Vec sam se bio raspitivao oko komponenti u jednoj temi ali posto se priblizio datum moguce realizacije reko da otvorim svoju i upitam ovaj napaceni narod sto misli o mojem odabiru :)
Dakle, kao jedina opcija mi se nudi ekupi. Znam da ponuda nije bajna i da se u ostalim ducanima nudi puno vise ali sta je tu je, imam nekih razloga zbog kojih mi je najbolje uzeti iz navedenog ducana.
Budet sa kojim raspolazem je maksimalno 2000kn, a kupujem MBO-CPU-RAM i eventualno hladnjak.
Procesor bi bio Phenom x4 955, a rami bi bili ovi, no ono sto me muci je odabir ploce, Asus M5A97 ili Asus M5A88-V EVO? (Naravno gledam na eventualnu nadogradnju kada buldozeri izadu)
Ukoliko mi predlozeno nece prelaziti budet dali da idem na 8Gb rama ili da ostanem na 4 pa da mozda piknem neki hladnjak, razmisljao sam o ovom - Thermaltake SpinQ VT ili da zaboravim dodatne rame i hladnjak i odem na skuplju varijantu ploce (do 1000kn)!?
Svaki savjet, kritika ili komentar je dobrodosao...znate kak je, usparas malo para pa zelis izvuc max iz toga.
Najvise sto me muci su maticne jer im izbor i nije bas nesto, a i u njih se bas i ne kuzim (nebi bilo na odmet da postoji mogucnost x8 cf'a ali nije obavezno, tj. ni sam neznam kakva je tocno razlika izmedu x4 i x8 slotova za gpu ali predpostavljam da je x8 vjerovatno bolji
).
Eto ekipa, hvala unaprijed na odgovorima i pomoci.

) i ugl za ISGC-200 vele da je banana..manje bitno, moze se i bez njega za pocetak.