Hitno mi treba nova konfuguracija

poruka: 7
|
čitano: 787
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

evo zanima me sljedeca stvar, imam na raspolaganju oko 2600/2800kn, sad dali ima neka dobra duša da mi nabrzinu slozi neku konfiguraciju za te novce.

Ne treba mi optički uređaj, ne treba mi ekran, ne trebaju mi zvučnici, ne trebaju mi windowsi :-D, nis, samo kučište.

Hvala unaprijed.

ekoraca

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Hitno mi treba nova konfuguracija
ekoraca kaže...

Pozdrav,

evo zanima me sljedeca stvar, imam na raspolaganju oko 2600/2800kn, sad dali ima neka dobra duša da mi nabrzinu slozi neku konfiguraciju za te novce.

Ne treba mi optički uređaj, ne treba mi ekran, ne trebaju mi zvučnici, ne trebaju mi windowsi :-D, nis, samo kučište.

Hvala unaprijed.

Samo kučište? Bez komponenti?

Nevjerovatna arogancija http://www.weirdworm.com/5-reasons-why-aliens-would-only-land-in-the-us/
15 godina
neaktivan

ne, krivo smo se izrazili.. samo kučište sa komponentama.. nema veze dal je intel ili amd, treba mi za brata od 12 godina, da se moze igrati..

ekoraca
16 godina
neaktivan
ekoraca kaže...

Pozdrav,

Hvala unaprijed.

Pošto niste naveli za što bi upotrebljavali računalo, pretpostavio sam da ne za gaming, pa je zato integrirana grafička (jedna od najjačih), ali je zato 3 jezgreni procesor(mislim da se može otključati jezgra?????). Eto to je jedno solidno računalo ima 4 gb rama i 500gb harda.

EDIT: ipak je za gaming, ali mislim da je i ovako dosta. Preporučavam da onda se zamijeni ploča i procesor i stavi ova grafa.

2700kn 2700kn
the PeRo
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 20:57 (perosima91).
16 godina
neaktivan

Izvoli...

optiku nisam stavio, to samo izvadi iz ovog kućišta da instaliraš windowse, kasnije mu poskidaj sve s neta nakon što drivere metneš.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zahvaljujem.

Samo jos pitanje, student sam, komp je za poklon bratu zato se i gleda svaka kuna..

Dali je potrebno posebno napajanje? ili da uzmem neko kučište od 300kn koje ima napajanje vec?

I dal mi se vise isplati stari intel dual core e5400 ili neki novi amd, ovaj koj je preporučen s 3 jezgre?

hdd moze 320gb, ovako se nikad nece popuniti, bitno mi je dobar proc i grafička, tako da brat, kako tako zavrti gta 4

ekoraca
16 godina
odjavljen

Pa stavljeno ti je ok napajanje, ona koja dolaze sa jeftinim kučištima su za u .....

Nevjerovatna arogancija http://www.weirdworm.com/5-reasons-why-aliens-would-only-land-in-the-us/
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice