evo ti...
overkill napajanje...
450w je premalo, ne treba konfa biti na najgi....preporucam ti da si i uzmes neki cooler i kuciste thermaltake doker (imas e-sata sucelje na kucistu, samo dodjes sa drugim diskom i upiknes ga), a i nemoj ovaj kingmax najjeftiniji za rame. ostani pri gtx 560 jer poslije lako zamjenis monitor ako ces ga mjenjat, a ne da trebas onda mjenjat monitor i grafu
A vid nas, nismo pitali s kolko para raspolažeš, možda ako imaš više para, možemo i bolje složiti :D
Do 5000 kn maxxxx.
Ja sam iz BiH al kod nas su cijene ufffff.
Kod nas drze 5830 za 2000 kn i vise.
450w je premalo, ne treba konfa biti na najgi....preporucam ti da si i uzmes neki cooler i kuciste thermaltake doker (imas e-sata sucelje na kucistu, samo dodjes sa drugim diskom i upiknes ga), a i nemoj ovaj kingmax najjeftiniji za rame. ostani pri gtx 560 jer poslije lako zamjenis monitor ako ces ga mjenjat, a ne da trebas onda mjenjat monitor i grafu
http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2011/01/25/nvidia-geforce-gtx-560-ti-1gb-review/8 i proc jos kad ga cloknes ne trosi priko 100 watti i to je ok...a moze stavit ako oce od 550 watti al ovo mu je dovoljno
Uzeo sam najjeftiniju kingmax memoriju zato sto neznam koja memorija je za adm a koja za intel od onih sa siframa
kartica u loadu trosi 285w i proc oko 150w...s time si vec na limitu, a da ne spominjemo neki OC i graficke i proca...OC proc na 4,3 trosi 180w. nek si uzme on kaj oce, ali znam kaj govorim...ak je 80kn u pitanju, onda ok, nek ode na jeftiniju varijantu, al nek se ne zali na buku ili da mu je riklo kaj
@hacker: gledaj si koja je na 1,65v po defaultu, ta je za nove intele SB...a i cesto ti napisu for upcoming Intel i7, i5....
kartica u loadu trosi 285w i proc oko 150w...s time si vec na limitu, a da ne spominjemo neki OC i graficke i proca...OC proc na 4,3 trosi 180w. nek si uzme on kaj oce, ali znam kaj govorim...ak je 80kn u pitanju, onda ok, nek ode na jeftiniju varijantu, al nek se ne zali na buku ili da mu je riklo kaj
@hacker: gledaj si koja je na 1,65v po defaultu, ta je za nove intele SB...a i cesto ti napisu for upcoming Intel i7, i5....
ako covik ima 5000 kn na raspolaganju moras nesto odbacit da bi dosa do tih 5000 kn...di si to slaga pa da ja provan slozit malo jeftinije xyan...
Ma nije problem mislio sam OC procesor a grafu ne svejeedno cu uzet 650w xfx
oprosti nisam nigdje vidio da je 5000kn na raspolaganju, samo da je netko napisao 5200-5300kn. iskreno neda se bas jeftinije sloziti, al izbacis hladnjak to ti je vec 350kn minusa, pa se dodje na prihvatljibih 5150kn. slagano u protisu
oprosti nisam nigdje vidio da je 5000kn na raspolaganju, samo da je netko napisao 5200-5300kn. iskreno neda se bas jeftinije sloziti, al izbacis hladnjak to ti je vec 350kn minusa, pa se dodje na prihvatljibih 5150kn. slagano u protisu
evo i ima mista za cooler
jesi tezak blago meni...ako ce ocat mora se negdi zakinit...sta ti mislis da meni nije jasno da je ta gtx560 jaca od 6850 i 6870 i tu negdi sa 6950 ako ne i jaca...mora san muj to odabrat ako ce kupit cooler i xfx650 watti
bolje nek si nadoda pare za cooler...560 je must have za te novce, pogotovo vani....
aaaa Boze rekao sam da NECUUUUU nikakvu 6850 ili 6870 necu uopste AMD
hocu kombinaciju nvidia intel
aaaa Boze rekao sam da NECUUUUU nikakvu 6850 ili 6870 necu uopste AMD
hocu kombinaciju nvidia intel
imas slozenu konfu dva posta iznad...nvidia intel..skupi jos 200 kn i to je to...
koja je saad razlika izmedju tih tvojih corsair 4 gb rama i onih mojih kingmax flfe
corsair je dosta bolji u ovoj kombinaciji sa intelom a neznatno skuplji..skroz malo...