- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zato sto nasi slobodni uredaji imaju SEE kod. SEE je south east europe ( svi znamo koje drzave tu spadaju ). Za nas SEE Nougat jos nije pusten. Pusten je za BTU ( UK ), FTM ( Francuska ), MET ( Irska ), XSG ( Emirati ) itd.
Moj je isto SEE, nije mi se dalo vise cekat pa sam flashao official BTU Nougat. Knox se nece aktivirat jer se radi o official ROM-u. Radi savrseno.
P.S. imate odlican program ( SamFirm.exe ). U njega ukucate npr SM-G930F, pod regiju BTU, klik na check update i naci ce najnoviji Nougat build. Klik na download i to je to. I sto je najbolje od svega skidat ce full brzinom pa se necete morat gnjavit sa onim linkom na sammobile.
Moze preporuka auto drzaca za s7?
Hvala!
Moze preporuka auto drzaca za s7?
Hvala!
Ja koristim ovaj, vrlo zadovoljan: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BZWW3ES/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
Pa baš to i imaš nekoliko stranica unatrag...
Detaljno je sve opisano što, kako i zašto.
Primjetio sam sad kako imam nougat da recimo dok pisem poruke na whatsappu ili bilo koja druga apk, i dok izlazim iz tipkovnice i opcenito iz apk da ima kao neki lag nije fluidno, dali se jos kome desilo? I gdje mogu mijenjati dizaj ikona da nema bijele pozadine? I dali imate kakvu dobru temu za preporuku?
Pokušao sam napraviti i staviti homecsc i onaj obični. Stavio sam i repartition u odinu. Ali i dalje je NEE.
Kako ga promijeniti
to se radilo na s2,3,4 stvarno nema potrebe,nema laga ni 1 milisekundu tako da mozes i home csc 
stigao mi patch od 90-ak mb-a za N 
preko OTA i BTU ofcourse.
p.s od kad imam N to je potpuno novi user experience 
jel flasho ko nougat sa home csc da mu sve ostane na mobitelu i jel ima kakvih bugova? nekako mi se neda sve to stelati ispocetka, a znam da bi bilo bolje da napravim clean install jer ce mi se vjerojatno neki bug pojavit
i pitanje, jel ce mi ostat sav info na s healthu, zapisima i ostalim appovima nakon flashanja, to je spojeno za samsung account?
Pa signal ti je katastrofa. Ako ti je cijelo vrijeme tako slab nije ni čudo da ti se tako brzo prazni...
Pa signal ti je katastrofa. Ako ti je cijelo vrijeme tako slab nije ni čudo da ti se tako brzo prazni...
Tako je.
Dok si na Wi-Fiu, isključi Mobile data i u postavkama se prebaci na 2G.
Kod mene u vukojebini je 3G signal užasan, kad sam se prebacio na 2G, imam pun siglan, a svakako mi ne trebaju mobilni kad sam 85% vremena na Wi-Fiu.
ja sam i sve fercera perfekktno 
p.s s health ne radi ako ti je to bitno ,ostalo sve da
sudy_freak jel valjja kaj zadnji firm jer ja imam onaj sa sigur.zast 1.2k17?
a vidim da ima novi ,tj. imali pretjeranih razlika ?
za s7e...
sudy_freak jel valjja kaj zadnji firm jer ja imam onaj sa sigur.zast 1.2k17?
a vidim da ima novi ,tj. imali pretjeranih razlika ?
Nema nekakvih osjetnih razlika.
To je ipak samo 100 MB update.
Pravi će biti tek kad dođe 7.1 Nougat, ako ikad 
Kod mene je Security Patch 1. 1. 2017.
Yup