Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.354.580
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
4mal kaže...

http://recomhub.com/blog/how-to-hide-photos-on-galaxy-s7-and-galaxy-s7-edge/

Ako je nekome potrebno i nezna za ovaj feature 😎

:) sta skrivas! :)

ja
9 godina
odjavljen

I od koga ;)

17 godina
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako ćemo realno, sa svakim današnjim flagshipom je moguće proizvest ovako nešto. To često potvrđuje onu da nije bitna oprema već oko fotografa 

14 godina
neaktivan

Dvije macro slike. S7, auto postavke.

http://imgur.com/a/Cqfh8

Btw jel netko kupio 3D edge to edge kaljeno staklo za obicni S7? Kako ste zadovoljni, link, cijena? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja poručio sebi ultimate shield za prednju i zadnju stranu, kad mi dođe postavim slike i dojmove.

Kako sam vidio na xda, ljudi su najviše zadovoljni sa zagg i ovim ultimate shield pa sam prvo uzeo njih da probam...

http://www.ultimateshield.co.uk/samsung-galaxy-s7-edge-screen-protector/#

Please dont call me arrogant, but Im European champion and I think Im a special one.
13 godina
neaktivan
bubimir13 kaže...

Ako ćemo realno, sa svakim današnjim flagshipom je moguće proizvest ovako nešto. To često potvrđuje onu da nije bitna oprema već oko fotografa 

Malo smo ljubomorni!!!

Ok.,ma znamo mi da i tvoj Z5 moze...ne napravit takve slike 

13 godina
R36 kaže...
bubimir13 kaže...

Malo smo ljubomorni!!!

:) z5, nemoj ga tjesiti :)

ja
15 godina

Vrlo lijep mobitel :)

Za sada mi sve djeluje ok, jedino što ne razumijem je On Circle, pa ako netko to koristi i potvrdi mi da ima koristi neka nešto napiše o tome.

Jedino što sam za zada primjetio je da mi na whatsappu dolaze poruke tek kada otvorim whatsapp, pa nezz ako je to do wifija ili čega već.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...

Vrlo lijep mobitel :)

Za sada mi sve djeluje ok, jedino što ne razumijem je On Circle, pa ako netko to koristi i potvrdi mi da ima koristi neka nešto napiše o tome.

Jedino što sam za zada primjetio je da mi na whatsappu dolaze poruke tek kada otvorim whatsapp, pa nezz ako je to do wifija ili čega već.

Jel ti ukljucen power saving mode? 
Ako nije napravi sljedece:
Idi u settings - smart manager - klik na battery - nadi app power saving i klik na details - pod disabled ti mora bit whatsapp, viber, messenger itd pa vidi da ti slucajno nije ukljuceno "always save power" za whatsapp.

12 godina
neaktivan
R36 kaže...
bubimir13 kaže...

Malo smo ljubomorni!!!

1. Uopće ne.

2. Tebi velikom znalcu mobilne fotografije se uopće ne isplati odgovarat. Naime, šta god ti argumentirano kažem ti izvrneš makar su te u nekim temama pošteno opaučili na temelju vlastitog neznanja i pokušaja trollanja. 

Samo ću ti reć, nebitno dal je Z5, Mi5, G3, G4, Mi4 i ostali bivši a i sadašnji flagship uređaji unazad godinu i pol, sa svakim je skoro moguće postići to, ako ne izvorno onda barem uz provlačenje kroz programe. Naime, u zadnjih godinu dana nijanse između mobilnih kamera su toliko blizu, da je razlika samo u softverskoj postobradi. Konkretno, Samsung ima tendenciju oversharpeninga svega, što neki fotografi ne vole (ali prosječan puk obožava jer se slike čine oštrijima nego zapravo jesu) jer to proizvodi dosta ''nusprodukata''. 

Kao što sam napisao na temi G5, ove godine će izgleda naglasak biti na realnosti boja jer su u prošlim izdanjima (Z3, S5+S6, G3+G4...) boje ili bile oversaturated ili isprane. To se najbolje vidjelo kod crvene boje, recimo cvijeća.

Najgore od svega, kaj ti uopće ne znaš prihvatit kritiku niti razgovarat normalno i otvoreno bez fanboyizma. Za razliku od tebe, ima forumaša koji nisu fanboyevi niti sektaši poput tebe, s kojima možeš normalno i argumentirano te uzmu svoje uređaje koje koriste ili su koristili kao referencijalni primjer za nešto što valja ili što ne valja. Tako da, ako ne kaniš pridonositi nekim raspravama bolje nemoj u njih niti ulaziti. Hvala

12 godina
neaktivan

Gdje je najjeftinije za kupiti original brzi bežični punjač? Može i iz izozemstva, samo da se može platiti Paypalom.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ček jel ovo nek zajebncija ili ???

Galaxy S6 Black Sapphire, coming soon S7
12 godina
neaktivan

Evo došao S7  Sve super, samo je wifi užasno spor. Stavio sam zadnju update, napravio factory ali još uvijek isto. Router mi je Speedport od T-coma. Ima li kakvo rješenje?

0 0 hvala 0
13 godina
FanBoy kaže...

Evo došao S7  Sve super, samo je wifi užasno spor. Stavio sam zadnju update, napravio factory ali još uvijek isto. Router mi je Speedport od T-coma. Ima li kakvo rješenje?

dnset probaj ili vidi na zadnje 2 stranice(cini mi se) rucna rjesenja

ja
12 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
FanBoy kaže...

dnset probaj ili vidi na zadnje 2 stranice(cini mi se) rucna rjesenja

Može li se to kako riješiti u roteru?

9 godina
odjavljen

Ma samo u propertis od te veze na mobu stavi rucno ip adrese i stavi dns 8.8.8.8 i 8.8.4.4 a router ne diraj.

12 godina
neaktivan
Torent kaže...

Ma samo u propertis od te veze na mobu stavi rucno ip adrese i stavi dns 8.8.8.8 i 8.8.4.4 a router ne diraj.

Jesam i opet isto, skida 500kb/s, a net mi je 50/10. Speedtest pokazuje 50/10, ali U Trgovini Play ne ide više od 500kb/s

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 20:32 (FanBoy).
15 godina
odjavljen

Ja isto imam problem sa wifi-om na S7. Probao sam ručno postaviti dns, ali nije pomoglo. Speedtest mjeri oko 0.30 mbps download stalno. I kad sam pola metra od rutera i kad sam nekoliko prostorija udaljen. Svaka pomoć je dobrodošla. 

0 0 hvala 0
10 godina
A meni je pomoglo kad sam direktno u router upisao ovo
Al kad sam samo u mob nije

Jos ako uz pomoc aplikacija dnschanger ne popravi onda stvarno ne znam do cega je sporo
12 godina
neaktivan
AudioGorilla kaže...
A meni je pomoglo kad sam direktno u router upisao ovo
Al kad sam samo u mob nije

Jos ako uz pomoc aplikacija dnschanger ne popravi onda stvarno ne znam do cega je sporo

Gdje se to u Speedport upisuje?

15 godina
odjavljen

Išao sam u postavke rutera, ali nisam pronašao di bi tamo to upisao. Sve sam pretražio i nema za dns nigdje. Možda dođe kakvi update da ispravi ovo. Za sad mi je došao samo jedan, od nekih 70mb. A vama?

9 godina
odjavljen

pod local network treba biti...

12 godina
neaktivan
Torent kaže...

pod local network treba biti...

Sad sam probao i sa Vipovom mrežom, opet na Google Playu skida oko 500kb/s, iako je u mom mjestu brzina interneta 3G

EDIT: sad sam vidio da je moj problem još složeniji...Speed test pokazuje brzinu 50/10, ali zato ni Google Play ni Youtube ne rade kako treba...imam tu brzinu, a na YT imam buffering kada pokušam pokrenuti 720p video.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 22:26 (FanBoy).
12 godina
neaktivan

Meni je dnschanger pomogao i sa tom aplikacijom mi wifi radi odlično ali zato ja imam drugi problem meni 4g ne radi, morao sam prebacit na 3g da bi imao vezu a radilo je u pocetku :( neznam kako to rijesit i nadam se da ce ubrzo neki update da to riješi jer mi je mob odličan

Galaxy Note 3

0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan

LOL , odličan mobitel samo nema wifi i treba se nosit u servis. sreća da nije moj :D

i da ne moram sebe lupat po čelu zašto dadoh 5000 kn. ili više?   

1 8 hvala 0
14 godina
neaktivan

Wifi problem je na oba moba ? Ili samo na obicnoj sedmici

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ja neznam o čemu pričate...meni radi sve normalno i na wifi i na 3g i na 4g

4 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Kod mene isto sve radi kako treba, i WiFi i 3g/4g 👍
Please dont call me arrogant, but Im European champion and I think Im a special one.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sinoc malo isprobao s7 egde u samsungu u areni centru.
Ruke su mi bile znojne jer je bilo toplo unutra,jako je klizav jer je stakleni,vrlo neugodno rukovanje snjim sa jednom rukom.Usporedio sam ga sa G4 koji je mnogo laksi za rukovanje.Ali ne djeluje premium u ruci,tu je razlika dan i noc nasprema g4
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice