Pitanje u vezi konfiguracije

poruka: 39
|
čitano: 1.735
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pitanje u vezi konfiguracije
ATiGamer kaže...
SpyGi kaže...

Procesor nije solidan nego je to najjaci procesor na svijetu haha :P (on i i7 990x su tu negdje) a grafa je teski fail minimalno 6870 ili 560 Ti na to

kva

990x mu pravi malu djecu u hajli multitrejdanim aplikacijama.

jos najbolje da nece...skuplji je samo 7 tisuca kuna

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
16 godina
protjeran
ATiGamer kaže...
SpyGi kaže...

Procesor nije solidan nego je to najjaci procesor na svijetu haha :P (on i i7 990x su tu negdje) a grafa je teski fail minimalno 6870 ili 560 Ti na to

kva

990x mu pravi malu djecu u hajli multitrejdanim aplikacijama.

Jaci jest u prezahtjevnim multithreading aplikacijama ali u gamingu bi se moglo reci da je i7 2600 jaci.

15 godina
neaktivan
Metallicaa kaže...

Multi-Trade, ROFL.

mulci-trade, proizvodnja male djece {#}

14 godina
neaktivan
A kakvo bi mi napajanje trebalo?jel postoji neka podjela tih napajanja pa da znam koje mi treba, a koja su mi previse?

0 0 hvala 0
14 godina

treba ti kvalitetno napajanje od 500W da budeš miran. To znači nešto od XFX-a, Corsaira, Seasonica i slično.

14 godina
neaktivan
A to znaci opet puno para? :P budem vidio sto se da srediti..pretpostavljam da su jako male sanse da je takvo napajanje vec u ovom prethodno slozenom kompu ili?a sta se moze dogoditi ako imam neko slabije napajanje?

0 0 hvala 0
14 godina

Restartirati će ti se komp kod gaminga, i to ti je dovoljan razlog da promjeniš napajanje ako dođe do toga. Najgori scenarij je da ti nešto i krepa, ali to je rijetkost danas, jel se napajanje gase ako se opterete previše. Nije ko prije da gore :)

14 godina
neaktivan
Ahaa kuzim..znaci, obavezno i napajanje srediti :P valjda je to sve, opet hvala, nadam se da nece biti jos problema :D

0 0 hvala 0
14 godina

Ma neće, matična mora biti sigurno neka poprilici dobra kad su stavili i7 mrcinu, a ja vjerujem da je i napajanje ugrađeno neko dobro. Ipak ti provjeri oko napajanja i nek ti stave HD 6950 i letiti će ti igre bez frke :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice