Kako napraviti konfiguraciju

poruka: 4
|
čitano: 5.444
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Zanima me od čega treba početi kada budem radio konfiguraciju. Znači zanima me koje podatke o pojedinoj komponenti trebam gledati tj. koja je najvažnija. Molio bih vas da budete temeljiti u svom odgovoru. Unaprijed hvala. :)

Gangsta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Trebas poceti od toga za sta ti treba komp i koliko love mozes potrositi...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako napraviti konfiguraciju
prihvaćeno rješenje

prvo moraš definirati za što će ti komp služiti, a drugo koliko misliš love potrošiti. zatim izabireš da li želiš intel ili amd procesor te ati ili nVIDIA grafičku, te s obzirom na to izabereš matičnu. s obzirom na jačinu kompnenti uzmeš pikladno kućište i napajanje. to je ukratko to.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan

Pozdrav svima...namjeravam kupiti novi comp i definitivno nebi htio kupiti već sastavljeni komp već slagati konfiguraciju (vemil ili slično). Budžet kojim raspolažem je između 1500 - max. 2000 kn. Treba mi konfiguracija s kojom bi mogao bez problema igrati Football Manager 09 i eventualno koristiti Photoshop, dakle ne trebam komp za neke zahtjevne igre već sam neki prosječni korisnik. Trenutno imam comp sljedeće konfiguracije:

1. Intel Celeron CPU 2.53 GHz Procesor, memorije DDR1 od 1 Gb + 512Mb RAMa i nekakvu očigledno slabu grafičku karticu( jer zbog grafike nemogu igrati novi Manager a i užasno je spor) i nekakvu ASUS matičnu ploču staru 4 godine.

Molio bih prijedlog konfiguracije po gore navedenim informacijama obzirom da sam tudum što se toga tiče...hvala na pomoći

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice