Kontrola korisnika moje wifi mreze

poruka: 4
|
čitano: 6.215
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

poz svima,stalno govore kako javne wifi mreze nisu sigurne,kako mogu zloupotrebiti vase podatke,uci vam u mob i sl.

zanima me da li je to realno moguce,ok znam da se mogu uzeti osnovni podatci,ali bas slike,facebook i ostalo ? Ako je to bas tako,dobro bi mi doslo da vidim sta se radi u mojoj kuci :D :D

16 godina
neaktivan
Re: Kontrola korisnika moje wifi mreze

1.u prenesenom značenju računalo (npr. Vaš mob) i njegova sva memorija je pristupom i spajanjem na nečiju privatnu mrežu(svaka ima vlasnika) postaje ili može postati kao da si svoj usb stick umetnuo u tuđe računalo...jedino što pomaže je enkripcija(šifriranje) podataka.

2.realno je moguće

3.vlasnik internet priključka na svojoj lokalnoj mreži je i lokalni administrator i može i mogao bi vidjeti ali je i odgovoran za svaku zloupotrebu

4. što vas zanima? pa valjda dajete pristup vašoj mreži odgovorno(wifi sa lozinkom) i na uzajamno povjerenje...inače bolji je način kroz i u uredjaje instalirati nadzor,jer onda vidite i kad nisu spojeni na vašu mrežu...nadam se da mislite na roditeljski nadzor..jer prijateljstva i veze počivaju na uzajamnom povjerenju..

5. p.s. ne sekirajte se ionako smo svi u jednom velikom big brotheru...a najsigurniji ste od kradja i zloupotreba ako nemate što za ukrasti i zloupotrijebiti! no ipak ne ostavljajte na vidljivom mjestu i lako dostupno da "pošteni" ne dodju u napast...

Penis Bonus Pax In Domus
10 godina
neaktivan

Alati MITMf, Bettercap, Yamas.. u Linuxu mogu pratiti sta drugi radi na istoj mreži, koje stranice posecuje.

Zavisno od OS i zastite moze se uci i u kompjuter ili telefon, pokupiti podatke il ubaciti nesto.

11 godina

Pozz ekipa. Pošto sam skoro konfigurirao wlan router i interesira me kako bih mogao naći šta se podrazumjeva ovo gore, pod stavkom broj jedan(unknown)??

Pod dva i tri su mi pc i mobitel a pod kecom ne mogu dokučiti što je, pa eto ako može pomoć.

Može erase, našao sam. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 16:48 (Chico12).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice