Konfiguracija za zahtjevne igre

poruka: 40
|
čitano: 13.353
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Konfiguracija za zahtjevne igre

pa ne da steka dobro si rekao ali se vidi razlika ... glađe ide... lakse...

17 godina

je vidi se razlika ali najbolji hit registration ti je sa 125 fpsa..

EVGA 790i FTW | Intel C2D E8400@Scythe Orochi@4.2ghz | Patriot 2 x 1gb DDR3 | 3 way SLI 9800gtx/+ 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen
17 godina
toxic kaže...

Zapravo nije, optimum je 250 fps-a.
A za igre ( pod time mislim na FPS igre) preko interneta je vise fpsa bolje jer metak brze "putuje" i brze server registrira pogodak.
No ni to ti nece garantirat visok skill :D

17 godina
neaktivan

http://www.alienware.com/customize/alx-x58-desktop.aspx?SysCode=PC-ALX-X58&SubCode=SKU-HIGAME

Čak niti na jednoj ovakvoj konfiguraciji ne možeš nikada ni u kojoj situaciji dobiti 1000 fps... Ako bude i pola, to ti je extra!

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ajme koja rasprava... kak su neki ljudi blesavi... kupe si najnoviju grafu, koja podrzava sve silne efekte DX10 i ima skoro realističnu sliku u igrama i na takvim postavkama imaju 50 FPS i sad je njima bolje igrat igru sve na min, smanjit rezoluciju samo da bi imali sto veci FPS a dobro znamo da ljudsko oko nevidi razliku između npr. 25 i 100 FPS, mislim gluposti!! To je isto kao da voziš Formulu1 po gradu u guzvi, imaš 900KS, ubrzanje od 0 do 100 za 3 s, max brzima 400Km/h a to nemozes iskoristit jer je guzva i vuces se za kolonom 50km/h, a tvoj frend ima puntica i vuce se iza tebe jednakom brzinom, a ti mu se hvalis kak imas 900KS i da si brzi,al niko da se odvojis od njega jer je guzva...LOL

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako misliš s time gta4 na high zaboravi ja imam dvije GTX295 oc i fps mi neide preko 100

a ti budi sretan ako bude išlo više od 15 na low

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd,monitor u boji, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Konfiguracija.... help!
ManchesterUTD kaže...
 E nece moc ni sa tim. Moj prijatelj ima E4400 i nemoze igrat nikako GTA4 sve steka bas zbog procesora  razlika izmedju E4400 i E5200 je mala.Ja
Ja imam E4400 (2x3150 clock), 4GB i XFX 8800 GTS 320 pa radi bez problema. Ne pistati nebuloze. Ili ti prijatelj ima 1GB rama i 8500 grafičku ili....

Statistics
Average FPS: 39.19
Duration: 36.98 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 71%
Video memory usage: 100%

Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Highest
Reflection Resolution: Medium
Water Quality: Medium
Shadow Quality: Medium
View Distance: 9
Detail Distance: 50
Definition: Off
VSync: Off

Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTS
Video Driver version: 182.05
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 CPU          4400  @ 2.00GHz

File ID: Benchmark.cli
pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2009 8:53 (doktor1).
16 godina
neaktivan

1000 fps to nisam mislil ozbilno... barem 250 lockano ali na codu!!!
gta mi je vazna samo grafika... znaci sve na high

16 godina
neaktivan
blackdevil kaže...
toxic kaže...

Zapravo nije, optimum je 250 fps-a.
A za igre ( pod time mislim na FPS igre) preko interneta je vise fpsa bolje jer metak brze "putuje" i brze server registrira pogodak.
No ni to ti nece garantirat visok skill :D

potpisujem  :D
17 godina
protjeran

zar nebi bi bilo bolje ostaviti taj komp i uloziti sve pare u internet da imas cim manji ping jer je to najbitnije, a sta se tice gta IV ja imam kompa iz potpisa i sve na max pom,ocu trika i ne spusta se ispod 20 fps!!

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice