Državna matura 2012

poruka: 465
|
čitano: 147.556
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Znači hoćeš reći da je jedan Nikola Tesla napravio veliku pogrešku jer se nije proveo život (nisu ga zanimale cure baš).

Znači bolje "imati" ženske nego izmjeničnu struju. Trebali smo još ostati na fenjerima.

13 godina
neaktivan
Re: Državna matura 2012
Ranko Kukumar kaže...

Znači hoćeš reći da je jedan Nikola Tesla napravio veliku pogrešku jer se nije proveo život (nisu ga zanimale cure baš).

Znači bolje "imati" ženske nego izmjeničnu struju. Trebali smo još ostati na fenjerima.

Znači hoćeš reći da je tvoj otac napravio pogrešku jer su ga zanimale žene, te se oženio tvojom majkom i napravio tebe?
Da su svi poput Tesle, nebi nitko od nas postojao, svaka čast Tesli, ali malo je takvih.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
16 godina
neaktivan
Državna matura 2012

ranko je još gori od ovog volvoxa

liku je toliko dosadno da stoji na bug forumu, živcira se i raspravlja s volvoxom koji trolla

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
13 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Your argument is invalid.

p.s. nije bitna kolicina ucenja, nekima treba vise, nekima manje, bitan je stav. Ako ti je fakultet nesto sto "Moras obavit da bi se mogao zaposlit", onda ce ti on bit jako tezak, ako ti je fakultet nesto sto "Zelis proci da bi u svom profesionalnom zivotu bio dobar i koristio usvojena znanja", neces imati nikakvih problema. A ti si se, barem po svojim dosadasnjim postovima, opredjelio za prvu opciju...

Neznam zašto to misliš?

Ja sam samo napisao da bi izlazio van dok sam na faksu, a vi me napali, koda sam rekao neznam šta, za Ranka mi jasno, ali vi drugi, šta nitko nije izlazio dok je studirao/dok studirate?

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
17 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Vidim da su modovi poceli brisat postove, pa se povlacim, nemam zivaca za ovo. Ako zelis uciti na faksu jer smatras da ce ti to pomoc u zivotu, onda super. Sretno!

Nothing is true, everything is permitted...
14 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

ranko je još gori od ovog volvoxa

liku je toliko dosadno da stoji na bug forumu, živcira se i raspravlja s volvoxom koji trolla

Jako dobri argumenti! Evo ja do dana današnjeg nisam znao dok mi to ti nisi rekao. Hvala i tebi i Volvoxu još jednom.

A sad odoh praviti transparente i pokazati cijelom svijetu da su u krivu jer tako kaže Cerina15godina sa foruma.

16 godina
neaktivan
Državna matura 2012

lol, nekažem ja ništa protiv tebe

nego ispadaš debil ako se prepireš s njim ;) znaš i sam da nema rezultata

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
16 godina
moderator
Državna matura 2012

Malo ste {#}.

Vratite se na temu "Državna matura".

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Edge kaže...

Normalno da je, oni koji se 100% posvecuju skoli najcesce zavrse kao profesori i lijece komplekse na djeci.

Nije dovoljna skola za dobar posao, potrebno je i dobro se snaci, imate neke veze preko prijatelja i slicno.

istina......moj stric je zavrsio trogodisnju srednju skolu, a sada kao gospodin vozi  Mercedes S-klasu, A-klasu itd. (da sada ne nabrajam njegove aute posto ih ni neznam sve)..... bitno je ucenje u svakom slucaju ali je bitno i snaci se, imati poznanstva, znati iskoristiti svoje znanje..... ali, ne podrzavam Volvoxa - bitno je uciti i bitna je radna navika - nju se ne stjece lako ali se lako gubi.....

16 godina
neaktivan
atom kaže...

istina......moj stric je zavrsio trogodisnju srednju skolu, a sada kao gospodin vozi  Mercedes S-klasu, A-klasu itd. (da sada ne nabrajam njegove aute posto ih ni neznam sve)..... bitno je ucenje u svakom slucaju ali je bitno i snaci se, imati poznanstva, znati iskoristiti svoje znanje..... ali, ne podrzavam Volvoxa - bitno je uciti i bitna je radna navika - nju se ne stjece lako ali se lako gubi.....

tvoj stric je izuzetak a ne pravilo

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Stigli rezultati iz matematike na postani-student.hr

(koju 4-cu ocekujuem sa 73%)

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://www.marko-idzan.from.hr
17 godina
midzan21 kaže...

Meni ništa ne piše.

