Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.761.076
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Ah ta škola...

Mislim da ću ipak ostavit da budem neocijenjen. Jer strah me pisat sutra, još nemam vremena da to dobro naučim. A ako se zalomi jedinica to je automatski popravni. Ostajem neocijenjen i učim +  imam rodicu koja rastura kemiju ako mi ne bude šta jasno.

I don't give a fu*k
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

zašto si izostao 70% satova samo s kemije?

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 18:39 (Cerina15).
15 godina
Ah ta škola...

Ma iz drugog polugodišta. Bio sam bolestan dugo, još se ne zna šta mi je. Uglavnom fibra do 38 bude i to najčešće zadnja dva dana u tjednu kad zapadne kemija. Taman kad se dogovorim za pisat sve, mene opet spuca 39 fibra i nisam mogao učit, a kamoli pisat.

I don't give a fu*k
15 godina
Ah ta škola...

Upravo sam primjetio dok sam razmišljao da na matematici nisam nijednom od početka godine izašao na ploču, dok neki stalno izlaze. Ovdje doslovno mislim nijednom. 

Mrzim svoj nadimak!!!
16 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Fibra {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina
Re: Ah ta škola...

pa super..svaka cast..;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 19:25 (alen4430).
17 godina
Ah ta škola...

fajrunt :D

rijesio danas engleski i to je to..sad lezerno ceskam jajca ovih 5 dana i cekam da zavrsi..prosjek ce biti oko 3.2..moglo je i bolje, al eto, je*iga, nije mi se dalo..al iduce godine moram malo zapeti..

15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

fajrunt :D

rijesio danas engleski i to je to..sad lezerno ceskam jajca ovih 5 dana i cekam da zavrsi..prosjek ce biti oko 3.2..moglo je i bolje, al eto, je*iga, nije mi se dalo..al iduce godine moram malo zapeti..

meni će prosijek biti 4,9, a "ceskam jajca" već zadnjih 2 tjedna+ ovih 5 dana što je ostalo {#}

''Znam da ništa ne znam.''
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 19:32 (ilija2010lukic).
17 godina
Ah ta škola...

al prije 2 tjedna su se jos pisali testovi i radilo novo gradivo..a sada nista..

cisto ljudski mogu ceskat jajca..{#}

15 godina
Ah ta škola...

Mene čeka učenje tjedan dana nakon završetka škole. Bitno je da nisam negativan nego samo neocijenjen.

I don't give a fu*k
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

finomehanika zaključeno 2 i kaze profesor: pa ti da nisi imo ovaj poker jedinica vec sve odma pozitivno ti bi imo i 4,reko de ti sam piš 2 pa da se mog na miru oduzet.. ;)

muskarci imaju dvije emocije:napaljen i gladan...ako ga vidis bez erekcije, napravi mu sandwitch....
16 godina
Jos priroda za odgovarat mozda i tjelseni bacit lopticu i to je falabogu sve.
Eventualno ak dobijem iz lektire 2 ili 3 hrv. Odgovarat - trebala je pitat lektiru a dobili smo pismenu vjezbu, a ja nisam pola lektire pročitao.
3.200 postova___________________Početnik u Minecraftu :)
15 godina
protjeran
Ah ta škola...

Ja odsad samo spavam, a odlazak u školu je samo "formalnost"  :D

ne odgovaram više ništa, ne pišem više ništa...

sve super, sve 5 {#} 

16 godina
Blago tebi... Ja 4.9 u najboljem slučaju.
15 godina
Ah ta škola...

E decki imal netko odavde da planira mozda u X. gimnaziju u zagrebu?{#}

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
15 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Upravo sam primjetio dok sam razmišljao da na matematici nisam nijednom od početka godine izašao na ploču, dok neki stalno izlaze. Ovdje doslovno mislim nijednom. 

Lol ja nisam bio vec dva razreda na ploči ali eto sreće jučer me prozvala, meni profa upise 5 u usmeni jer se stalno javljam, vec sam zaboravio onaj osjecaj na ploci a digla me jucer

17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ja jos ovih 5 dana da prode, neda mi se vise uciti, bas me briga sad za prosjem, koliki bude bude.

You are already dead!
16 godina
Uf jos ova dva dana i napokon gotovo... ne brojim pon i uto jer je sve zakljuceno...

Zasad zakljucena povijest, geografija, matematika, glazbeni, likovni, informatika, tehnički...

Sad sam prirodu i hrvatski shebo...
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Jos danas i sutra, s time da danas odgovaram fiziku i to je to... Jucer sam skroz shebao prosjek - umjesto da mi je 4.2 pao je na 3.9 {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

ja cu proci s 4.9, mislim ici u I gimnaziju, kakva je koju vi gimnaziju u ZG preporučate osim te?

15 godina
Ah ta škola...

Dogovrio se s profom za kemiju. Pišem pola u ponedjeljak pola u utorak. Cijeli vikend učit, ali isplatit će se jer je ljeto ispred mene.

Danas naučit matematiku 2 cjeline, povijest pročitat još jednom i hrvatski. Počet ću u 15h, gotov vjerojatno do 24h i onda se dobro naspavat.

I don't give a fu*k
15 godina
Bera kaže...
captain_soap_McTawish kaže...

Lol ja nisam bio vec dva razreda na ploči ali eto sreće jučer me prozvala, meni profa upise 5 u usmeni jer se stalno javljam, vec sam zaboravio onaj osjecaj na ploci a digla me jucer

Ne govorim ja o odgovaranju nekog predmeta. Kod nas je pitala sam par učenika od početak godine. Ja ovdje mislim kad nešto vježbamo na satu pa onda netko izlazi na ploču uraditi zadatak. Tako da uopće nisam niti pisao ona ploči.

P.S. Volio bih sa se sutra na mene otvori dnevnik ako bude ispitivala. Treba mi još koja petica da imam pet zaključno.

Open Source!
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 14:43 (captain_soap_McTawish).
15 godina
neaktivan
Ah ta škola...
Jao vama koji morate učiti zadnja 3 tjedna u školi

ja samo chillam, ne nosim knjige, uzivam

4,9-5,0
Dirt 3 -> Dino Bzik
14 godina
dmanz kaže...

4,9-5,0

Lucky bastard :D

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
Ah ta škola...

Chilla bi i ja da nisam bio dugo bolestan, ali kako jesam sad mi se sve nakupilo.

I don't give a fu*k
16 godina
neaktivan
dmanz kaže...

4,9-5,0

Pa dobro da nisi reko jao vama koji morate zadnjih 6 mjeseci učit. Normalno je da se na kraju godine najviše uči da se digne prosjek za ono šta si chillo cijelu godinu {#}

EDIT: bolje cjelu godinu chillat pa na kraju navuć ocijene i dić prosjek, neko učit cjelu godinu i chillat zadnja 3 tjedna {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 17:34 (cuspajz).
15 godina
Ah ta škola...

Pa čak mi ni nesmeta što neće bit spavanja ovih par dana. Znam da je za 6 dana sve gotov. 3 dana se neću dizat iz kreveta dok se sustav ne normalizira i  onda uživancija. I sljedeće godine redovitije učit. Pucam na 4,8 najmanje.

I don't give a fu*k
15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
dmanz kaže...

4,9-5,0

Pa dobro da nisi reko jao vama koji morate zadnjih 6 mjeseci učit. Normalno je da se na kraju godine najviše uči da se digne prosjek za ono šta si chillo cijelu godinu {#}

EDIT: bolje cjelu godinu chillat pa na kraju navuć ocijene i dić prosjek, neko učit cjelu godinu i chillat zadnja 3 tjedna {#}

mozda, ali ako ucis konstantno nesto cez i zapamtit, a ovako ce ti to bit u glavi samo taj dan kad ces odg. i to je to

i osim toga chillat skoro cijelu godinu, i onda na kraju mozes navuc 2 ili 3, 5 nikako barem u nekim normalnim skolama

Dirt 3 -> Dino Bzik
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 17:57 (dmanz).
14 godina
neaktivan
dmanz kaže...
cuspajz kaže...
dmanz kaže...

4,9-5,0

mozda, ali ako ucis konstantno nesto cez i zapamtit, a ovako ce ti to bit u glavi samo taj dan kad ces odg. i to je to

i osim toga chillat skoro cijelu godinu, i onda na kraju mozes navuc 2 ili 3, 5 nikako barem u nekim normalnim skolama

s tim konstantnim ucenjem se slazem i to sam radio prvo polugodiste i proso s 5 bez pol frke(opca gimnazija) ali ovo 2. mi se nije dalo ucit nema toga sta bi mene nagovorilo da ucim xDD ugl sad cu proc s 5 uz srecu ako povisim kemiju na 3, mat na 4, lat na 4 i skrpam se profi iz tzk da mi da 5(kolko puta nisam treniro mogla mi je slobodno dat neocijenjeno :DDD

Potpis
16 godina
Vapor kaže...

Pa čak mi ni nesmeta što neće bit spavanja ovih par dana. Znam da je za 6 dana sve gotov. 3 dana se neću dizat iz kreveta dok se sustav ne normalizira i  onda uživancija. I sljedeće godine redovitije učit. Pucam na 4,8 najmanje.

To si svake godine obecam :)

Google is NOT your friend!!! (btw: 1domagoj1 IS time traveler)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice