Zanimljiv troboj Avira vs AVG vs Avast....
I pobjednik je.......
reci..neda mi se to gledat
I pobjednik je.......
i još francuski, nikome se to neda gledat, daj reci tko je pobjednik
Avast?
aha ma skinut cu ga
evo imo sam avast,avg i aviru imam sada po meni je pobjednik avira...avast jako uspori komp kada skenira i sporo skenira a avg katastrofa svaki crack prepoznaje kao trojanac a avira je super ne uspori komp i brise sve viruse
I pobjednik je.......
Avira 30 infekcija
AVG 26 infekcija
Avast! 6 infekcija
Ja sam dns instalirao na friške windowse
Avast 5, MBAM i SAS(malwarebytes i super anti spyware)
Inače u tu kolekciju ubrajam isto tako free
Glary Utilities i CCleaner
btw odličan je onaj 1-click maintenance kod Glaryja
nađe što ne može ccleaner
btw imam i dobar disk defragmenter
Umjesto screensavera i umjesto skupih
Diskeepera i Perfect Disk
Ja sam dns instalirao na friške windowse
Avast 5, MBAM i SAS(malwarebytes i super anti spyware)
Inače u tu kolekciju ubrajam isto tako free
Glary Utilities i CCleaner
btw odličan je onaj 1-click maintenance kod Glaryja
nađe što ne može ccleaner
btw imam i dobar disk defragmenter
Umjesto screensavera i umjesto skupih
Diskeepera i Perfect Disk
Odlično. Sa svime se slažem. Oprosti ali iskoristiću Tvoj post da ovo kažem:
Koristite čistače kao CCleaner ili Glarry prije skeniranja da skratite vrijeme on- demond skeniranja antimalware programima koje posjedujete na kompovima. Znači prije skeniranja na malware obrišite sve ono što se ovim programima da obrisati i skratiti ćete skeniranje antimalware programima. Glary Utilities Free ili Pro ( nema velike i značajne razlike između ovih dviju verzija, barem po mom skromnom mišljenju ) su odlični čistači svega nepotrebnog na diskovima odnosno particijama, unutar browsera, registra i dr. Ovi alati ne zadiru preduboko u sustav i uklanjaju samo ono osnovo. Ako želite čistiti dublje svoj sustav , a s time i želite preuzeti rizik da u nekim slučajevima ( doduše vrlo rijetko ) poslije čišćenje ne bude baš sve O.K, koristite čistače koje u sebi imaju opciju tzv. deeep scan. U tome slučaju morate jako dobro poznavati sistem na kojem radite ( najveći dio, ma gotovo svi, ovih programa ili alata ima i opciju vraćanja sustava u stanje prije brisanja) . Ovakvih deep scan je dosta i ako ih netko želi koristiti neka se javi na PP i dobit će osnovne podatke o ovakvim vrstama čistača. Samo napomena, jedan od meni najboljih i najsigurnijih, gotovo nepoznat, a zove se Vit Registry Fix Free ili Pro. U kolekciju scannera antimalwarea osim već nabrojenih ja koristim za mene gotovo nezamjenjiv Emsisoft Emergency Kit ( oprez, nekada stvarno ima previše false positivea )- Također koristim za povremena skeniranja sustava i besplatnu verziju DR.Web ! Cure It . Ovaj scanner ne zahtjeva instalaciju i možete ga koristiti i s USB sticka. U pravilu svaki dan, jednom do dva puta, izdaju nove definicije i ako ih želite koristiiti morate preuzeti najnovije definicije jer ne postoji tzv. update.
Može li mi neko preporučit dobar free antivirus??' Imao sam do sada Nod 32 sa licencom pošto je to isteklo neda mi se svakih 30 dana deinstaliravat i ponovno instaliravat..
Ja bih ti preporucio Avira Anti Virus.
Može li mi neko preporučit dobar free antivirus??' Imao sam do sada Nod 32 sa licencom pošto je to isteklo neda mi se svakih 30 dana deinstaliravat i ponovno instaliravat..
Pogledaj malo u temu zadnjih par stranica se puno raspravljalo
o aktualnim AV free
Mis da je tu prvi izbor CIS (comodo internet security) koji je freeware
samo ga treba još podesiti po potrebi
Kakva je kombinacija: ClamAV-a, Comodo Internet security-ja, SAS-a, Malwarebyte's-a???
HITNO!
Kakva je kombinacija: ClamAV-a, Comodo Internet security-ja, SAS-a, Malwarebyte's-a???
HITNO!
Netreba ti tu clamav, novi cis ima svoj cloud engine
Recite mi, tko je imao iskustva naravno, kakav je inace comodo internet security, kakva mu je razina detekcije, jeli brz pri skeniranju, uglavnom jel se isplati ga imat na kompu???
HVALA!!
Recite mi, tko je imao iskustva naravno, kakav je inace comodo internet security, kakva mu je razina detekcije, jeli brz pri skeniranju, uglavnom jel se isplati ga imat na kompu???
HVALA!!
isplati se ako znas ga podesit i rukovat s njim, onda je najbolji, a ako neznas okani ga se i uzmi si recimo aviru free + clamav ili avast + clamav
HVALA!!
isplati se ako znas ga podesit i rukovat s njim, onda je najbolji, a ako neznas okani ga se i uzmi si recimo aviru free + clamav ili avast + clamav
Pa u ćemu je stvar, pa zar je teško konfigurirat AV, jel ima caka il šta :)
HVALA!!
ma jednostavno moras neke stvari znat postavit, ali ima napisano negdje u ovoj temi kako postavit, ako se ne varam
Trebat ćeš puno odgovarati na pitanja (sada u Comodo-u to nastoje smanjiti na najmanju moguću mjeru), ali inače pruža odličnu zaštitu.
od sada moj izbor za instal musterijama "format c":
http://www.cloudantivirus.com/en/download/cloud-antivirus/free
https://www.online-armor.com/products-online-armor-free.php
free avira i dalje drzi tron,ali nekad malo promjene ne skodi.
od sada moj izbor za instal musterijama "format c":
http://www.cloudantivirus.com/en/download/cloud-antivirus/free
https://www.online-armor.com/products-online-armor-free.php
Jesi mozda testirao tu kombinaciju? Koliko trosi ram, cpu, disk space...?
To bi trebalo bit dosta light, ha?
nisam :)
ali definitivno ide na sljedeci pc koji mi dodje pod ruku.
da..imam filing da je ultra light.
ne sumnjam u kvalitetnu sinergiju.
online armor sam dosta koristio.
samo nikada nisam pratio ++ verziju i danas sam se malo raspitivao sto i kako.
ali free inacica mi je jako poznata...a ovu pandicu se nema sto testirat :)
ma jednostavno moras neke stvari znat postavit, ali ima napisano negdje u ovoj temi kako postavit, ako se ne varam
Ma ne treba....s ovom novom verzijom je sve ok i po defaultu...ovo na kaj mi brijemo je malo jače, ali i za to treba samo dvije postavke promijeniti.
Ako pogledaš malo jubito reviewove, 99,9% ljudi vrti testove na default postavkama.....
@torrente: Online-Armor ima užasne pop-upove.......http://www.tallemu.com/webhelp3/Popups.html
@torrente: Online-Armor ima užasne pop-upove.......http://www.tallemu.com/webhelp3/Popups.html
da,ali dobro pamtim (a vidi se i na linku) junacki je u svakom prozoru navedeno,sto ,kad,a gdje, tko, cime sto sada napraviti,probat umjereno samo jednom i sl.
nije bedara da pise "krece blast.exe" yes-no.
ccccc
a dakle...lopužo jedna
Ja sam testirao 4-5 dana,aviru,avg i avast.I avast je imao najvise bodova,jedina zamjerka kod free izdanja je ta da je dosta spor kod skeniranja,ja imam avast 5.0 internet security i mogu rec da je skeniranje dosta brze od free incice.Tako da free:Avast 5.0,a komercijonalni:Avast 5.0 Internet Security. (ako sam sto krivo napiso:slomljena mi je ruka
) btw. ako vam je racunalo malo boljih specifikacija onda slobodno avast free ili pro ili IS sa Microsofr Security Essentials 1.0 ili 2.0 beta (2.0 beta uspori komp,al za mrvicu),njih dvojica se opce ne "svadaju" ako obojica nadu virus MSE uvjek prepusti to avastu
sto dosta AV-ova neradi
!!!
AVAST 5.0