Kanta za 6500kn

poruka: 47
|
čitano: 3.276
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Kanta za 6500kn

e pa ja se tog nisam ni sjetio-adaptera,jel se dobije mozda koji adapter sa napajanjem?znaci za jedan konektor ide 2 molexa,tx650 ih ima dosta tak da mu to nebi bio problem...jel znas kak se zovu ti adapteri jer bi i meni trebali a neznam kak naći u adm-u

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 18:33 (skrba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kanta za 6500kn
skrba kaže...

e pa ja se tog nisam ni sjetio-adaptera,jel se dobije mozda koji adapter sa napajanjem?znaci za jedan konektor ide 2 molexa,tx650 ih ima dosta tak da mu to nebi bio problem...

Uglavnom se dobivaju uz same grafičke, no kako kod kojeg proizvođača...

17 godina
skrba kaže...

e pa ja se tog nisam ni sjetio-adaptera,jel se dobije mozda koji adapter sa napajanjem?znaci za jedan konektor ide 2 molexa,tx650 ih ima dosta tak da mu to nebi bio problem...

Nedobiješ nijedan adapter uz napajanje, i vx550 ima puno molexa.

Ja bi uzeo 1333Mhz corsair ili kingmaxe, ionako je proc bleki pa to nema veze, i za uštedu si uzmeš scythe musashi da ti ohladi grafu. Ovaj referentni i nije baš najtiši.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

1600Mhz Corsair ti netreba jer nemožeš postavit ram-e da rade iznad 1333Mhz, i ovo je pretjerivanje.

Ostalo je OK, bit će to mašina, ako sa ramima uštediš mogo bi si uzeti scythe musashi za 200-300kn.

EDIT: Ako još nisu ispravili onaj bug, onda u dual channelu možeš samo na 1066Mhz postavit ram-e.

da uzmem onda tu memoriju:DDR3 4GB (2x2GB) Kingston, 1333MHz, CL9, KVR1333D3N9K2/4G  i jos da uzmemSCYTHE Musashi, VGA Cooler, SCVMS-1000, fan : 100 x 100 x 12 mm ???jel bi to onda bilo ok?

jura
17 godina
neaktivan
Kanta za 6500kn

ja bi uzeo ovu konfiguraciju, vidi sliku....

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kanta za 6500kn

i jos jedno pitanje.to bi mi sve ovi u adm-u fino upakirali badava?

jura
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mtopol kaže...

taman kad sam se odlucil da budem uzel amd-a sad ti sa intelomOsmijeh!sad sam opet na pocetku!da cujem zbog cega intel sad a ne amd?stvar osobnog ukusa ili?

jura
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 18:41 (jura).
17 godina
neaktivan
jura kaže...
mtopol kaže...

taman kad sam se odlucil da budem uzel amd-a sad ti sa intelomOsmijeh!sad sam opet na pocetku!da cujem zbog cega intel sad a ne amd?stvar osobnog ukusa ili?

Ostani ti radije na AMD-u... Pogotovo na AM3 socketu, na njemu je budućnost... uzeti Intel konfu sa s.775 za kojega se više ne proizvode novi procesori, a ni postojeći neće baš dugo nije pametno... Za AM3 su tek počeli izlazit procesori i imat ćeš prostora za nadogradnju... iako Phenom II x4 955 neće trebati nadograđivati još dosta vremena...

Uzmi sve ono kako si rekao, podržavam soluciju sa Musashijem...

17 godina
neaktivan
jura kaže...
mtopol kaže...

Najbolje je da pitaš nekog iskusnog koji je probao i Intel konfiguraciju i AMD konfiguraciju, on ce ti rec najbolje... Kolko ja znam po forumu LUXX je isprobao sve zive procesore... najbolje da se savjetujes s njime i rjesis nedoumice... jer ovako Inlelovi fanovi ce ti preporucit Intel, AMD-ovci AMD, pa zato pitaj nekog objektivnog... pozz, sretno s kupnjom... :P

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan
Sused kaže...
jura kaže...
mtopol kaže...

Ostani ti radije na AMD-u... Pogotovo na AM3 socketu, na njemu je budućnost... uzeti Intel konfu sa s.775 za kojega se više ne proizvode novi procesori, a ni postojeći neće baš dugo nije pametno... Za AM3 su tek počeli izlazit procesori i imat ćeš prostora za nadogradnju... iako Phenom II x4 955 neće trebati nadograđivati još dosta vremena...

Uzmi sve ono kako si rekao, podržavam soluciju sa Musashijem...

Slazem se.stavljam ram drugi i musashija!

jura
17 godina
jura kaže...

i jos jedno pitanje.to bi mi sve ovi u adm-u fino upakirali badava?

Besplatno slazu ak uzmes cijelu konfiguraciju kod njih.

Spamer :)
17 godina
Kanta za 6500kn

Reci im da ti ostave red plate na grafi, bolji je nego pasivci na memoriji i vrm-ovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Reci im da ti ostave red plate na grafi, bolji je nego pasivci na memoriji i vrm-ovima.

sad vec polako gubim korak pa ako ima ko za objasnit kaj da velim ovima u adm-u da ne ispadnem bas ko ovca jer nisam vise na TI sa tim stvarima ili da im samo to velim i oni budu znali?jer nisam iz zg-a nego iz vz-a pa budem ih prvo telefonom nazval da cujem kak da im narudbu posaljem jer moram svakak u zg jer karticom placam.hvala

jura
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 23:12 (jura).
17 godina
jura kaže...
Hyperion kaže...

sad vec polako gubim korak pa ako ima ko za objasnit kaj da velim ovima u adm-u da ne ispadnem bas ko ovca jer nisam vise na TI sa tim stvarima ili da im samo to velim i oni budu znali?jer nisam iz zg-a nego iz vz-a pa budem ih prvo telefonom nazval da cujem kak da im narudbu posaljem jer moram svakak u zg jer karticom placam.hvala

http://www.imagesforme.com/show.php/474220_DSC01832.JPG to crveno, a ova dva pasivca koja sam stavio nemoj stavljat jer netreba.

ovako izgleda sa musašijem -> http://www.imagesforme.com/show.php/474218_DSC01819.JPG , http://www.imagesforme.com/show.php/474219_DSC01831.JPG

16 godina
neaktivan
Kanta za 6500kn

Stvarno zakon konfa..I ja sad namjeravan uzet novu kantu od 5.5k al ovo me potaknulo da dam 6.5k kn..HAH al ovo se nece svidit mom starom... =)  

KIša je padala cijeli dan tri dana
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice