Mišljenje o cijeni i kvaliteti

poruka: 4
|
čitano: 635
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

ej ljudi triba bi nabavit dvi komponente za frenda da se malo igra na kompu... ima standardni komp (1 GB ram 320HD, intel dvojezgraš) onak... i neka lošija grafa...

e sad on bi tija nabavit nesto mocnije(naravno da se igra) pa sam mu preporucija da digne RAM i nabavi nou grafu...

e sad

na području,tj. okolici splita sam tražija i naša sam u linksa dobre stvari al iste te i jeftinije u nekom servisu u okolici splita

vaše mišljenje na ovo šta sam izabra i cijena:

RAM PC-6400, 4 GB, G.SKILL Standard Series, F2-6400CL5D-4GBNT, DDR2 800 MHz, KIT 2x2 GBVGA PCI-E GAINWARD GeForce 9800 GT GLH, 512MB DDR3, HDMI, DVI, D-SUB, HDTV

ovo sam nasa na:

http://www.prut.hostse.com/Pprodaja.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mišljenje o cijeni i kvaliteti
Abomb kaže...

ej ljudi triba bi nabavit dvi komponente za frenda da se malo igra na kompu... ima standardni komp (1 GB ram 320HD, intel dvojezgraš) onak... i neka lošija grafa...

e sad on bi tija nabavit nesto mocnije(naravno da se igra) pa sam mu preporucija da digne RAM i nabavi nou grafu...

Još 2GB RAM-a,E6300 i HD4670 bi trebalo biti dosta

16 godina

a pcu ima dvojezgrasa to mu netriba.... a eto 4 je bolje jel se misli pribacit na vistu il sedmicu.... jedino grafa sad....mislim da mu je ova dobra i moze dobro proc...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mišljenje o cijeni i kvaliteti
Abomb kaže...

a pcu ima dvojezgrasa to mu netriba.... a eto 4 je bolje jel se misli pribacit na vistu il sedmicu.... jedino grafa sad....mislim da mu je ova dobra i moze dobro proc...

Niju svi dualci isti npr. E2180 vs E8600 Neodlučan

Neka nabavi HD4670 i 2GB RAM-a.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice