Dok sedmica izađe za našu regiju dali se imam razloga vracati sa ove američke na tu našu?
Ako je u pravilu sve isto?
Dok sedmica izađe za našu regiju dali se imam razloga vracati sa ove američke na tu našu?
Ako je u pravilu sve isto?
nemas razloga sa garom je sve ok ako je firm flashan sa samsungove stranice
bdw ja bloatwera nemam od starta jer je kupljen u ducanu 
evo instaliro nougat 7.0, sve proslo ok, sve se cini super i brzo osim sto mi u nekad kod skrolanja u postavkama npr. dosta zalaga... i s health radi samo steta sta ga nisam sinkroniziro sa samsung racunom pa su mi svi podatci izgubljeni
evo instaliro nougat 7.0, sve proslo ok, sve se cini super i brzo osim sto mi u nekad kod skrolanja u postavkama npr. dosta zalaga... i s health radi samo steta sta ga nisam sinkroniziro sa samsung racunom pa su mi svi podatci izgubljeni
Jesi uključio Performance mode?
Meni je isto tako bilo jućer dok sam instalirao friško 7.0 znalo se desiti teški lagg kod skrolanja i danas recimo kod back tipke iz neki aplikacija da onak za lagga
Jesi uključio Performance mode?
Nisam, to rjesava taj lag? Ali isto tako trosi vise baterije?
Ne smeta mi to sta malo zalga, nisam picajzla sto se toga tice
http://trakt.tv/user/MjezZza
proradilo je i meni- te vratio podatke 
Na nougatu, sad kad mi dolaze poruke na whstapp vidim samo onu zadnju koje je poslana? Jel se moze kako namjestit da bude ko prije da sve vidim? Ovo mi je sranje sad
http://trakt.tv/user/MjezZza
Na nougatu, sad kad mi dolaze poruke na whstapp vidim samo onu zadnju koje je poslana? Jel se moze kako namjestit da bude ko prije da sve vidim? Ovo mi je sranje sad
Mislim da sam pročitao na redditu da je to riješeno u zadnjoj beti WhatsApp-a tako da bi trebao ubrzo doći update koji će popraviti to.
ja sam beta tester wp-a vec dulje vrijeme i nema tih problema na N
treba malo pricekati :-)
Ima li netko problem sa facebook messengerom? Problem je sto mi doze ubije messenger i kad otkljucam mob na messengeru pise connecting i tek onda vidim nove poruke. Power saving mode iskljucen, u app power monitoru messenger je pod unmonitored apps ali i dalje zeza. Ima netko ideju? :D
I time gubi stabilizaciju...
jel vam je veci antutu bench u odnosu na mm ...pitam za sve 
Meni je ta funkcija siva ne mogu je uključiti, zašto?
Nemam s7 ali cini mi se da moras smanjiti rezoluciju snimanja pa ce ti ju onda ponuditi...
Sve pet samo napominjem. Nisam tebi proturjecio vec dopunio...Nisam ni sumnjao da ti znas ali iz samog pitanja mozes vidjeti da lik i nije bas toliko upoznat sa tematikom i ne zna da u pravilu fotke i video nemaju isti odnos stranica...
Da li može pomoc? Hvala
Ako već nisi probaj preko smart switch vratiti SEE pa preko odina staviti BTU. Ili čekaj nougat za SEE..
Zanima me može li Samsungov bežični punjač puniti mobitele druge marke koji podržavaju bežično punjenje ili samo Samsungove mobitele?
do njih ocito...jer evo otvorio sam bbc,gms,cnn i jos par zahtjevnih
sve se otvaralo 5-10 sec max 
nije sve od shusa odradi bdw isprobao sam preko lokalne mreze
p.s koristim desktop ver.
Zavisi tu dosta i od kvalitete internet konekcije i wirelessa.
Je li jos netko danas dobio ovaj security update za januar. Ja sam na onom UK zvanicnom Nougat romu.
ja sam ga dobio prije par dana
ocito je do stvari kojima pashu iOS u ili androidu nezamarj se time
i welcome to the club