Pomoć hitno,avast se ne želi unistalirat

poruka: 35
|
čitano: 9.629
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo stavio aviru i sad je sve okej.

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★
15 godina

Ajme koja frka{#}..Kod  Avasta Internet Security prvo se ugasi firewall i ostale stvari a zatim preko CClinera ide lagano dolje ili preko Revounistalera...

http://slikaricaliky.weebly.com/
16 godina
Re: Pomoć hitno,avast se ne želi unistalirat
Marko :D kaže...

Evo stavio aviru i sad je sve okej.

Mislim da će to tvoje računalo brzo na format,jer sam uvjeren da Avast nisi uklonio kako treba (pitam se zašto uopće te poluproizvode instalirati...) a sad si preko toga nakeljio i Aviru koja me nikad nije oduševila. Članovi zaziru od MSE-a jer mrze Microsoft i rade grešku jer je to jedno odlično antivirusno rješenje (uz dodatni firewall,naravno).

www.hrphotocontest.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 16:12 (BlackMoon).
17 godina
brixy kaže...

Na tvome mjestu ja bih se  pokušao ponovo vratiti na avast, ili ako si želio onaj avast is onda instaliraj IS, a ne unosit licencu u free av

Avast Free se sa onom licencom automatski pretvara u Internet security (isprobano i stavljeno na mom kompu).

Postoji jos jedan program koji u sebi sadrzi 30tak uninstall alata za antivirusne programe AV Uninstall Tools Pack.

http://av-gurus.blogspot.com/
15 godina
protjeran
Marko :D kaže...

I koji da uzmem av od besplatnih:

avast! Free - Plaši me {#}

AVG Free - nemojte mi ga spomijat,imao sam puno problema s njim

NOD32-kada uzmem i testiram eicar test fileom izbaci mi 7 alerta a jednom sam kliknuo

avira-nisam probo...

O tome da ne postoji legalni besplatni NOD32 ne želim trošiti ni riječi, to već znaju i vrapci na granama. No kada već koristite neki proizvod dajte proučite ih malo, pogledajte što i kako se može podesiti, skinite si priručnike i slično pa neće biti ovakvih izjava " jednom sam kliknuo, a on meni sedam alerta". Pa tako on po standardnim postavkama i radi. Izbacuje na desktop popup s alertom toliko dugo koliko mu je u postavkama u sekundama i podešeno, a to se vrijeme može skratiti a time i broj ponavljanja alerta. O drugim podešavanjima u svezi popup-ova da i ne govorim.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice