Znači hoćeš reći da je jedan Nikola Tesla napravio veliku pogrešku jer se nije proveo život (nisu ga zanimale cure baš).
Znači bolje "imati" ženske nego izmjeničnu struju. Trebali smo još ostati na fenjerima.
Znači hoćeš reći da je jedan Nikola Tesla napravio veliku pogrešku jer se nije proveo život (nisu ga zanimale cure baš).
Znači bolje "imati" ženske nego izmjeničnu struju. Trebali smo još ostati na fenjerima.
Znači hoćeš reći da je tvoj otac napravio pogrešku jer su ga zanimale žene, te se oženio tvojom majkom i napravio tebe?
Da su svi poput Tesle, nebi nitko od nas postojao, svaka čast Tesli, ali malo je takvih.
ranko je još gori od ovog volvoxa
liku je toliko dosadno da stoji na bug forumu, živcira se i raspravlja s volvoxom koji trolla
Your argument is invalid.
p.s. nije bitna kolicina ucenja, nekima treba vise, nekima manje, bitan je stav. Ako ti je fakultet nesto sto "Moras obavit da bi se mogao zaposlit", onda ce ti on bit jako tezak, ako ti je fakultet nesto sto "Zelis proci da bi u svom profesionalnom zivotu bio dobar i koristio usvojena znanja", neces imati nikakvih problema. A ti si se, barem po svojim dosadasnjim postovima, opredjelio za prvu opciju...
Neznam zašto to misliš?
Ja sam samo napisao da bi izlazio van dok sam na faksu, a vi me napali, koda sam rekao neznam šta, za Ranka mi jasno, ali vi drugi, šta nitko nije izlazio dok je studirao/dok studirate?
Vidim da su modovi poceli brisat postove, pa se povlacim, nemam zivaca za ovo. Ako zelis uciti na faksu jer smatras da ce ti to pomoc u zivotu, onda super. Sretno!
ranko je još gori od ovog volvoxa
liku je toliko dosadno da stoji na bug forumu, živcira se i raspravlja s volvoxom koji trolla
Jako dobri argumenti! Evo ja do dana današnjeg nisam znao dok mi to ti nisi rekao. Hvala i tebi i Volvoxu još jednom.
A sad odoh praviti transparente i pokazati cijelom svijetu da su u krivu jer tako kaže Cerina15godina sa foruma.
lol, nekažem ja ništa protiv tebe
nego ispadaš debil ako se prepireš s njim ;) znaš i sam da nema rezultata
Malo ste .
Vratite se na temu "Državna matura".
Normalno da je, oni koji se 100% posvecuju skoli najcesce zavrse kao profesori i lijece komplekse na djeci.
Nije dovoljna skola za dobar posao, potrebno je i dobro se snaci, imate neke veze preko prijatelja i slicno.
istina......moj stric je zavrsio trogodisnju srednju skolu, a sada kao gospodin vozi Mercedes S-klasu, A-klasu itd. (da sada ne nabrajam njegove aute posto ih ni neznam sve)..... bitno je ucenje u svakom slucaju ali je bitno i snaci se, imati poznanstva, znati iskoristiti svoje znanje..... ali, ne podrzavam Volvoxa - bitno je uciti i bitna je radna navika - nju se ne stjece lako ali se lako gubi.....
istina......moj stric je zavrsio trogodisnju srednju skolu, a sada kao gospodin vozi Mercedes S-klasu, A-klasu itd. (da sada ne nabrajam njegove aute posto ih ni neznam sve)..... bitno je ucenje u svakom slucaju ali je bitno i snaci se, imati poznanstva, znati iskoristiti svoje znanje..... ali, ne podrzavam Volvoxa - bitno je uciti i bitna je radna navika - nju se ne stjece lako ali se lako gubi.....
tvoj stric je izuzetak a ne pravilo
Stigli rezultati iz matematike na postani-student.hr
(koju 4-cu ocekujuem sa 73%)
Meni ništa ne piše.
Meni ništa ne piše.
sad su maknuli, cini mi se da su dali krive rezultate....
Meni ništa ne piše.
sad su maknuli, cini mi se da su dali krive rezultate....
Ili se netko zabunio, jer ne bi trebali objaviti rezultate do 9.7.
Sad pbajvili da je to bila "radna verzija rezultata"... mislim nek se odluče jel će obajviti prije rezultate ili ne, a ne da me ovak j**u. Kaj bi sad falilo da su to ostavili da se ljudi mogu pripremiti za ne upisivanje fakulteta ili rasteretiti brige da se neće upisati.
Sad pbajvili da je to bila "radna verzija rezultata"... mislim nek se odluče jel će obajviti prije rezultate ili ne, a ne da me ovak j**u. Kaj bi sad falilo da su to ostavili da se ljudi mogu pripremiti za ne upisivanje fakulteta ili rasteretiti brige da se neće upisati.
Ma mislim da to nije bila nikakva "radna verzija" nego oni već imaju rezultate, samo što još uvijek čekaju da se isprave ostali predmeti koji nisu ispravljeni, i da se onda odrede pragovi pa da se sve skupa objavi 9.7.
Čuo sam navodno da su prošle godine rezultate objavljivali 26.6., pa pretpostavljam da im je vjerojatno ostao datum u konfiguraciji aplikacije koji su zaboravili deaktivirati i da je sustav greškom automatski objavio rezultate 26.6.
e ljudi imam pitanjce (malo offtopic ali me stvarno zanima).
vidjeh da ste ranije spomenuli studij "računarstva". eh sad mene bode zašto studiju nije ime "računalstvo"?
bilo bi nekako logično:
računalo - računalstvo
računar - računarstvo
koliko ja znam, u hrvatskom se jeziku koristi riječ "računalo"... stoga...
grammar nazi:)
e ljudi imam pitanjce (malo offtopic ali me stvarno zanima).
vidjeh da ste ranije spomenuli studij "računarstva". eh sad mene bode zašto studiju nije ime "računalstvo"?
bilo bi nekako logično:
računalo - računalstvo
računar - računarstvo
koliko ja znam, u hrvatskom se jeziku koristi riječ "računalo"... stoga...
grammar nazi:)
mislim da sam negdje nekada pročitao da je i jedno i drugo ispravno, tak da je svejedno što piše.
Meni je interesantno to što idem u Srednju školu za elektrotehniku i računalstvo, smjer teh. za računalstvo, a na Tehničkom fakultetu ću vjerojatno studirati računarstvo. Jezične gluposti...
Koji je prag ove god za mat bio?
Opet su došli rezultati.
Loše, loše...
Razočaran, očekivah više.
Ovi pragovi..... 59% za 4?
Ja iz svega imam preko 60%, i imam 3... kako ti 4?
On je vjerojatno druga razina
Ja san zasad oba predmeta rjesija dosta bolje od ocekivanog :)
Ma ja sam prošle godine polagao maturu i sad mi se frend žali kako ima samo 3 iz matiše i da sigurno neće upisat FER ( jer fiziku će imat možda 3 ), ja ga pitam koliko posto ima, on kaže 41%. Šokirao sam se i pogledao pragove te doživio još jedan šok.