16 godina
neaktivan
unknown kaže...
midzan21 kaže...

Meni ništa ne piše.

sad su maknuli, cini mi se da su dali krive rezultate....

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
17 godina
luka_cro kaže...
unknown kaže...
midzan21 kaže...

Meni ništa ne piše.

sad su maknuli, cini mi se da su dali krive rezultate....

Ili se netko zabunio, jer ne bi trebali objaviti rezultate do 9.7.

15 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Sad pbajvili da je to bila "radna verzija rezultata"... mislim nek se odluče jel će obajviti prije rezultate ili ne, a ne da me ovak j**u. Kaj bi sad falilo da su to ostavili da se ljudi mogu pripremiti za ne upisivanje fakulteta ili rasteretiti brige da se neće upisati.

http://beterz.com/?Referer=179629
17 godina
neaktivan
gadget kaže...

Sad pbajvili da je to bila "radna verzija rezultata"... mislim nek se odluče jel će obajviti prije rezultate ili ne, a ne da me ovak j**u. Kaj bi sad falilo da su to ostavili da se ljudi mogu pripremiti za ne upisivanje fakulteta ili rasteretiti brige da se neće upisati.

Ma mislim da to nije bila nikakva "radna verzija" nego oni već imaju rezultate, samo što još uvijek čekaju da se isprave ostali predmeti koji nisu ispravljeni, i da se onda odrede pragovi pa da se sve skupa objavi 9.7.

Čuo sam navodno da su prošle godine rezultate objavljivali 26.6., pa pretpostavljam da im je vjerojatno ostao datum u konfiguraciji aplikacije koji su zaboravili deaktivirati i da je sustav greškom automatski objavio rezultate 26.6.

Potpis ;)
14 godina
neaktivan
Državna matura 2012

e ljudi imam pitanjce (malo offtopic ali me stvarno zanima).

vidjeh da ste ranije spomenuli studij "računarstva". eh sad mene bode zašto studiju nije ime "računalstvo"?

bilo bi nekako logično:

računalo - računalstvo

računar - računarstvo

koliko ja znam, u hrvatskom se jeziku koristi riječ "računalo"... stoga...

grammar nazi:)

Gle ko je iza tebe!
17 godina
minikdo5 kaže...

e ljudi imam pitanjce (malo offtopic ali me stvarno zanima).

vidjeh da ste ranije spomenuli studij "računarstva". eh sad mene bode zašto studiju nije ime "računalstvo"?

bilo bi nekako logično:

računalo - računalstvo

računar - računarstvo

koliko ja znam, u hrvatskom se jeziku koristi riječ "računalo"... stoga...

grammar nazi:)

mislim da sam negdje nekada pročitao da je i jedno i drugo ispravno, tak da je svejedno što piše.

16 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Meni je interesantno to što idem u Srednju školu za elektrotehniku i računalstvo, smjer teh. za računalstvo, a na Tehničkom fakultetu ću vjerojatno studirati računarstvo. Jezične gluposti...

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
17 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Koji je prag ove god za mat bio?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
17 godina
Još nije određen.
17 godina
Rezultati iz Matematike

"Tijekom današnjega dana bilo je moguće tijekom kraćega vremena vidjeti radnu verziju rezultata ispita državne mature iz predmeta Matematika.
Konačne rezultate bit će moguće vidjeti po završetku obrade."
Objavljeno: 26.6.2012, 19:06
16 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Opet su došli rezultati.

Loše, loše...

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
14 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Razočaran, očekivah više.

Svi problemi čine se rješivima ako se ljudi ne svađaju.
16 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Ovi pragovi..... 59% za 4? {#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Ja iz svega imam preko 60%, i imam 3... kako ti 4? 

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
17 godina
Shody_1994 kaže...

On je vjerojatno druga razina

14 godina
Državna matura 2012

Ja san zasad oba predmeta rjesija dosta bolje od ocekivanog :)

16 godina
neaktivan
Shody_1994 kaže...

Ma ja sam prošle godine polagao maturu i sad mi se frend žali kako ima samo 3 iz matiše i da sigurno neće upisat FER ( jer fiziku će imat možda 3 ), ja ga pitam koliko posto ima, on kaže 41%. Šokirao sam se i pogledao pragove te doživio još jedan šok.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan
Državna matura 2012

Hrvatski sam malo razočaran, a matematika očekivano. Mogao sam i bolje, ali vidim da ni drugi nisu briljirali pa sam zadovoljan. Samo da budem u top 64 (trenutno sam 55.) na FER-u pa da zadržim stipendiju.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice