Moj prijatelj kupuje novi kompjuter ali imam nizak buđžet do 2000 kn. Ne treba mu kućište, monitor, napajanje, dvd snimač ni novi hard disk. Zna li itko neku dobru konfiguraciju do 2000 kn bez tih komponenata? Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo jedna moja preporuka iz protisa. Naravno bilo bi dobro kad bi moga skupit još koju kunicu pa ako može nek se rađe strpi ali ako ne evo jedna:
-Asrock P45DE
-Intel Dual Core E5300
-VTX HD4770 512mb
-Kingmax 2gb DDR2 800mhz
Cijena nekih 1960kn
Moj prijatelj kupuje novi kompjuter ali imam nizak buđžet do 2000 kn. Ne treba mu kućište, monitor, napajanje, dvd snimač ni novi hard disk. Zna li itko neku dobru konfiguraciju do 2000 kn bez tih komponenata? Hvala
Eto ovo ti je moj prijedlog za komp do 2000 kn tj komponente, procesor maticnu te memoriju si uzmes u ADM jer je jeftinije dosta a graficku uzmes u LInks jer je vrlo povoljna. Inace ta marke VTX3D ti je zapravo proizvod od poznate firme Powercolor. Uglavnom imas trojezgreni proc koji se moze fino kloknut te 2GB memorije dobru maticnu tj BesBuy i s tim se moze ugodno igrat sigurno a za to bu služilo pretpostavljam a i za ostale bilo koje poslove na kompu ukupno 2050 kn!
Za 850kn može dobit moju 4870GS. Ima i garanciju.
Je li bi mogao možda ići procesor i grafička na staru matičnu?
Je li bi mogao možda ići procesor i grafička na staru matičnu?
Pitaj boga pa nemam carobnu kuglu da bi to znali reci koju tocno maticnu ima frend pa ce onda bit sve jasno.