Nadogradnja kompa.....

poruka: 14
|
čitano: 1.323
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nadogradnja kompa.....

Evo moj lega je skupio 1200 Kn i treba kupiti novu:

matičnu, grafičku karticu, ram, procesor.

Monitor je 15 incha, 400w neko, hdd 40 gb.

Da ima love kupio bi bolji,

kasnije če ga nadograđivati.

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Nadogradnja kompa.....

Čemu služi nadogradnja? Hoću pitat konfiguracija? 1200 je veoma malo pa zato pitam?

she caught me off my guard amazes me the will of instinct
16 godina
neaktivan

grafa integrirana dok ne skupi za bolju,

ram 2gb 800 MHz

i athlon II x2 na 2,8 GHz

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 19:01 (dejvis).
17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Čemu služi nadogradnja? Hoću pitat konfiguracija? 1200 je veoma malo pa zato pitam?

Za igrice, ali bilo kakva nadogradnja je dobra sobzirom kakav je sada.

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
17 godina

Ljudi ubrao sam neku lovu na kladionici pa sad se pitam koja mi je slaba tocka na PC-u ? Moze prijedlog sto da mijenjam, nadogradim... Tnx

ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
16 godina
neaktivan
Nadogradnja kompa.....

Uzmi si neki bolji miš i/ili tipkovnicu, a ako baš želiš uzeti neki novi hardver, onda si uzmi Samsung F3 disk od 1 TB ili malo kvalitetnije napajanje s 5 godina jamstva kao npr. Corsair VX550W, a staro napajanje prodaj za cca 250 kuna...

Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
tony THE Noob kaže...

Ljudi ubrao sam neku lovu na kladionici pa sad se pitam koja mi je slaba tocka na PC-u ? Moze prijedlog sto da mijenjam, nadogradim... Tnx

Iskreno u ovom trenutku ne bih ništa mijenjao. Imaš jako dobru konfiguraciju koja će još služit. A ovo za napajanje ne trebaš brinit. Imaš ok napajanja (chieftec 550w). Zasad ostavi kako je, a kad vrijeme napravi svoje onda počni razmišljat o promjeni. Zasad je još pre rano (ako mene pitaš).

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 23:37 (zabranjeniples).
16 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

zavisi koliko si dobio???? uberi si jedan SSD poput ovoga, tek tada ćeš uvidjeti što je brzina....

the PeRo
17 godina
perosima91 kaže...
tony THE Noob kaže...

zavisi koliko si dobio???? uberi si jedan SSD poput ovoga, tek tada ćeš uvidjeti što je brzina....

To je flash disk ono nema glava koje stružu ko na obicnom HDD-u ? Tocno za taj SSD imam =D

ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
16 godina
neaktivan

To je flash disk ono nema glava koje stružu ko na obicnom HDD-u ? Tocno za taj SSD imam =D

da to je flash memorija, nema pokretnih dijelova. Ako imaš lovu a želiš je potrošiti nećeš pogriješiti sa tim. Na taj SSD instaliraj samo windowse (najbolje 7 jer najbolje radi sa SSD diskovima) i neke važnije programe koje svakodnevno koristiš. Tek time ćeš osjetiti stvarnu razliku u brzini.....UŽIVAJ......javi se ako kupiš....

the PeRo
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 10:04 (perosima91).
15 godina
neaktivan
Nadogradnja kompa.....

Evo ovako imam intel dual core e 6300 2.8 proc, 2gb rama maticnu asus p5gc-mx/1333 i xfx geforce gt240.Sad me zanima dali je potrebna ikakva nadogradnja da vrtim nove naslove bez stekanja.....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tigar_HR kaže...

Evo ovako imam intel dual core e 6300 2.8 proc, 2gb rama maticnu asus p5gc-mx/1333 i xfx geforce gt240.Sad me zanima dali je potrebna ikakva nadogradnja da vrtim nove naslove bez stekanja.....

Na kojoj rezoluciji igraš?Ak nije veća od 1366x768 ili 1440x900 trebalo bi biti sasvim dobro kolko ja znam

cTupac, N.W.A , Eazy E , Ice Cube , Snoop Dogg,Eminem,Elvis,Hendrix,Marley Bob,50 Cent,Dr. Dre,Waren G,DMX(RAPER),Lil Wayne,The Game,Bee Gees,MC Hammer,Coolio,Sugarhill Gang,Boyz in da hood,Fast and F
15 godina
neaktivan
Nadogradnja kompa.....

zelio bih igrati na max  rezi tj. 1680x1050

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tigar_HR kaže...

zelio bih igrati na max  rezi tj. 1680x1050

Valjda može,pogledaj

i

cTupac, N.W.A , Eazy E , Ice Cube , Snoop Dogg,Eminem,Elvis,Hendrix,Marley Bob,50 Cent,Dr. Dre,Waren G,DMX(RAPER),Lil Wayne,The Game,Bee Gees,MC Hammer,Coolio,Sugarhill Gang,Boyz in da hood,Fast and F
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice