Novo racunalo

poruka: 25
|
čitano: 1.220
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Novo racunalo

Pozz opet ja Poljubac evo ovako imao sam 8.200kn sad mi je opet pala cijena =( nemojte pitat zasto imao sam prometnu malu s motorom.....ali nisam ja kriv....i imam zabranu motora s menon je sve u redu hvala na pitanju =),samo sam malo nabio trticu i sivao sam jednu ranu 5 punata nista puno...i malo su mi ruke krvave :D

THERMALTAKE Soprano DX, VE7000BWS, MIDI, bez napajanja, crno

SM T200, 20", Wide,1680x1050, 300 cd/m2, 20.000:1,

830kn kuciste + 1500kn monitor =2330kn.....

e sad mi samo trebaju komponente u kuciste za TOCNO 5.000kn...molio bih iz adm-a posto je ovo dvoje isto iz adm-a...al mozete mi slozit kompletnu konfu ako mislite na neki drugi ducan preferiram ve mil hgspot links......ne diskont..

mwwa =)

E sto se tice te prometne meni je bilo zeleno a ovaj s opel astrom misli da je pametan i lagano je prosao kroz crveno bilo je raskrizje...kad je nama zeleno jedna strana onda je njima crveno i tako on ispa debil a imao je 0.7 promila alkohola u sebi.....sad ako dobijem odstete prvo moram sredit motor a zatim uzimam pc,znaci komp od 7330kn max tj komponente do 5.000...

Zahvaljujem...

Fc Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 22:28 (XFX Gamer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novo racunalo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Novo racunalo
Pise proizvod nije naden
NLO - neidentificirani leteći objekt
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 23:05 (legend).
17 godina
neaktivan
Novo racunalo

A to je konfa iz starije teme pa nisam ni gledo.Evo sad cu promijenit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
besla kaže...

besla noobe citaj :D rekao sam 5.000kn bez kucista vec sam kuciste stavio u tu cijenu samo mi trebaju komponenti do 5.000kn....
=)
aj molim te slozi mi jos intelovu jednu konfu phenom mi nije procesor dobar....bar sam  tako cuo da je sr****
Fc Barcelona
17 godina
neaktivan
XFX Gamer kaže...
besla kaže...

besla noobe citaj :D rekao sam 5.000kn bez kucista vec sam kuciste stavio u tu cijenu samo mi trebaju komponenti do 5.000kn....
=)
aj molim te slozi mi jos intelovu jednu konfu phenom mi nije procesor dobar....bar sam  tako cuo da je sr****
 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....Sry nisam cito pazljivo.LOL
Evo INTEL:

Napajanje CORSAIR 450W, HX Series CMPSU-450HXEU, 12cm vent., ATX

DDR2 4GB (2x2GB) PC8500 Corsair, 1066MHz, TWIN2X4096-8500C

HDD WD 640Gb, WD6400AAKS, SATA II, Buffer 16Mb, 3Gb/s, 7.200 rpm

DVD upisivač Pioneer DVR-216DBK, DVD±RW, 20x DVD±R ,10x DL

Sapphire HD 4890, 1GB GDDR5 256bit, Dual DVI+HDTV out, PCI-e 2.0

UKUPNO:5125 KN Sve iz ADM-a

Pokuso sam ti tu stavit q9550 ali ne ide jer debelo prelazi budzet

16 godina
neaktivan
 svaka cast i ovo je ok konfa...e sad pitanje GTA IV NA HIGH? =)
i nemoj se derati na mene Belji se zezam se ja hvala besla jos jedanput odlicna konfa......
jeli mozda bolje ovo napajanje skuplje je samo 50 kn ?
ako je onda cu to uzest ako ne onda to tvoje gore navedeno...a oce li taj corsair izdrzat tih 450w? =)
Fc Barcelona
17 godina
neaktivan
XFX Gamer kaže...
i nemoj se derati na mene Belji se zezam se ja hvala besla jos jedanput odlicna konfa......
ako je onda cu to uzest ako ne onda to tvoje gore navedeno...a oce li taj corsair izdrzat tih 450w? =)
 Ma drzat ce corsair hx450 to bez ikakvih problema,a jos je modularan i vrlo tih,a svejedno nemas maticnu za CF tako da ti ni netreba nista jace od toga,a za buduce nadogradnje ce bit i vise nego dovoljan.A sto se tice GTA,ja mislim da bi mogao na high al ne na nekim bijesnim rezama.Mislim da bi moglo na 1280x1024 bez problema na MAX detaljima
16 godina
neaktivan
besla kaže...
 Ma drzat ce corsair hx450 to bez ikakvih problema,a jos je modularan i vrlo tih,a svejedno nemas maticnu za CF tako da ti ni netreba nista jace od toga,a za buduce nadogradnje ce bit i vise nego dovoljan.A sto se tice GTA,ja mislim da bi mogao na high al ne na nekim bijesnim rezama.Mislim da bi moglo na 1280x1024 bez problema na MAX detaljima
 pa to je odlicno i mislio sam igrati na 1280x1024 i da je medium isto je igra odlicna....... jos jedanput hvala..cudi me kako samo imas 1 i pol zvijezdu..svaki put konfe slozis svakome i pomazes i stvarno si wizard :D
HVALA!!!! ako ima jos nekakvih prijedloga premda mislim da je ova najboljaaa
Fc Barcelona
17 godina
neaktivan
Novo racunalo

E hvala!!Za to i sluzi forum.

Samo da te jos nesto pitam.U gornjem postu pise da si cuo da su phenom procesori s**nje,pa me zanima od kud ti sad to??Po meni su phenomi trenutno najisplativiji procesori,a onaj koji sam ti ja stavio (phenom 940) je jos i BE(black edition) i vrlo se lako kloka,i samo da znas da bi ti ja ipako preporucio AMD konfu ali i INTEL konfa je odlicna  ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 23:38 (besla).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

tako sam cuo da nisu procesori dobri.....mislim meni je phenom malo sumljiv ali ako ti mislis da je bolji ok.. you're the boss... =)

u ve mila ima 2mb cache..(phenom 940)

Fc Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 23:44 (XFX Gamer).
17 godina
neaktivan

vrlo se lako kloka

da,zbog otključanog množitelja,ali za "pošteno" OC-anje treba dizati voltažu koja je i na stocku dosta visoka,a best buy je
XFX Gamer kaže...

tako sam cuo da nisu procesori dobri.....mislim meni je phenom malo sumljiv ali ako ti mislis da je bolji ok.. you're the boss... =)

u ve mila ima 2mb cache..(phenom 940)

ima 6MB L3 cache memorije i 4x512Kb L2 cache memorije (svaka jezgra po 512KB),tako da ima ukupno nešto više od 8MB cache memorije (sa L1 cache memorijom)
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
16 godina
neaktivan

aha....da-da ok =) sad sam skuzio....vidit cu mozda cu ic na soluciju phenom

Fc Barcelona
16 godina
neaktivan
besla kaže...
XFX Gamer kaže...
 Ajde besla care reci ti meni kako  to  da nema maticnu za crosfire? pa ova ima dva utora za grafulje ..ili je to za sli maticna? (ispravime ako grijesim)
17 godina
neaktivan
gamer 16 kaže...
besla kaže...
XFX Gamer kaže...
 Ajde besla care reci ti meni kako  to  da nema maticnu za crosfire? pa ova ima dva utora za grafulje ..ili je to za sli maticna? (ispravime ako grijesim)
 Ova maticna nema dva utora za grafu.Mozda si mislio na EP 45 DS3 (ona ima dva utora za grafu)
17 godina
gamer 16 kaže...
 Ima dva utora za cf (ne za sli) ali ovaj drugi je PCI-E x 4 pa ima manju propusnost nego PCI-E x 16.
krpelj sa bazukom :)
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
gamer 16 kaže...
 Ima dva utora za cf (ne za sli) ali ovaj drugi je PCI-E x 4 pa ima manju propusnost nego PCI-E x 16.
 tnx a znaci onda se ne isplati radit cf?
EDIT:ispricavam se besla sada vidim da je to maticna sa EP43 cipsetom a ja mislio na EP45 sorry.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2009 11:13 (gamer 16).
17 godina
neaktivan
gamer 16 kaže...
BORG kaže...
gamer 16 kaže...
 Ne isplati se radit CF ako imas monitor manji od 22" a ako imas onda se isplati.
17 godina
gamer 16 kaže...
BORG kaže...
gamer 16 kaže...
 Ma sad sam gledao na sluzbenim stranicama i nije podrzan cf, znaci nis od toga.
krpelj sa bazukom :)
16 godina
neaktivan

a ni ne planiram raditi cf ovo mi je sasvim dosta.....

Fc Barcelona
17 godina
neaktivan
Novo racunalo

I oces onda uzet INTEL ili AMD konfu??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Novo racunalo

Mislim da on ni sam nezna sta zeli...

NLO - neidentificirani leteći objekt
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
besla kaže...

I oces onda uzet INTEL ili AMD konfu??

ha nzn bas ova konfa je 5126kn,a intelova je 5125kn skupa mi je ova phenom Smijeh uzimam ovo dolje =) i naravno soprano dx i t200 to ce bit oko 7.400kn
Fc Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2009 11:58 (XFX Gamer).
17 godina
neaktivan
Novo racunalo

E odlicno!!Ta konfa ce te dugo i odlicno sluzit!I za igre i za sve sto trazis.Sretno s novom konfom i obavezno javi dojmove!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
besla kaže...

E odlicno!!Ta konfa ce te dugo i odlicno sluzit!I za igre i za sve sto trazis.Sretno s novom konfom i obavezno javi dojmove!!

hocu cim ga kupim slikat cu vam ga kad ga sastavim i sve :D TNXXXX
Fc Barcelona
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice