http://recomhub.com/blog/how-to-hide-photos-on-galaxy-s7-and-galaxy-s7-edge/
Ako je nekome potrebno i nezna za ovaj feature 😎
:) sta skrivas! :)
http://recomhub.com/blog/how-to-hide-photos-on-galaxy-s7-and-galaxy-s7-edge/
Ako je nekome potrebno i nezna za ovaj feature 😎
:) sta skrivas! :)
I od koga ;)
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/how-to/galaxy-s7-camera-thread-t3316316/page89
Zadnjih pet fotki su fenomenalne!
Ako ćemo realno, sa svakim današnjim flagshipom je moguće proizvest ovako nešto. To često potvrđuje onu da nije bitna oprema već oko fotografa
Dvije macro slike. S7, auto postavke.
http://imgur.com/a/Cqfh8
Btw jel netko kupio 3D edge to edge kaljeno staklo za obicni S7? Kako ste zadovoljni, link, cijena?
Ja poručio sebi ultimate shield za prednju i zadnju stranu, kad mi dođe postavim slike i dojmove.
Kako sam vidio na xda, ljudi su najviše zadovoljni sa zagg i ovim ultimate shield pa sam prvo uzeo njih da probam...
http://www.ultimateshield.co.uk/samsung-galaxy-s7-edge-screen-protector/#
Ako ćemo realno, sa svakim današnjim flagshipom je moguće proizvest ovako nešto. To često potvrđuje onu da nije bitna oprema već oko fotografa
Malo smo ljubomorni!!!
Ok.,ma znamo mi da i tvoj Z5 moze...ne napravit takve slike
Malo smo ljubomorni!!!
:) z5, nemoj ga tjesiti :)
Vrlo lijep mobitel :)
Za sada mi sve djeluje ok, jedino što ne razumijem je On Circle, pa ako netko to koristi i potvrdi mi da ima koristi neka nešto napiše o tome.
Jedino što sam za zada primjetio je da mi na whatsappu dolaze poruke tek kada otvorim whatsapp, pa nezz ako je to do wifija ili čega već.
Vrlo lijep mobitel :)
Za sada mi sve djeluje ok, jedino što ne razumijem je On Circle, pa ako netko to koristi i potvrdi mi da ima koristi neka nešto napiše o tome.
Jedino što sam za zada primjetio je da mi na whatsappu dolaze poruke tek kada otvorim whatsapp, pa nezz ako je to do wifija ili čega već.
Jel ti ukljucen power saving mode?
Ako nije napravi sljedece:
Idi u settings - smart manager - klik na battery - nadi app power saving i klik na details - pod disabled ti mora bit whatsapp, viber, messenger itd pa vidi da ti slucajno nije ukljuceno "always save power" za whatsapp.
Malo smo ljubomorni!!!
1. Uopće ne.
2. Tebi velikom znalcu mobilne fotografije se uopće ne isplati odgovarat. Naime, šta god ti argumentirano kažem ti izvrneš makar su te u nekim temama pošteno opaučili na temelju vlastitog neznanja i pokušaja trollanja.
Samo ću ti reć, nebitno dal je Z5, Mi5, G3, G4, Mi4 i ostali bivši a i sadašnji flagship uređaji unazad godinu i pol, sa svakim je skoro moguće postići to, ako ne izvorno onda barem uz provlačenje kroz programe. Naime, u zadnjih godinu dana nijanse između mobilnih kamera su toliko blizu, da je razlika samo u softverskoj postobradi. Konkretno, Samsung ima tendenciju oversharpeninga svega, što neki fotografi ne vole (ali prosječan puk obožava jer se slike čine oštrijima nego zapravo jesu) jer to proizvodi dosta ''nusprodukata''.
Kao što sam napisao na temi G5, ove godine će izgleda naglasak biti na realnosti boja jer su u prošlim izdanjima (Z3, S5+S6, G3+G4...) boje ili bile oversaturated ili isprane. To se najbolje vidjelo kod crvene boje, recimo cvijeća.
Najgore od svega, kaj ti uopće ne znaš prihvatit kritiku niti razgovarat normalno i otvoreno bez fanboyizma. Za razliku od tebe, ima forumaša koji nisu fanboyevi niti sektaši poput tebe, s kojima možeš normalno i argumentirano te uzmu svoje uređaje koje koriste ili su koristili kao referencijalni primjer za nešto što valja ili što ne valja. Tako da, ako ne kaniš pridonositi nekim raspravama bolje nemoj u njih niti ulaziti. Hvala
Gdje je najjeftinije za kupiti original brzi bežični punjač? Može i iz izozemstva, samo da se može platiti Paypalom.
Ček jel ovo nek zajebncija ili ???
Evo došao S7 Sve super, samo je wifi užasno spor. Stavio sam zadnju update, napravio factory ali još uvijek isto. Router mi je Speedport od T-coma. Ima li kakvo rješenje?
Evo došao S7 Sve super, samo je wifi užasno spor. Stavio sam zadnju update, napravio factory ali još uvijek isto. Router mi je Speedport od T-coma. Ima li kakvo rješenje?
dnset probaj ili vidi na zadnje 2 stranice(cini mi se) rucna rjesenja
dnset probaj ili vidi na zadnje 2 stranice(cini mi se) rucna rjesenja
Može li se to kako riješiti u roteru?
Ma samo u propertis od te veze na mobu stavi rucno ip adrese i stavi dns 8.8.8.8 i 8.8.4.4 a router ne diraj.
Ma samo u propertis od te veze na mobu stavi rucno ip adrese i stavi dns 8.8.8.8 i 8.8.4.4 a router ne diraj.
Jesam i opet isto, skida 500kb/s, a net mi je 50/10. Speedtest pokazuje 50/10, ali U Trgovini Play ne ide više od 500kb/s
Ja isto imam problem sa wifi-om na S7. Probao sam ručno postaviti dns, ali nije pomoglo. Speedtest mjeri oko 0.30 mbps download stalno. I kad sam pola metra od rutera i kad sam nekoliko prostorija udaljen. Svaka pomoć je dobrodošla.
Gdje se to u Speedport upisuje?
Išao sam u postavke rutera, ali nisam pronašao di bi tamo to upisao. Sve sam pretražio i nema za dns nigdje. Možda dođe kakvi update da ispravi ovo. Za sad mi je došao samo jedan, od nekih 70mb. A vama?
pod local network treba biti...
pod local network treba biti...
Sad sam probao i sa Vipovom mrežom, opet na Google Playu skida oko 500kb/s, iako je u mom mjestu brzina interneta 3G
EDIT: sad sam vidio da je moj problem još složeniji...Speed test pokazuje brzinu 50/10, ali zato ni Google Play ni Youtube ne rade kako treba...imam tu brzinu, a na YT imam buffering kada pokušam pokrenuti 720p video.
Meni je dnschanger pomogao i sa tom aplikacijom mi wifi radi odlično ali zato ja imam drugi problem meni 4g ne radi, morao sam prebacit na 3g da bi imao vezu a radilo je u pocetku :( neznam kako to rijesit i nadam se da ce ubrzo neki update da to riješi jer mi je mob odličan
LOL , odličan mobitel samo nema wifi i treba se nosit u servis. sreća da nije moj :D
i da ne moram sebe lupat po čelu zašto dadoh 5000 kn. ili više?
Wifi problem je na oba moba ? Ili samo na obicnoj sedmici
ja neznam o čemu pričate...meni radi sve normalno i na wifi i na 3g i na 4g