pa ne da steka dobro si rekao ali se vidi razlika ... glađe ide... lakse...
je vidi se razlika ali najbolji hit registration ti je sa 125 fpsa..
A za igre ( pod time mislim na FPS igre) preko interneta je vise fpsa bolje jer metak brze "putuje" i brze server registrira pogodak.
http://www.alienware.com/customize/alx-x58-desktop.aspx?SysCode=PC-ALX-X58&SubCode=SKU-HIGAME
Čak niti na jednoj ovakvoj konfiguraciji ne možeš nikada ni u kojoj situaciji dobiti 1000 fps... Ako bude i pola, to ti je extra!
ajme koja rasprava... kak su neki ljudi blesavi... kupe si najnoviju grafu, koja podrzava sve silne efekte DX10 i ima skoro realističnu sliku u igrama i na takvim postavkama imaju 50 FPS i sad je njima bolje igrat igru sve na min, smanjit rezoluciju samo da bi imali sto veci FPS a dobro znamo da ljudsko oko nevidi razliku između npr. 25 i 100 FPS, mislim gluposti!! To je isto kao da voziš Formulu1 po gradu u guzvi, imaš 900KS, ubrzanje od 0 do 100 za 3 s, max brzima 400Km/h a to nemozes iskoristit jer je guzva i vuces se za kolonom 50km/h, a tvoj frend ima puntica i vuce se iza tebe jednakom brzinom, a ti mu se hvalis kak imas 900KS i da si brzi,al niko da se odvojis od njega jer je guzva...LOL
ako misliš s time gta4 na high zaboravi ja imam dvije GTX295 oc i fps mi neide preko 100
a ti budi sretan ako bude išlo više od 15 na low
Average FPS: 39.19
Duration: 36.98 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 71%
Video memory usage: 100%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Highest
Reflection Resolution: Medium
Water Quality: Medium
Shadow Quality: Medium
View Distance: 9
Detail Distance: 50
Definition: Off
VSync: Off
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTS
Video Driver version: 182.05
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz
File ID: Benchmark.cli
1000 fps to nisam mislil ozbilno... barem 250 lockano ali na codu!!!
gta mi je vazna samo grafika... znaci sve na high
A za igre ( pod time mislim na FPS igre) preko interneta je vise fpsa bolje jer metak brze "putuje" i brze server registrira pogodak.
zar nebi bi bilo bolje ostaviti taj komp i uloziti sve pare u internet da imas cim manji ping jer je to najbitnije, a sta se tice gta IV ja imam kompa iz potpisa i sve na max pom,ocu trika i ne spusta se ispod 20 fps!!