Šta mislite o ovoj konfiguraciji

poruka: 40
|
čitano: 3.953
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ljudi, puno hvala.

AMD-ovi procesori su mi definitivno

bolji. Male je razlika u performansama, a koštaju puno

manje nego Intelovi.

Odgovorite mi iskreno:

Da li se isplati dati 7960,00 Kn za onaj moj PC?

Nardi Verbanac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Definitivno ti se isplati. AMD koristi jeftinije dijelove zato i ne valjda zato se više isplati uzet INTEL

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2009 16:01 (HardcoreRaver).
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Šta mislite o ovoj konfiguraciji
HardcoreRaver kaže...

Definitivno ti se isplati. AMD koristi jeftinije dijelove zato i ne valjda zato se više isplati uzet INTEL

Gle dečko, tu si 0 dana i nemaš nikakvo pravo pljuvati po ničemu...

Kakve pobogu jeftinije djelove? U samoj proizvodnji AMD i Intelovih procesora ne vjerujem da je velika razlika (financijski)... Nego kod Intela plaćaš masno i ime, a kod AMD-a ne (toliko...)
Intel ima bolje procesore, ali definitivno ne isplativije.
16 godina
neaktivan
autorov komentar

možda neam iskustva ovdje ali ovo nije ni 1. ni posljednji forum na koji sam se regao i pitaj se kolko imam iskustva u RL, što se tiče jeftinih dijelova to sam istraži...

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2009 16:27 (HardcoreRaver).
17 godina
protjeran

Al ga lupaš

Inttelova C2D i C2Q serija nema integrirani memorijski kontroler u procesoru

a ADMovi imaju

Po tome bi AMD trebao biti skuplji

Ista stvar i sa   prednjom sabirnicom.

eh sta sam casa zbog tebe razbio, ja posle tebe nisam trezan bio xD
17 godina
neaktivan
iPhenom kaže...

Ljudi, puno hvala.

AMD-ovi procesori su mi definitivno

bolji. Male je razlika u performansama, a koštaju puno

manje nego Intelovi.

Odgovorite mi iskreno:

Da li se isplati dati 7960,00 Kn za onaj moj PC?

ne,za ono skoro 8000 kn??može to i bolje:bolja matična,napajanje,grafička,RAM itd+kućište po želji,preporuka Antec 300 (konfiguracija je iz ADM-a)
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2009 17:25 (pod009).
17 godina
protjeran

Ne isplati se davati 8000 kuna za računalo naravno ako nisi neki informatički profesionalac, grafički dizajner ili slično kojima treba poslovno računalo. Ako ti je za igre kao Mafia 2 i slično već do 5000 ili čak 4500 kuna se dobiva super konfiguracija sa podosta mogućnosti i prevelikim performansama u svim igrama danas, a i sutradan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HardcoreRaver kaže...

možda neam iskustva ovdje ali ovo nije ni 1. ni posljednji forum na koji sam se regao i pitaj se kolko imam iskustva u RL, što se tiče jeftinih dijelova to sam istraži...

Da imaš toliko iskustva u RL,ne bi onda ovdje pitao za pomoć oko konfiguracije.
Druga stvar,bahat si.Šta ako je dečko na tvojoj temi pitao za konfiguraciju da mu se složi????
Bolje i tako nego da je otvorio ko zna koju već temu o slaganju konfiguracije.
Ova je momentalno aktivna i amo je dodao u tvoju temu zamolbu da se složi i njemu.
I tako bi isto i ostali forumaši mogli reći tebi,što se tiče tvoje konfiguracije od 15000 kn....istraži sam.
http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
16 godina
neaktivan
autorov komentar
fromcelltohell kaže...
HardcoreRaver kaže...

Da imaš toliko iskustva u RL,ne bi onda ovdje pitao za pomoć oko konfiguracije.
Druga stvar,bahat si.Šta ako je dečko na tvojoj temi pitao za konfiguraciju da mu se složi????
Bolje i tako nego da je otvorio ko zna koju već temu o slaganju konfiguracije.
Ova je momentalno aktivna i amo je dodao u tvoju temu zamolbu da se složi i njemu.
I tako bi isto i ostali forumaši mogli reći tebi,što se tiče tvoje konfiguracije od 15000 kn....istraži sam.
 Namjerno sam išao da čujem mišljenja "profesionalaca"
16 godina

Ne ulazim u tvoje razloge.Ok,ako si išao testirat ekipu,no ne moraš biti bahat,pogotovo prema ljudima koji su ti htjeli pomoći.

Iskreno,uopće me ne zanima koja konfiguracija tebi treba i koliko novaca možeš i hoćeš potrošit na to.

Jednostavno sam ti morao ovo napisati.Ovdje zbilja ima ljudi koji se razumiju u računala,ima i nas koji

se razumijemo malo manje,ali smo još uvijek normalni i tolerantni jedni prema drugima.

Provokacija jednostavno ne stoji,jer se uvijek netko nađe da ti pomogne.Ako ne odmah,malo se strpi

i sigurno će naići netko.Ajd' pozzCool

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice