo manje,ali smo još uvijek normalni i tolerantni jedni prema drugima.
Provokacija jednostavno ne stoji,jer se uvijek netko nađe da ti pomogne.Ako ne odmah,malo se strpi
i sigurno će naići netko.Ajd' pozz