Sta bi bilo bolje uzet?

poruka: 81
|
čitano: 3.469
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sta bi bilo bolje uzet?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sta bi bilo bolje uzet?

da...sve je u najboljemu redu :D go for it {#}

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Sta bi bilo bolje uzet?

Ako ti nesmeta da ti grafa buči ko fen onda je to sve super, ali ako ti smeta nemoj uzeti tu grafu. I zašto daješ 30 kn bezveze više za Hyper pored Gaie koja je ista po hlađenju a tiša od Hypera ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 10:51 (itomic009).
17 godina
neaktivan
Sta bi bilo bolje uzet?

recite onda koja manje buci a da je iz adm...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
damian123 kaže...

GTX 560Ti i referentne nisu bučne a jeftinija je od  HD 6950 uz iste performanse. Ovo s otključavanjem to ti oni pričaju a da neznaju uopće 100% jel to uopće radi više, ja sumnjam da radi jel nisu proizvođači glupi da imaju u ponudi takve HD 6950 a prodaju oni i HD 6970 pa onda bi im to pokopalo prodaju. Ja bih uzeo neku GTX 560Ti sa malo boljim hlađenjem i aako ti se clocka ta grafa dostiže HD 6970 skoro kad je clockneš. Ovu na primjer - http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_228&products_id=10074

15 godina
itomic009 kaže...
damian123 kaže...

GTX 560Ti i referentne nisu bučne a jeftinija je od  HD 6950 uz iste performanse. Ovo s otključavanjem to ti oni pričaju a da neznaju uopće 100% jel to uopće radi više, ja sumnjam da radi jel nisu proizvođači glupi da imaju u ponudi takve HD 6950 a prodaju oni i HD 6970 pa onda bi im to pokopalo prodaju. Ja bih uzeo neku GTX 560Ti sa malo boljim hlađenjem i aako ti se clocka ta grafa dostiže HD 6970 skoro kad je clockneš. Ovu na primjer - http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_228&products_id=10074

kao prvo moja koju sam navea se 100% unlocka...kao drugo te koje se mogu otkljucat se ne proizvode vise nego ih jos ima na lagerima...kao trece gtx 560 ti je slabija od hd 6950 osim u nvidia igrama..a nemoze se mirit sa 6950 unlocked u 6970

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 11:06 (zoharbizo).
14 godina
zoharbizo kaže...
itomic009 kaže...
damian123 kaže...

kao prvo moja koju sam navea se 100% unlocka...kao drugo te koje se mogu otkljucat se ne proizvode vise nego ih jos ima na lagerima...kao trece gtx 560 ti je slabija od hd 6950 osim u nvidia igrama..a nemoze se mirit sa 6950 unlocked u 6970

Kao prvo kako ti možeš tvrdit nešta 100% dok neuzmeš tu grafu u svoj komp i otključaš je to su priče po forumu a ne nešta što je sigurno 100% ( kao znaš ti koji je to baš model na lageru ), kao drugo GTX 560Ti i HD 6950 imaju u prosjeku ISTE performanse i može se mjerit kad se clokne 20 % i sa HD 6970 kolega žoharu ;) !!!!

15 godina
Sta bi bilo bolje uzet?

imas tocno odredeni kod koji bude na toj grafi...sve sa tim kodom se otkljucavaju...na stranici pise da je to ta grafa sa tim kodom...na lageru to treba provjerit naravno...i gtx 560 se nemoze mirit bas sa hd 6970

0 0 hvala 0
14 godina
damian123 kaže...

Tebi kolega preporučujem da razmisliš jel ti bolje da imaš grafu koja je nečujna ( GTX 560Ti ova MSI što sam ti dao link) ili grafu koja ti da možda par posto jače performanse koje je usput rečeno potpuno neprimjetno u praksi  i koja se možda otključa ( HD 6950) pa si izaberi.

14 godina
zoharbizo kaže...

imas tocno odredeni kod koji bude na toj grafi...sve sa tim kodom se otkljucavaju...na stranici pise da je to ta grafa sa tim kodom...na lageru to treba provjerit naravno...i gtx 560 se nemoze mirit bas sa hd 697Bizo, dovro clockana GTX 560Ti je u rangu GTX 570 grafe što je u rangu HD 6970 grafe !

15 godina
Sta bi bilo bolje uzet?

http://www.anandtech.com/bench/Product/292?vs=330 eto ti pa vidi kolika je razlika u igrama koje nisu nvidia fanovi {#}(a da ne pricam da se i 6970 da clocknit)

0 0 hvala 0
15 godina
itomic009 kaže...
zoharbizo kaže...

imas tocno odredeni kod koji bude na toj grafi...sve sa tim kodom se otkljucavaju...na stranici pise da je to ta grafa sa tim kodom...na lageru to treba provjerit naravno...i gtx 560 se nemoze mirit bas sa hd 697Bizo, dovro clockana GTX 560Ti je u rangu GTX 570 grafe što je u rangu HD 6970 grafe !

dobro clockana mozda i moze nekako dostic...al stock nema sanse...nemoze se samo ona clockat...moze i 6970

14 godina
zoharbizo kaže...
itomic009 kaže...
zoharbizo kaže...

dobro clockana mozda i moze nekako dostic...al stock nema sanse...nemoze se samo ona clockat...moze i 6970

Vi ljudi jednostavno neznate razmišljati svojom glavom i gledati malo širu sliku, odustajem od foruma :)

15 godina
Sta bi bilo bolje uzet?

hahahah {#} ti tvrdis da je gtx560ti bolja od hd 6970(ili jednaka hd6970)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sta bi bilo bolje uzet?

ja ni ne mislim  otkljucat na 6970 jer ni neznam a ni ne zelim se zezat sa tim stvarima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zoharbizo kaže...

hahahah {#} ti tvrdis da je gtx560ti bolja od hd 6970(ili jednaka hd6970)

Ne, kažem da je ista kao HD 6950 i zapravo bolja jel je jeftinija, i da se može clockati da bude skoro na razini HD 6970 !!!! Gdje si ti vidio  da sam napisao da je bolja od HD 6970 ???

14 godina
damian123 kaže...

ja ni ne mislim  otkljucat na 6970 jer ni neznam a ni ne zelim se zezat sa tim stvarima...

Pametno, uzmi onu koju sam ti dao link MSI GTX 560Ti, super grafa sa super hladnjakom koji je nečujan !

16 godina
neaktivan
Sta bi bilo bolje uzet?

Sve se svodi na to dali zeli necujnu grafu, ili jacu grafu. Na njemu je odluka, ne na vama, ja bih osobno uzeo MSI R6950, jer se da unlockati, odnosno daje ne mjerljivo bolje performanse od GTX560.

Xfire - izzy904
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
damian123 kaže...

Dakle doso sam do malo para tocnije 1800 za potrosit i sta mislite sta bi bilo bolje uzet za moj PC novu grafu ili novi CPU?

Za grafičku sam mislio ATI 6850, a za CPU sam mislio Phenom 975 BE + hladnjak pa ga dignut do 4Ghz...

grafu, cpu je nebitan jedino ak imas neki uber shit onda uzmi cpu

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 11:39 (SpaceNinja).
15 godina
Sta bi bilo bolje uzet?

tomicu ko voli tisinu ide na gtxicu a ko voli sirovu snagu i malo glasniji cooler ide na unlockabilnu 6950...ukratko do kupca je...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 11:39 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sta bi bilo bolje uzet?

ma uzet cu rade 6950 nije meni tako bitno kako se cuje... hvala svima {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice