Ne znam da li si se susretao sa EVC kucistem,ali to je najveci otpad koji postoji.Vibriraju u radu,a lim je tako tanak i lose obradjen da se doslovno porezes.Ne radi se o cijeni nego o tome da je to kuciste srot....
Pozdrav
Molio bi sve dobre volje da mi preporuče konfu do 3000 Kn bez monitora i periferije.
Ako nije problem AMD i Intel verziju.
Računalo je namijenjeno prvenstveno gameingu i ostalim srednjoškolskim aktivnostima, surfanje, pisanje itd.
Ako treba može i slabiji proc koji se da overclockati.
Znam da forum ima sličnih tema već dosta ali već je skoro 6mj. i dosta se toga promijenilo pa bi bilo dobro imate par ažuriranih prijedloga.
Hvala
1 x Procesor AMD Athlon II X3 450, socket AM3, BOX , 1.5MB cache
1 x Gigabyte GTS 450 1GB GDDR5 128bit, DVI+VGA+HDMI, PCI-X 2.0
1 x HDD SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB cache Serial ATA II-300, F3
1 x Napajanje XFX Core Edition 80+ 450W PSU - EasyRail technology
1 x DVD upisivač LG GH24NS, DVD±RW, 24x DVD±R ,8x DL , 40x CD-R
1 x Coolermaster Elite 310, MIDI, crno-plavo, bez PS
1 x MSI 870-C45, AMD 770 + SB710, S. AM3, 6xSATA 3 RAID, DDR3 800/10
1 x DDR3 2048MB ( 2GB ) Kingmax, 1333MHz, CL9, FLFE85F-B8EE9
2.999,48Kn
www.adm.hr ( ukoliko je iznos iznad 2000kn, sastavljaju konfiguraciju besplatno, to im morate napomenuti, isto tako i dostava je besplatna gdje god u RH bili.
Ovdje sam išao na što bolju grafiku jel ste rekli da je to računalo za igrice između ostaloga, malo bolju ploču od one asrockice gore navođene više puta...na uštrb 2gb rama, čisto iz činjenice što mu je 2gb za sad dosta...a njega je najlakše nadograditi. Napomena, vjerojatno ju već i znate, ovaj athlon se da otključati u četverojezgreni procesor.
Hvala svima na doprinosu.
Moram naglasiti da bi bilo dobro kada bi se eventualno mogao u budućnosti nadograditi procesor na bulldozera.
Tako da je matična dosta bitna.
Postoji šansa da će se updateom biosa moći staviti bulldozer na ploču, ali čisto sumnjam, to će se vjerojatno moći na pločama višeg srednjeg segmenta i visokog segmenta ponude.
Evo da oživim ovu staru temu 
Trebao bi preporuku koje djelove staviti u računalo do ( 3000kn +/- 150kn ), zadnjih godina nisam baš u toku šta je novo izlazilo pa bi trebao pomoć oko sastavljanja.
Znači samo kučište bez monitora i ostale periferije.
Koristit će se većinom za internet, ali htio bi da ima i grafičku karticu (ne integriranu) da se može upaliti i pokoja igra.
Kupovao bi u ADM-u
Unaprijed hvala