Konfiguracija oko 6000kn bez graficke

poruka: 10
|
čitano: 902
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

pozz svima.... moj frend uzima novi komp za 3 mjeseca, ima grafu gts250, ako mu mozete sloziti neku konfu oko 6000kn, i ako moze vise intel konfiguracija :P hvala :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sta mu sve treba???samo kutija ili???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Konfiguracija oko 6000kn bez graficke

da kutija bez periferije...

17 godina
neaktivan

evo jedna (besla sporo slaže konfiguracije Smijeh),kasnje nek stavi još jednu grafičku u SLI i ako treba 3 way SLI,ne brini i7 može to bez OC-a iskoristiti,RAM je odličan,a za 3 way SLI bi moglo malo bolje napajanje kao Corsair TX650,ako treba i RAID,kućište po želji

edit:a ponovo me stigao

90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 21:42 (pod009).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pod009 kaže...

evo jedna (besla sporo slaže konfiguracije Smijeh),kasnje nek stavi još jednu grafičku u SLI i ako treba 3 way SLI,ne brini i7 može to bez OC-a iskoristiti,RAM je odličan,a za 3 way SLI bi moglo malo bolje napajanje kao Corsair TX650,ako treba i RAID,kućište po želji

kuciste  ti fali.
17 godina
neaktivan
pod009 kaže...

da ova konfa je the best za te pare.
@ gamer 16 ma za tih 350 kn još kučište po izboru.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2009 21:43 (Matatata krele od zanata).
17 godina
neaktivan
 kuciste  ti fali.
 ti mene zezaš ili???ima još 350 kn za kućište,iako je ona beslina konfiguracija odlična zbog Antec 900 (2. generacija),iako RAM može bolje
Besla:stavljaj Corsairov RAM 1066 mhz sa latecijama 5-5-5-15 (520 kn u ADM-a)
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
17 godina
neaktivan

Evo sad cu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
a kopiraš me??neka,neka... Smijeh dobra konfiguracija,ali radije stavi napajanje HX450 jer na toj matičnoj ne može raditi SLI, a moći će gurati neku buduću nadogradnju,HDD stavi 2xWD 500GB Caviar Blue
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice