Evo ženica me natjerala da više ne visim na kompjutoru od klinaca [7 i 10 g.] u njihovoj sobi,
pa sam na balkonu (zatvorio sam ga) sebi napravio radnu sobu.
Njima ću ostaviti ovog pod MOJ PC (još nisu došli do faze da igraju zahtjevne igre pa će im biti dovoljan),
a sebi novog kojeg ćete vi predložiti.
E sad OT, trebam komplet PC (BEST BUY komponente), neću raditi OC, niti igrati zahtjevne igre.
Uglavnom rad u Office 2010, surfanje, gledanje filmova/slušanje glazbe i rijetko obrada videa-arhiviranje snimaka sa kamere,
te 24/7 rad radi skidanja i seed-anja torrenata:
Dobavljivo u ADM-u/Protis-u/Links-u.
CPU: preferiram Intel (i5/i7 – da li se isplati pričekati Sandy bridge kao ulog u budućnost), ali mi dajte i AMD kao opciju
CPU Cooler (opcija – najvjerojatnije ću koristiti originalni hladnjak koji ide uz proc): glavno da je tih
MBO: preferiram Asus (nije uvjet, ako je neki drugi proizvođač bolji/jeftiniji) – mora imati RAID, USB 3.0, ne mora imati Crossfire/SLI (ako ima, nije na odmet)
GPU: preferiram ATI/AMD HD – samo da je ventilator tih (neka jeftina [par sto kuna] će biti dovoljna za moje potrebe, lako je kasnije nadogradim),
još ako ima S-video izlaz da je mogu spojiti na CRT TV (ako to uopće još postoji na novim grafičkim)
HDD: WD Black/Blue za system + WD Green za storage (možda 1 TB Black + 2 TB Green)
Kućište: možda neki CM/TT - ne mora biti vizualno atraktivno, ne mora imati prozirnu stranicu, biti će mi ispod stola i nitko ga neće vidjeti,
glavno da ima dobar protok zraka (ljeti će na balkonu biti pakleno) – mjesta za dodatne ventilatore/filtere za prašinu, dobar cable management,
prostora za dodavanje dodatnih komponenti/HDD-a
RAM: 2x2GB ili 3x2GB ovisno da li MBO ima dual ili triple channel
PSU: neko koje će biti tiho i sa dovoljno snage za buduće nadogradnje
Budget za ovo gore je 5-6.000,00 kn.
Totalni budget koji mi je moja dobra ženica odobrila je 11.000,00 kn za sve navedeno! 
Ali ako mogu proći jeftinije tj. da ne potrošim toliko novaca bilo bi bolje, pa da joj za protu uslugu kupim neki stroj za sušenje rublja. 
Trebam još i prijedloge za niže navedeno, da li ima nešto bolje za navedene novce - to sam više manje već odlučio uzeti:
Monitor: Monitor LCD/TV 27" Samsung P2770HD (2.400,00 kn – Protis), da li ima koji bolji za ove novce, možda neki 24“?
Printer-multifunkcijski sa jeftinim zamjenskim tintama: Canon MG 5250 (988,00 kn – Protis)
WLAN router: D-Link DIR-655 (703,00 kn – Protis) ili Linksys WRT320N (782,00 kn – Protis) ili neki treći da ima 1.000 Mbps LAN – vaša preporuka koji je bolji
Nadam se da nisam nešto izostavio.
Unaprijed hvala na pomoći.

Jedino bih ti preporučio da kupiš Corsair F60 SSD, iako su i ova dva blacka u raidu isto odlična. Ne vidim nigdje grafičku karticu, pa ne znam koliko napajanje ti je dovoljno ali da sam na tvoj mjestu uzeo bih XFX Core Edition 80+ 750W. Za CPU Cooler sam čuo da je Scythe Mugen puno tiši od Zalmana pa uzmi njega ako ti 60kn ne čini problem