Puno ti hvala na pomoći
Evo, naruči ovo iz Protisa (www.Protis.hr):
jel to najbolje šta mogu dobiz za ove pare
Ne bas, ovo moje je bolje, bolja maticna i ram i hard disk, ali je hard disk manjeg kapaciteta, pa odluci sta ces.
Na cemu temeljis razmisljanje da je tvoj izbor diska bolji od njegovog, neovisno o kapacitetu?
Bilo bi lijepo da s vremena na vrijeme azuriras svoje znanje...
Vise mi se svidja konfa sastavljena od strane 191x7, makar su razlike male, znacajno bolji disk odnosi pobjedu. 100kn skuplji Corsair se pri uskom budgetu ne isplati...
Ništa zanemari ovo gore.Znači ova tvoja je bolja od one koju je Fowix predložio
Konfiguracije su približne. Fowixova je skuplja, ima skuplju matičnu ploću, skuplju memoriju i disk upola jeftiniji a kapacitetom više od 3 puta manji.
Mislim da predložena MSI ploča nije bolja od Asrockice koju sam predložio, memorija jest malo bolja njegova no i dosta je skuplja.
Na tebi je da odlučišt, treba li ti veći (kapacitetno) disk uz računalo jednakih performansi ili ne.
Moja predložena ploča i ram su kvalitetniji i bolji za OC duplo (doslovno duplo). Ram na 1600MHz radi na 1600, a ne na 1333, iako se ne primjeti razlika.
Moja predložena ploča i ram su kvalitetniji i bolji za OC duplo (doslovno duplo). Ram na 1600MHz radi na 1600, a ne na 1333, iako se ne primjeti razlika.
Koliko su koji kvalitetniji, o tome nebih raspravljao (nekako sumnjam da si ih uzeo i paralelno testirao, mučio i dugoročno koristio).
Što se OC-a (OverClockinga) tiće, nekako sam siguran da autor teme to neće raditi, barem ne koju godinu još. Osim toga, s i5 ni nema potrebe.
Ovo za ram što si rekao; ako se ne primjeti razlika zašto bi uzeo skuplje?
Ajd malo argumentiraj ukoliko ti je do rasprave kako nebi počeli s argumentiranjem ad hominem.