Ultimativna antivirus tema - P&O izdvojena tema

poruka: 48.524
|
čitano: 14.347.894
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Koji je najbolji antivirusni program
(s)izgoreo kaže...
andi.cro kaže...

A sa čime da skeniram komp da vidim jel moj Adobe flash player malciozni kada ga mnogi AV programi ne detektiraju?OMG

Iznenađen.... Pa flash player nikad nije maliciozan, onaj file skeniran na VTu nije flash player, samo se predstavlja tako da ti pomisliš da je, te kako bi ga pokrenuo i zarazio se, taj file je TDSS rootkit koji nikad i ni u kojim uslovima nemože vrtiti flash sadržaj

update flash playera moraš uvijek skidati samo sa "adobe.com" i niti sa jedne druge stranice

Andi, odakle si skinuo taj Flash player?

I odma ga s revouninstallerom izbriši i skini si novi s Adobeove stranice, kao što je ( s )izgoreo rekaoOsmijeh

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT
15 godina
neaktivan
seneka kaže...
hrvoje66 kaže...

A KOJI BI MI VI ANTI VIRUS PROGRAM PREPORUCILI?

svaki će ti usporit,osim cloud av-a
kolko rama imaš i koji windows?

@mikica  - pa jer radi i dalje taj programčić?

imam ti xp sp3 i ja mislim da imam 1.00 gb of ram ako je to to

16 godina
neaktivan
hrvoje66 kaže...
seneka kaže...

svaki će ti usporit,osim cloud av-a
kolko rama imaš i koji windows?

@mikica  - pa jer radi i dalje taj programčić?

imam ti xp sp3 i ja mislim da imam 1.00 gb of ram ako je to to

Stavi si Aviru free, dovoljno ti je 1 gb RAM-a.A FireWall ostavi WindowsovNeodlučan

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT
16 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

Kada se sve zbroji i oduzme,pomnoži i podjeli sa svakog testa,ispada da je AVIRA uvijek negdje pri vrhu!!! Osmijeh

A gdje su nestali Avira, Microsoft i McAfee? Iznenađen

ZIG ZAG
15 godina
neaktivan

A gdje su nestali Avira, Microsoft i McAfee?

to se bas ja pitam za ovaj microsoft

16 godina
neaktivan
siketa kaže...

A gdje su nestali Avira, Microsoft i McAfee? Iznenađen

A i nije ti to neki veliki pokazatelj jer je to brzina,tj. koliko program usporava.

A ovi koje si naveo su ispali jer nisu Suite nego samo AVNamigiva

17 godina
neaktivan
Koji je najbolji antivirusni program

MS nema security suite (testirani su security suite produkti) pa ga zato valjda niti nema, za ostatak ekipe neznam još nisam konzultirao izvore Belji se

Tomislav95 kaže...

edit i damn(opet kasnim): Tomo, i Avira i McAfee imaju suite

shameless Comodo evangelist
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 22:49 ((s)izgoreo).
15 godina
(s)izgoreo kaže...

MS nema security suite (testirani su security suite produkti) pa ga zato valjda niti nema, za ostatak ekipe neznam još nisam konzultirao izvore Belji se

Tomislav95 kaže...

edit i damn(opet kasnim): Tomo, i Avira i McAfee imaju suite

Imaju ali ih nisu (AV-Comparatives) dobili na testiranje Mršti se

15 godina

Maknuo sam CIS da isprobam onaj ClamAV jer se zajedno nisu podnosili.

Instalacija je prošla u najboljem redu i sve je ostalo bilo OK ali...

Svaki put kada sam htio upisati e-mail adresu svojih prijatelja da se pridruže ClamAV zajednici kako mi je sam ClamAV to nudio, on se "rušio" skroz!!! Iznenađen 

Na kraju sam ga deinstalirao i instalirao si jako dobar "Avira Premium Security Suite 10" i dosta mi je više isprobavanja ovoga te onoga i uvijek nekaj ne radi kak spada ili nastanu neki problemi...ostajem uz provjerenu Aviru koja ima odličnu sveobuhvatnu zaštitu!!! Prilažem slikicu njihove reklame da vidite koje sve komponente zaštite posjeduje... 

BTW: otkrila mi je tri "virusa" koja mi nisu otkrili ni MBAM ni Norton ni CIS ni Dr.Web,za dvoje od njih sumljam da su možda "false" ali jedan je sigurno virus,evo podataka...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

...Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\f_00005e

[0] Archive type: GZ

[DETECTION] Contains recognition pattern of the HTML/Spoofing.Gen HTML script virus

Type: AHeAD Heuristic special detection

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[0] Archive type: RAR

[DETECTION]    Contains a recognition pattern of the (harmful) BDS/Agent.FPT back-door program

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[DETECTION]    Is the TR/Drop.MSIL.Agen.F Trojan

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15 godina
neaktivan

hm, ovako, avira je otkrila wat.exe. koliko znam, to je nešto u windowsima. i sad pitanje, jeli to false ili ne

17 godina
mikica1 kaže...

hm, ovako, avira je otkrila wat.exe. koliko znam, to je nešto u windowsima. i sad pitanje, jeli to false ili ne

wat.exe

Deactivate and eliminate wat.exe Immediately. This process is identified as a virus or trojan.

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...
mikica1 kaže...

wat.exe

Deactivate and eliminate wat.exe Immediately. This process is identified as a virus or trojan.

ti bi isto mogao staviti wot na browserBelji se
wat na 7-mici ili wga na xp-u

17 godina
djigibao kaže...
mikica1 kaže...

wat.exe

zašto wot blokira link?

edit: shvatio sam, stranica je scam i pokušava vam uvaliti rogue program

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 0:12 (mind_challenge).
17 godina
seneka kaže...

..je da je malo crveno na wot-u al mislim da nije bed stranica, ha Sramim se

MsAfee siteadvisor

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 0:22 (djigibao).
16 godina
neaktivan

loša je stranica
wat  - Windows Activation Technologies 

15 godina
neaktivan

kao prvo bi te zamolio da mi objasnis sta je to CIS

a kao drugo da mi velis jeli jako i koliko uopce ta avira premium security suite 10 usporava rad komp-a

hvala svima kaj me trpite mene "bedaka"

jer bi si htio ugraditi kvalitetan av program koji ce mi trajati a ne da se svako malo moram zafrkavati sa njime

btw a kaj je s onim trend micro

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 0:34 (hrvoje66).
16 godina
neaktivan

comodo internet security - višeslojna zaštita koja uključuje av,firewall,proaktivnu zaštitu,sandbox...sve u jednom programu
svaki takav security mora usporit komp, ali pruža trenutno max zaštitu
cis je besplatan,ali da te neće ugnjavit,to neće ići

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 0:49 (seneka).
15 godina
neaktivan
seneka kaže...

comodo internet security - višeslojna zaštita koja uključuje av,firewall,proaktivnu zaštitu,sandbox...sve u jednom programu

a koji od njih je najbolji

16 godina
neaktivan
hrvoje66 kaže...
seneka kaže...

trenutno je cis odličan besplatni multilayer (višeslojna zaštita),ali moraćeš se naučit radit s njim,a to zahtjeva vrijeme i neko znanje
moraš reći šta želiš: imaš i mogućnost optimalne zaštite,na koju možeš zaboraviti da postoji,a neće nešto posebno usporavati

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 0:54 (seneka).
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...
seneka kaže...

..je da je malo crveno na wot-u al mislim da nije bed stranica, ha Sramim se

MsAfee siteadvisor

15 godina
neaktivan
seneka kaže...
hrvoje66 kaže...
seneka kaže...

trenutno je cis odličan besplatni multilayer (višeslojna zaštita),ali moraćeš se naučit radit s njim,a to zahtjeva vrijeme i neko znanje

ma nemam ti ja niti vremena niti zivaca se zafrkavati s time

a cuj jeli mozda znas nesto o ovome trend micro

16 godina
neaktivan
hrvoje66 kaže...

ne,ali ne bi to stavljao
hoćeš besplatni koncept,instaliraš i zaboraviš na njega?

17 godina
hrvoje66 kaže...

kao prvo bi te zamolio da mi objasnis sta je to CIS

a kao drugo da mi velis jeli jako i koliko uopce ta avira premium security suite 10 usporava rad komp-a

hvala svima kaj me trpite mene "bedaka"

jer bi si htio ugraditi kvalitetan av program koji ce mi trajati a ne da se svako malo moram zafrkavati sa njime

btw a kaj je s onim trend micro

Avira Premium Security Suite ne usporava windowse nije teška uopce. Samo trebas u instalaciji maknut kvacicu sa Mail Guard, Anti-Spam i Avira Backup Modula, jer ti to ne treba i nema problema. Eventualno mozeš još u podesenjima kasnije iskljucit Web Guard, jer svaki takav modul malo usporava surfanje no lako se to rješ ak ti baš smeta. Moš si odavde skinut kljuc za tri mjeseca koristenja, pa kad istekne onda nabaviš na slican nacin u vidu promocije drugi kljuc pa produžiš jer su ovi u Aviri prilicno darezljivi obicno.CoolNevinašce

https://license.avira.com/en/promotion-hylm9fbv7chaxs8zbl83

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 1:13 (rambox).
15 godina
neaktivan
rambox kaže...

Avira Premium Security Suite ne usporava windowse nije teška uopce. Samo trebas u instalaciji maknut kvacicu sa Mail Guard i Avira Backup Modula, jer ti to ne treba i nema problema. Eventualno mozeš još u podesenjima kasnije iskljucit Web Guard, jer svaki takav modul malo usporava surfanje no lako se to rješ ak ti baš smeta. Moš si odavde skinut kljuc za tri mjeseca koristenja, pa kad istekne onda nabaviš na slican nacin u vidu promocije drugi kljuc pa produžiš jer su ovi u Aviri prilicno darezljivi obicno.CoolNevinašce

a cuj daj mi reci jel moram imati instaliranu aviru ili ce mi ju oni postom poslati

17 godina
hrvoje66 kaže...
rambox kaže...

Avira Premium Security Suite ne usporava windowse nije teška uopce. Samo trebas u instalaciji maknut kvacicu sa Mail Guard i Avira Backup Modula, jer ti to ne treba i nema problema. Eventualno mozeš još u podesenjima kasnije iskljucit Web Guard, jer svaki takav modul malo usporava surfanje no lako se to rješ ak ti baš smeta. Moš si odavde skinut kljuc za tri mjeseca koristenja, pa kad istekne onda nabaviš na slican nacin u vidu promocije drugi kljuc pa produžiš jer su ovi u Aviri prilicno darezljivi obicno.CoolNevinašce

a cuj daj mi reci jel moram imati instaliranu aviru ili ce mi ju oni postom poslati

Nece ti niko poslat Aviru, skines dole tu Aviru i instaliras je, kad te trazi da ubaciš kljuc onda klikneš na I Alredy Have HEBDV key. Onda pronađes taj kljuc koji si skinul na komp i otvoriš ga a poslan ti je na Mail ili si ga skinul direkt s Avirine stranice i to je to. Za takve i slicne stvari je najbolje upotrjebit 10minute mail adresu, koja nakon tog vremena ode u vjecna lovišta i nema frke i normalno ne stavljat pravo ime i prezime.Cool

http://dlpe.antivir.com/package/wks_avira/win32/en/isec/avira_premium_security_suite_en.exe

http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 1:33 (rambox).
15 godina
neaktivan
rambox kaže...

Avira Premium Security Suite ne usporava windowse nije teška uopce. Samo trebas u instalaciji maknut kvacicu sa Mail Guard, Anti-Spam i Avira Backup Modula, jer ti to ne treba i nema problema. Eventualno mozeš još u podesenjima kasnije iskljucit Web Guard, jer svaki takav modul malo usporava surfanje no lako se to rješ ak ti baš smeta. Moš si odavde skinut kljuc za tri mjeseca koristenja, pa kad istekne onda nabaviš na slican nacin u vidu promocije drugi kljuc pa produžiš jer su ovi u Aviri prilicno darezljivi obicno.CoolNevinašce

puno ti hvala na ovim korisnim informacijama

btw a kaj da sad radim sa malwaerbytes jer imam full verziju

znam da sam dosadan ali j....a ko pita ne skita
17 godina
hrvoje66 kaže...
rambox kaže...

puno ti hvala na ovim korisnim informacijama

btw a kaj da sad radim sa malwaerbytes jer imam full verziju

Malwarebytes deinstaliraj prije nego stavis Aviru, pa posle ponovo instaliraš Free verziju koja je samo skener a to ti jedino i treba.Cool

16 godina
neaktivan

kad to sve poisključiva ostaće mu avira personal s istim engine-om,ajd i proaktivna zaštita,nekakav firewalli.. opet će se gnjavit s ključevima,tri mjeseca simo ,tri tamo,reklame
skoro sam mu "prodao" svoju konstelaciju,rambox sve si pokvarilNeodlučan

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 1:40 (seneka).
17 godina
seneka kaže...

kad to sve poisključiva ostaće mu avira personal s istim engine-om,ajd i proaktivna zaštita,nekakav firewalli.. opet će se gnjavit s ključevima,tri mjeseca simo ,tri tamo,reklame
skoro sam mu "prodao" svoju konstelaciju,rambox sve si pokvarilNeodlučan

To mu baš i treba da takva Avira, sa vise manje obicnim Firewall-om da ima dobru kontrolu kaj mu izlazi van i to je to.Nevinašce Ostale kerefeke i probleme kaj se tice nekih mreznih napada, za to sluzi Firewall u Ruther-u i Atack Detection na njemu to svi danas imaju i nema frke. I treba to iskljucit da Anti-Spam je totalna nula bodova, i Mail Guard isto tak to se iskljucuje u svakom paketu zaštite a Web Guard po zelji ak mu smeta usporavanje surfanja i nema frke. CoolNevinašce

16 godina
neaktivan
andi.cro kaže...
ostajem uz provjerenu Aviru koja ima odličnu sveobuhvatnu zaštitu!!!

Andi, daj mi objasni ovo sveobuhvatnu zaštitu i kako ta zaštita prolazi na testovima.

hrvoje66 kaže...

Kako rapaju TBF: "Učiti, učiti, samo učiti...jedino tako možeš razlučiti...šta je dobro, a šta nije...."

ZIG ZAG
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice