gle moje misljenje je da ti je ta komfiguracija i vise nego dovoljna mozes sve igrice nove naravno vrtit bez problem...usudio bi se čak rec i na najacim detaljima grafike.....
graficka i jeste Low cudno mi je otkud tu pored tih lijepih komponenti :D
ono moci ces pokretat igre te koji si zamislio ali nista novije na high ... moci ces medium i low na nekim manjim rezolucijama
... al graficku je lako nekad zamijeniti ako je vec to sve kupljeno ...
procesor je i vise od toga
lijepo je to cuti :D a sta cu s grafickom? :/
kolko si spreman izdvojit para??
koliko novaca mozes izdvojit...
Procesor ti je vrhunski, a ta grafa ti je smeće za igranje. Dakle prodaj tu grafu i uzmi si najmanje HD 6850 ili GTX 460 1GB. zavisi koliko ti se baš igra i na kojoj rezoluciji igraš !
e tu je onda mali problem...
Procesor ti je vrhunski, a ta grafa ti je smeće za igranje. Dakle prodaj tu grafu i uzmi si najmanje HD 6850 ili GTX 460 1GB. zavisi koliko ti se baš igra i na kojoj rezoluciji igraš !
ova hd 6850 je radeon? Kolike bi bile njihove cijene ovdje kod nas?i koliko su one zapravo dobre?ako uzmem bilo koju od njih dvije mogu bez problema pokretat bilo sto ili?
i jedna ti je cak dovoljna za full hd...cijena je 1090 kn najeftinije...u cf te dvi grafe i peglaj sta god os...(mislim na hd 6850)
Kod nas su oko 1100 kn pa nadalje. Grafa je dosta dobra, i nekakav minimum za nekoga tko bi se igrao na kompu. Ako imaš više para probaj HD 6870 ili još malo skuplju HD 6950 !!
i jedna ti je cak dovoljna za full hd...cijena je 1090 kn najeftinije...u cf te dvi grafe i peglaj sta god os...(mislim na hd 6850)
u cf?jel to znaci nesto da stavim dvije zajedno ili?I na koje si mislio?
u cf?jel to znaci nesto da stavim dvije zajedno ili?I na koje si mislio?
da to znaci da stavis dvi skupa...iako ti je i cak jedna dovoljna...ako mos protegni se na hd 6870...pod ovim cf mislim sam na radeon hd 6850
i jedna o druga kombinacija ide u cf i bolja je od jedne 6950 i 6970...da bi spojia dvi grafe u cf triba ti ploca koja podrzava cf...izaslo bi te oko 2200 kn cf hd 6850 a cf 6870 oko 2600kn
Gle, da nekompliciraš sebi i drugima
, reci im nek ti stave HD 6950 i s tim ćeš se igrat ko pravi :) Ovo oko CF grafi ti je malo kopliciranije i ploča treba bit za to, i napajanje.
Reci tpočno koji komp.
Vjerojatno neki polu-workstation HP ili loše sklopljen komp iz prodavaone.
Gle, da nekompliciraš sebi i drugima
, reci im nek ti stave HD 6950 i s tim ćeš se igrat ko pravi :) Ovo oko CF grafi ti je malo kopliciranije i ploča treba bit za to, i napajanje.
ma to sam si i mislio, ne zelim komplicirati i jos vise cekati :) puno hvala svima :D
Reci tpočno koji komp.
Vjerojatno neki polu-workstation HP ili loše sklopljen komp iz prodavaone.
nemam trenutno nikakve druge inf od onih navedenih u prvom postu :/ a jel ta graficka ne bi funkcionirala na takvom kompu?mislim na hd 6950..jel problem u napajanju ili?
Nema na čemu, sretno
.
Procesor nije solidan nego je to najjaci procesor na svijetu haha :P (on i i7 990x su tu negdje) a grafa je teski fail minimalno 6870 ili 560 Ti na to
Sumnjam da je baš neki krš od kompa ako je i7 2600 CPU što je vrhunski procesor. HD 6950 će radit sigurno, kažem vjerojatno napajane nije neko najslabije. Ako je obavezno i napajanje mijenjaj.
Procesor nije solidan nego je to najjaci procesor na svijetu haha :P (on i i7 990x su tu negdje) a grafa je teski fail minimalno 6870 ili 560 Ti na to
kva
990x mu pravi malu djecu u hajli multitrejdanim aplikacijama.
Multi-Trade, ROFL.