Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.393.553
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Dok sedmica izađe za našu regiju dali se imam razloga vracati sa ove američke na tu našu? 

Ako je u pravilu sve isto? 

0 0 hvala 0
17 godina

nemas razloga sa garom je sve ok ako je firm flashan sa samsungove stranice

bdw ja bloatwera nemam od starta jer je kupljen u ducanu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Imam 4G i brzinu 50 mb i kad je automatski odabir vidim da prebacuje cesto ali sto je sa perfomansama samog uredjaja koje su drasticno manje a baterija mi se sada puni 6 minuta krace nego ranije na brzom punjenju..
15 godina

evo instaliro nougat 7.0, sve proslo ok, sve se cini super i brzo osim sto mi u nekad kod skrolanja u postavkama npr. dosta zalaga... i s health radi samo steta sta ga nisam sinkroniziro sa samsung racunom pa su mi svi podatci izgubljeni

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
maxy0 kaže...

evo instaliro nougat 7.0, sve proslo ok, sve se cini super i brzo osim sto mi u nekad kod skrolanja u postavkama npr. dosta zalaga... i s health radi samo steta sta ga nisam sinkroniziro sa samsung racunom pa su mi svi podatci izgubljeni

Jesi uključio Performance mode?

Batllelog: sudy_freak
15 godina
maxy0 kaže...

Meni je isto tako bilo jućer dok sam instalirao friško 7.0 znalo se desiti teški lagg kod skrolanja i danas recimo kod back tipke iz neki aplikacija da onak za lagga

15 godina
sudy_freak kaže...
maxy0 kaže...

Jesi uključio Performance mode?

Nisam, to rjesava taj lag? Ali isto tako trosi vise baterije?

Ne smeta mi to sta malo zalga, nisam picajzla sto se toga tice

17 godina

proradilo je i meni- te vratio podatke 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.2.2017 19:27 (4mal).
15 godina

Na nougatu, sad kad mi dolaze poruke na whstapp vidim samo onu zadnju koje je poslana? Jel se moze kako namjestit da bude ko prije da sve vidim? Ovo mi je sranje sad

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
maxy0 kaže...

Na nougatu, sad kad mi dolaze poruke na whstapp vidim samo onu zadnju koje je poslana? Jel se moze kako namjestit da bude ko prije da sve vidim? Ovo mi je sranje sad

Mislim da sam pročitao na redditu da je to riješeno u zadnjoj beti WhatsApp-a tako da bi trebao ubrzo doći update koji će popraviti to. 

17 godina

ja sam beta tester wp-a vec dulje vrijeme i nema tih problema na N 

treba malo pricekati :-)

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
Ljudi znam da je netko prije pitao kako da mu ostane slika jednaka kad snima video zapis kao i kad pokrene kameru. Malo sam cackao po postavkama i skuzio slijedece. Pokrenite kameru, kliknite na postavke i iskljucite "stabilizacija videa".

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima li netko problem sa facebook messengerom? Problem je sto mi doze ubije messenger i kad otkljucam mob na messengeru pise connecting i tek onda vidim nove poruke. Power saving mode iskljucen, u app power monitoru messenger je pod unmonitored apps ali i dalje zeza. Ima netko ideju? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
iDelete kaže...
Ljudi znam da je netko prije pitao kako da mu ostane slika jednaka kad snima video zapis kao i kad pokrene kameru. Malo sam cackao po postavkama i skuzio slijedece. Pokrenite kameru, kliknite na postavke i iskljucite "stabilizacija videa".

I time gubi stabilizaciju...

17 godina

jel vam je veci antutu bench u odnosu na mm ...pitam za sve 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
iDelete kaže...

Meni je ta funkcija siva ne mogu je uključiti, zašto? 

10 godina
odjavljen

Nemam s7 ali cini mi se da moras smanjiti rezoluciju snimanja pa ce ti ju onda ponuditi...

10 godina
Torent, pa sama opcija mu govori da ce iskljuciti stabilizaciju, tako da to nemam potrebe komentirati. Nije to poanta vec je nekog kolegu to zanimalo zasto se slika promjeni (zumira) kad krene snimati video.
10 godina
odjavljen

Sve pet samo napominjem. Nisam tebi proturjecio vec dopunio...Nisam ni sumnjao da ti znas ali iz samog pitanja mozes vidjeti da lik i nije bas toliko upoznat sa  tematikom i ne zna da u pravilu fotke i video nemaju isti odnos stranica...

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 10:32 (Torent).
13 godina
zviznemte kaže...
Znači davno sam imao csc kod SEE i onda sam prešao na NEE. I sad svaki put kad stavim nougat BTU pod csc mi piše NEE a želio bi da bude BTU.

Pokušao sam napraviti i staviti homecsc i onaj obični. Stavio sam i repartition u odinu. Ali i dalje je NEE.
Kako ga promijeniti

Da li može pomoc? Hvala

11 godina

Ako već nisi probaj preko smart switch vratiti SEE pa preko odina staviti BTU. Ili čekaj nougat za SEE.. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 18:21 (prikaza).
15 godina

Zanima me može li Samsungov bežični punjač puniti mobitele druge marke koji podržavaju bežično punjenje ili samo Samsungove mobitele?

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Pozz ekipa zanima me dali je moguce da jedan obican iphone 6 brze ucitava web stranice od galaxy s7 edge koji je na nougatu?? Stranice npr gsmarena phone arena smartphone hrvatska i jos puno njih..jel se to samo kod mene gsmarena ucitava mozda cijelu minutu ili je to neka njihova greska? Ako bi neko testirao tih par stranica bilo bi mi od pomoci hvala

0 0 hvala 0
17 godina

do njih ocito...jer evo otvorio sam bbc,gms,cnn i jos par zahtjevnih 

sve se otvaralo 5-10 sec max 

Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
E koliko ti treba da otvori gsmarenu..meni ju kao ucita cijela stranica bude pregledna ali jako dugo stoji onaj x za prekid ucitavanja i ona plava linija za ucitavanje stoji pri kraju..dali je tebi tako?
17 godina

nije sve od shusa odradi bdw isprobao sam preko lokalne mreze 

p.s koristim desktop ver.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2017 19:27 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zavisi tu dosta i od kvalitete internet konekcije i wirelessa.

Je li jos netko danas dobio ovaj security update za januar. Ja sam na onom UK zvanicnom Nougat romu.

0 0 hvala 0
17 godina

ja sam ga dobio prije par dana 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Dobio sam ga ja prije neki dan jos..a ovo za konekcije budem spojen na isti wifi sa mojim s7 edge i sa iphone6 obicnim bes S i u vecini tih stranica iphone 6 osjetno pobjedi..nez jel to do mog moba nesto ne valja ili je iphone 6 toliko brzi u tome..dok u otvaranju aplikacija recimo 24 sata instagram facebook itd galaxy s7 edge bude osjetno brzi
17 godina

ocito je do stvari kojima pashu iOS u ili androidu nezamarj se time

i welcome to the club 

Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice