Pitanje u vezi napajanja i ostalih komponenti ?

poruka: 15
|
čitano: 3.718
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo ovako kako sam vec  jednom pricao da cu si kupiti  komp  i idem sljedeci tijedan  po racunalo

Amd athlon x2 6000+

Gigabyte M52L-S3

Kingmax 2gb

Powercolor HD 4550 512mb ddr3

Doma imam - hard od 500gb ,cd i dvd przilicu i kuciste

Sad imam par  pitanja  prvo je  imam jedno napajanje  marke MS -400w-P4 ,prepostavljam da ima 400w da li ce moci pogoniti moje racunalo da  ne trosim bezveze novce na novo napajanje ako ce to moci pogoniti te komponente ,drugo pitanje kakvo  imate  misljenje o procesoru da li je dobro za clocking ,kakav mu je stock kuler i sto mislite o maticnoj i grafickoj?

Mjenjao sam dosta komponenti odnosno predomisljao sam se ,ali na ovoj sigurno ostajem osim ako me netko od vas ne predomisli i mislim izdvojiti 1500 ali moze  ici preko toga kojih 200 - 300 kn .

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2008 13:52 (cro_denis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Proc će ti se moći dobro kloknuti, a što se tiče napajanja ne trebaš uzimati drugo ako ne budeš mijenjao grafičku za neku jaču

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pitanje u vezi napajanja i ostalih komponenti

Evo jedne male promjene  vidim da je adm  dobio ati hd 3650 512mb gddr4 tako  da tu sigurno uzimam  u ponedjeljak .

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran

super će ti doći i još je malo klokneš i to je to

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da to su  mi planovi ali sad se dvoumim da si  uzmem novo napajanje jer vidim da je doslo u adm i forton pnf 400w za 292 kn jel  mozda  imas iskustva  mayales ili netko  drugi sa tim napajanjem ?

17 godina
protjeran

Nažalost nemam iskustva s tim napajanjem ali si već rekao da imaš neki od 400W što ja mislim da će ti biti dovoljno,

pa sad ti odluči hoćeš li kupovati novo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cro_denis kaže...

Da to su  mi planovi ali sad se dvoumim da si  uzmem novo napajanje jer vidim da je doslo u adm i forton pnf 400w za 292 kn jel  mozda  imas iskustva  mayales ili netko  drugi sa tim napajanjem ?

Napajanje odlično, dosta jako za tebe, jeftino, kvalitetno, izdržljivo, snažno. Nikad ništa loše čuo o njemu, samo riječi hvale. Uzmi ga, nećeš požaliti,  dobro bi ti došlo... Vrti i snažnije konfe bez problema...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2008 19:24 (Sused).
17 godina
protjeran

Nemoj štedjeti na napajanju, ako možeš uzmi tog Fortrona jer je sigurno jači od no name PSUa

Q6600 , EX38-DS4, DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam napajanje ali je mali  problem u tome  nije  doslovce  moje  od frenda  je  ostavio mi ga je ,rekao sam mu ak ne budem imao novaca  da mi posudi svoje dok ne dodem do novaca ali sad razmisljam  kad tad cu ga nabaviti tak da  mi sve jedno kupim ga u ponedjeljak  ili  sljedece godine  u prvom mjesecu jer ne mogu drzati toliko kod sebe ipak  moram  biti fer.Kako si m sused opisao zeti  cu si  ga  kad  je tako  kvalitetno a  nije ni skupo .

Interesira  me da li uzimaju iz adm maestro  kartice  imaju sad  pogodnosti  ono na 12 rata  taman iznos  od  2000 kn da  zaokruzim  i to na  12 mjeseci 166,66 kn mjesecno  nije toliko ni strasno  ,pa  ako netko zna  dali imaju oni tu pogodnost ?

17 godina
protjeran

Uzimaju ti samo Master, Amex, Diners

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

http://www.adm.hr/payment.php Da! edit: sry do 6 rata ako sam dobro provjerio

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2008 19:35 (stoncin3).
17 godina
neaktivan

U tome je problem nemam  te navedene kartice  ,ocigledno da cu morati  iskesirati  novac hebemu sve .

17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...
 Master je druga stvar  ,a  maestro to je kreditna  kartica  koliko vidim samo  primaju  maestro od pbz banke  ,ja imam  od zagrebacke !
17 godina
protjeran

ok

17 godina
neaktivan

Fortron - odlicna napajanja,ja imam blue storm 2 500w ,necujno i mocno

1
Nova poruka
E-mail: