Ljudi trebam konfu do 7000kn ali da vrti sve igre naci cod MW 2,gta Iv,da o pesu ne govorim
naci treba mi samo kanta i preporuka nekog monitora
Ljudi trebam konfu do 7000kn ali da vrti sve igre naci cod MW 2,gta Iv,da o pesu ne govorim
naci treba mi samo kanta i preporuka nekog monitora
Ima dosta takvih tema pa odi i pogledaj.
Konfiguracija je iz adm-a. Koliko sam shvatio treba ti samo kutija do 7000kn. Cijena je 6850kn.
-MSI P55-GD65
-Intel i5 750
-Sapphire HD5850 1gb
-Corsair DDR3 4gb (2x2gb) 1600mhz
-HDD samsung 500gb F3
-LG dvd rw GH22NS
-Corsair vx450w
-Antec Three Hundred
aa-doode reko je covjek samo kanta, monitor zasebno, iako je ovo sto si slozio ok
po meni samo modificiraj njegovu kongu, znaci umjesto phenoma 925 uzmi 955 black edition
2*2GB ddr3 ram i pratecu maticnu
uzmi WD 1TB black caviard (hard)
napajanje ti je ok i kuciste, uzmi aftermarket cooler neki za oko 350-450kn da mozes overclockat taj black edition
taman... ako ti ostane jos para moze za razliku uzet hd5870
monitor uzimaj neki 23 ili 24" ako mozes
ovako nesto + aftermarket cooler i/ili zamjena hd5850 u 5870, sto ti vise pase, dodaj neki opticki pogon itd...
monitor imas LG 23" dobrih, im 24" koliko oces, za hd5850 mozda radije neki 22", pogledaj malo podforum monitori pa se odluci
aa-doode reko je covjek samo kanta, monitor zasebno, iako je ovo sto si slozio ok
po meni samo modificiraj njegovu kongu, znaci umjesto phenoma 925 uzmi 955 black edition
2*2GB ddr3 ram i pratecu maticnu
uzmi WD 1TB black caviard (hard)
napajanje ti je ok i kuciste, uzmi aftermarket cooler neki za oko 350-450kn da mozes overclockat taj black edition
taman... ako ti ostane jos para moze za razliku uzet hd5870
monitor uzimaj neki 23 ili 24" ako mozes
ovako nesto + aftermarket cooler i/ili zamjena hd5850 u 5870, sto ti vise pase, dodaj neki opticki pogon itd...
monitor imas LG 23" dobrih, im 24" koliko oces, za hd5850 mozda radije neki 22", pogledaj malo podforum monitori pa se odluci
ja nebi isao na DDR3 na AM3 socket, razlog: sve memorije raspolozive kod nas (a da je 1600MHz) se ne nalaze na memory support listi, a 1333MHz uzimat mi je bezveze.
ja sam se tako zahebo, sad ju moram drzati na 1333MHz jer mi je inace nestabilno.
Zbog toga mi se vise svidja i5 konfiguracija od zabranjeniplesa-a.
dobro, to je istina, ali i dalje je ddr3 na 1333 bolji od ddr2 na 1066, pitanje je koliko?
ne previse... ima taman dovoljno bolje performanse da opravda razliku u cijeni naspram ddr2, ali nedovoljno da to bude na ustrp drugih komponenti
tako da istina, mozes plocu zamijenit sa nekom ddr2 plocom i uzet dosta jeftiniji ddr2 ram (samo pazi da radi na 1066MHz, a ne 800MHz jer ces black edition vrlo vjerojatno overclockat, inace nema smisla, a onda ces sukladno tome i ram drzat na visoj frekv), razlika u cijeni omogucet ce ti ziher 5870, dvd i aftermarket cooler za cpu do 7000kn
i takva konfiguracija bi ti trebala bit super
za te pare mozes dobit i5 konfiugraciju, istina, samo i5 je nesto skuplje rjesenje, mislim da bi ti ovaj amd trebo biti jaci
hvala momci,ako još netko ima neki prijedlog neka napiše
Nema nikakve potrebe za tako snažnim napajanjem.
Nema nikakve potrebe za tako snažnim napajanjem.
istina, a nema ni potrebe za tim hardom u raidu.
bolje neku jaču matičnu uzeti pa bolje clockati, ili cooler neki!