Evo moj lega je skupio 1200 Kn i treba kupiti novu:
matičnu, grafičku karticu, ram, procesor.
Monitor je 15 incha, 400w neko, hdd 40 gb.
Da ima love kupio bi bolji,
kasnije če ga nadograđivati.
Evo moj lega je skupio 1200 Kn i treba kupiti novu:
matičnu, grafičku karticu, ram, procesor.
Monitor je 15 incha, 400w neko, hdd 40 gb.
Da ima love kupio bi bolji,
kasnije če ga nadograđivati.
Čemu služi nadogradnja? Hoću pitat konfiguracija? 1200 je veoma malo pa zato pitam?
Čemu služi nadogradnja? Hoću pitat konfiguracija? 1200 je veoma malo pa zato pitam?
Za igrice, ali bilo kakva nadogradnja je dobra sobzirom kakav je sada.
Ljudi ubrao sam neku lovu na kladionici pa sad se pitam koja mi je slaba tocka na PC-u ? Moze prijedlog sto da mijenjam, nadogradim... Tnx
Uzmi si neki bolji miš i/ili tipkovnicu, a ako baš želiš uzeti neki novi hardver, onda si uzmi Samsung F3 disk od 1 TB ili malo kvalitetnije napajanje s 5 godina jamstva kao npr. Corsair VX550W, a staro napajanje prodaj za cca 250 kuna...
Ljudi ubrao sam neku lovu na kladionici pa sad se pitam koja mi je slaba tocka na PC-u ? Moze prijedlog sto da mijenjam, nadogradim... Tnx
Iskreno u ovom trenutku ne bih ništa mijenjao. Imaš jako dobru konfiguraciju koja će još služit. A ovo za napajanje ne trebaš brinit. Imaš ok napajanja (chieftec 550w). Zasad ostavi kako je, a kad vrijeme napravi svoje onda počni razmišljat o promjeni. Zasad je još pre rano (ako mene pitaš).
zavisi koliko si dobio???? uberi si jedan SSD poput ovoga, tek tada ćeš uvidjeti što je brzina....
zavisi koliko si dobio???? uberi si jedan SSD poput ovoga, tek tada ćeš uvidjeti što je brzina....
To je flash disk ono nema glava koje stružu ko na obicnom HDD-u ? Tocno za taj SSD imam =D
To je flash disk ono nema glava koje stružu ko na obicnom HDD-u ? Tocno za taj SSD imam =D
da to je flash memorija, nema pokretnih dijelova. Ako imaš lovu a želiš je potrošiti nećeš pogriješiti sa tim. Na taj SSD instaliraj samo windowse (najbolje 7 jer najbolje radi sa SSD diskovima) i neke važnije programe koje svakodnevno koristiš. Tek time ćeš osjetiti stvarnu razliku u brzini.....UŽIVAJ......javi se ako kupiš....
Evo ovako imam intel dual core e 6300 2.8 proc, 2gb rama maticnu asus p5gc-mx/1333 i xfx geforce gt240.Sad me zanima dali je potrebna ikakva nadogradnja da vrtim nove naslove bez stekanja.....
Evo ovako imam intel dual core e 6300 2.8 proc, 2gb rama maticnu asus p5gc-mx/1333 i xfx geforce gt240.Sad me zanima dali je potrebna ikakva nadogradnja da vrtim nove naslove bez stekanja.....
Na kojoj rezoluciji igraš?Ak nije veća od 1366x768 ili 1440x900 trebalo bi biti sasvim dobro kolko ja znam
zelio bih igrati na max rezi tj. 1680x1050