Nadogradnja PC konfiguracije

poruka: 271
|
čitano: 32.721
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Nadogradnja PC konfiguracije
lexy kaže...
evo ljudi mislim nadogradit komp a u kompu imam ovako

Asus matična ploča P5PL2,Intel 945 Chipset
Inet Pentium D Dual Core 805,2.6GHz,2MB Cache
2GB 667 MHz DDR2 radne memorije
Gigabit LAN,6 kanalna zvučna kartica
WD 250Gb čvrsti disk,DVD RW
Nvidia 8600GT 256MB grafička kartica
Antec kučište

sta mislite da bi se trebalo promijenit...konfa ce uglavno bit za igranje

jel to 1x2 GB ddr2 ili 2x1 GB ddr2

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 16:13 (dr. zlo).
17 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Ta HD 5750 je da je DX11, al je preslaba.. Puno mu je bolja HD 4870.

Da al pogledaj mu proc.. Taj proc je preslab za 4870.. A ne bi reko da zna klokat..

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
16 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...
dr. zlo kaže...

Ta HD 5750 je da je DX11, al je preslaba.. Puno mu je bolja HD 4870.

Da al pogledaj mu proc.. Taj proc je preslab za 4870.. A ne bi reko da zna klokat..

pa novi proc......reka je da ima 3000 kn

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
17 godina
neaktivan

5750 posjeduje istu snagu kao i HD4650 osim što je DX 11.

Btw evo ti ovo sam ja složio u linksu:

CPU AMD Athlon II X3 435 BOX, s. AM3, 2.9GHz, 1.5MB c.   619,00 kn

MBO ASROCK A770DE+, AMD 770 / SB710, DDR2, zvuk, S-ATA, G-LAN, PCI-E, ATX, s. AM2 / AM3 455,00 kn

VGA PCI-E GAINWARD GeForce 9500 GT, Passive Cooler, 1GB DDR2, HDMI, DVI, D-SUB, HDTV 409,00 kn

i ako budeš imao love:RAM PC-6400, 4 GB, CORSAIR TWIN2X4096-6400C4DHX, DDR2 800 MHz, KIT 2x2 GB 999,00 kn

1483 bez RAMa sa RAMom 2482

Moj PC:Asus Rampage II Extreme,Intel Core i7 965 Extreme,Sapphire ATI Radeon HD5970 2 GB,Corsair Dominator 6 GB 1600 Mhz DDR3 [3x2],Pioneer Blu-Ray BDR-203,WD Caviar Black 2TB,1000W,Thermaltake Spedo
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
dr. zlo kaže...

I previše češ moč s tim coolerom clockat ga!

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
17 godina
protjeran
EyeToy kaže...

5750 posjeduje istu snagu kao i HD4650 osim što je DX 11.

Btw evo ti ovo sam ja složio u linksu:

CPU AMD Athlon II X3 435 BOX, s. AM3, 2.9GHz, 1.5MB c.   619,00 kn

MBO ASROCK A770DE+, AMD 770 / SB710, DDR2, zvuk, S-ATA, G-LAN, PCI-E, ATX, s. AM2 / AM3 455,00 kn

VGA PCI-E GAINWARD GeForce 9500 GT, Passive Cooler, 1GB DDR2, HDMI, DVI, D-SUB, HDTV 409,00 kn

i ako budeš imao love:RAM PC-6400, 4 GB, CORSAIR TWIN2X4096-6400C4DHX, DDR2 800 MHz, KIT 2x2 GB 999,00 kn

1483 bez RAMa sa RAMom 2482

Neka uzme rame od jeftinijeg proizvođača a jaču grafulju jer ta 9500GT DDR2

EDIT:

CPU:Intel Dual Core E6300

CPU C:Mugen 2 SMG 2000

VGA:Gigabyte Radeon HD4670 1gb

MBO:Gigabyte EP41

RAM:2x DDR2 1066 2gb

2.473.94kn

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2009 21:27 (Mato_Ivanovac).
16 godina
neaktivan

nevjerovatno ali istina je.....nisan još ništa kupia...starci stalno nešto ser*....i nije više 2000 kn nego 1500

pa san mislia nešto ovako:

- cooler?

- hd 4850 - 750kn

- http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_150&products_id=4848 - napajanje

Chuck Norris se ukaza Gospi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dr. zlo kaže...

- cooler?

- hd 4850 - 750kn

- http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_150&products_id=4848 - napajanje

Stavio si prejako napajanje. CX400 je dovoljan i za više od ovoga šta tebi treba. I slobodni naklokaj taj E6300. Recimo ovako:

1.) Scythe Katana 3  -185kn

2.) HD4850               -750kn

3.) Corsair CX400     -380kn

16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
dr. zlo kaže...

- cooler?

- hd 4850 - 750kn

Stavio si prejako napajanje. CX400 je dovoljan i za više od ovoga šta tebi treba. I slobodni naklokaj taj E6300. Recimo ovako:

1.) Scythe Katana 3  -185kn

2.) HD4850               -750kn

3.) Corsair CX400     -380kn

koliko ću moć clockat proc

16 godina
dr. zlo kaže...

Mislim da bez problema može preko 3.0ghz. Dakle idi pomalo pa češ vidit di zapne.

16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
dr. zlo kaže...

Mislim da bez problema može preko 3.0ghz. Dakle idi pomalo pa češ vidit di zapne.

uuuuuuuuuuuu :))))))))))

17 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...
dr. zlo kaže...

Nema šanse s tim coolerom...bolje nek skupi još malo love pa uzme Mugen 2 SMG 2000 ja ga imam tj na servisu je hladio je odlićno nema šta

16 godina
Mato_Ivanovac kaže...

Nema šanse s tim coolerom...bolje nek skupi još malo love pa uzme Mugen 2 SMG 2000 ja ga imam tj na servisu je hladio je odlićno nema šta

Ne vidim razlog zašto ne bi išlo s ovim coolerom. Istina da je mugen 2 avion. Ali ovo šta on ima i kolko će ga tjerat katana 3 je sasvim dobar i dovoljan hladnjak.

16 godina
neaktivan

čujen da je u linksa ovu subotu snižena 4870 od 512 mb na 770 kn....oće li to napajanje moć s njon?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dr. zlo kaže...

čujen da je u linksa ovu subotu snižena 4870 od 512 mb na 770 kn....oće li to napajanje moć s njon?

HD4870 i CX400? Naravno da hoće i to bez beda.

16 godina
neaktivan

jel ovo cx 400

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_150&products_id=6358

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 2:11 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dr. zlo kaže...

jel ovo cx 400

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_150&products_id=6358

Da, to je CX400.

16 godina
neaktivan

razmišljan o tome kad 4850 bude slaba da samo stavin još jednu pa da iman crossfire...oće to cx400 moć izdržat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo temperature hardwera pa ako mi onda na temelju toga možete reć do koliko ću clockat proc

ovo je dok neigran...samo na internetu

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 13:05 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
dr. zlo kaže...

evo temperature hardwera pa ako mi onda na temelju toga možete reć do koliko ću clockat proc

Probaj nabit do 2.4Ghz de mi reci tam u biosu di ideš clockat koliki je multipler 6x ili 8x ili 10x ili nešto drugo? i koliki ti je FSB pa ti kažem!

16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
dr. zlo kaže...

Probaj nabit do 2.4Ghz de mi reci tam u biosu di ideš clockat koliki je multipler 6x ili 8x ili 10x ili nešto drugo? i koliki ti je FSB pa ti kažem!

1066 fsb i mbo isto tako

jel to misliš da ga sad clockan ili kad uzmen mugen 2

16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
dr. zlo kaže...

1066 fsb i mbo isto tako

17 godina
protjeran
dr. zlo kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
dr. zlo kaže...

1066 fsb i mbo isto tako

Sad probaj do 2.4 a kad uzmeš mugen onda opleti! tako sam i ja samo mi je mugen 2 na servisu nisam vidjeo žice da su uletjele u vent i presjeko je žice i sad je na servisu...pa kad dođe onda kupim novi hard jel je ova krepo i dižem doklen ide ide! kad nebude išo dalje stajem!

16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
dr. zlo kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
dr. zlo kaže...

1066 fsb i mbo isto tako

Sad probaj do 2.4 a kad uzmeš mugen onda opleti! tako sam i ja samo mi je mugen 2 na servisu nisam vidjeo žice da su uletjele u vent i presjeko je žice i sad je na servisu...pa kad dođe onda kupim novi hard jel je ova krepo i dižem doklen ide ide! kad nebude išo dalje stajem!

di se gleda to multipler u biosu....jel to prije nego mi se upali komp moran pritisnit neku kura# da uđen u bios

i onda ako bude temp prevelika na 2,4 onda bi to triba spustit...jesan u pravu....koja je velika temp?

di to točno treba uć za clockat

u pičk# materinu koliko ću ga clockat sa mugen 2

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 13:55 (dr. zlo).
17 godina
protjeran
dr. zlo kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
dr. zlo kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
dr. zlo kaže...

1066 fsb i mbo isto tako

di se gleda to multipler u biosu....jel to prije nego mi se upali komp moran pritisnit neku kura# da uđen u bios

i onda ako bude temp prevelika na 2,4 onda bi to triba spustit...jesan u pravu....koja je velika temp?

di to točno treba uć za clockat

u pičk# materinu koliko ću ga clockat sa mugen 2

Evo ovako kad upališ PC onda stišči tipku delete i fino će ti poplaviti ekran i odjednom če se pojavit meniji i s ljeve strane na drnu otvoriš enterom imaš multipler i sve ti je tamo to ti je odjel clockanja!

16 godina
neaktivan

upravo san pogleda na youtube video di neki lik ovaj moj proc bez posebnog coolera clocka na 2,4 GHz

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

razmišljan o tome kad 4850 bude slaba da samo stavin još jednu pa da iman crossfire...oće to cx400 moć izdržat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
dr. zlo kaže...

Sumnjam!

18 godina
neaktivan

Bude.

2x HD4850 + e6400 = ~300W <------ ako mislis clockat proc onda ce biti vise od 300W

sve ti jos zavisi kolko diskova imas, ventilatora i ostalih stvari u kucistu - najvise disk trosi od ostatka ali ako imas 1 il 2 diska onda ce ti potrosnja biti dosta manja od 400W

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice