Evo stavio aviru i sad je sve okej.
Ajme koja frka..Kod Avasta Internet Security prvo se ugasi firewall i ostale stvari a zatim preko CClinera ide lagano dolje ili preko Revounistalera...
Evo stavio aviru i sad je sve okej.
Mislim da će to tvoje računalo brzo na format,jer sam uvjeren da Avast nisi uklonio kako treba (pitam se zašto uopće te poluproizvode instalirati...) a sad si preko toga nakeljio i Aviru koja me nikad nije oduševila. Članovi zaziru od MSE-a jer mrze Microsoft i rade grešku jer je to jedno odlično antivirusno rješenje (uz dodatni firewall,naravno).
Na tvome mjestu ja bih se pokušao ponovo vratiti na avast, ili ako si želio onaj avast is onda instaliraj IS, a ne unosit licencu u free av
Avast Free se sa onom licencom automatski pretvara u Internet security (isprobano i stavljeno na mom kompu).
Postoji jos jedan program koji u sebi sadrzi 30tak uninstall alata za antivirusne programe AV Uninstall Tools Pack.
I koji da uzmem av od besplatnih:
avast! Free - Plaši me
AVG Free - nemojte mi ga spomijat,imao sam puno problema s njim
NOD32-kada uzmem i testiram eicar test fileom izbaci mi 7 alerta a jednom sam kliknuo
avira-nisam probo...
O tome da ne postoji legalni besplatni NOD32 ne želim trošiti ni riječi, to već znaju i vrapci na granama. No kada već koristite neki proizvod dajte proučite ih malo, pogledajte što i kako se može podesiti, skinite si priručnike i slično pa neće biti ovakvih izjava " jednom sam kliknuo, a on meni sedam alerta". Pa tako on po standardnim postavkama i radi. Izbacuje na desktop popup s alertom toliko dugo koliko mu je u postavkama u sekundama i podešeno, a to se vrijeme može skratiti a time i broj ponavljanja alerta. O drugim podešavanjima u svezi popup-ova da i ne govorim.