Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.354.601
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Pozdrav ekipo, čisto me zanima koji S7 imate, jer je prošle godine sa S6 modelom bilo više onih sa običnom verzijom nego edge pa me zanima kakvo je tu stanje 

13 S7 "obični"
11 S7 Edge
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

S7 Activ

11 godina
neaktivan
S7 edge crni
Please dont call me arrogant, but Im European champion and I think Im a special one.

0 0 hvala 0
16 godina

Zanemarite poruku, sutra postam kad budem na kompu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2016 23:51 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

ubojica od batke

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dali je netko primjetio

na svom S7 edge ?

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina

testirao i nemam taj problem

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 12:22 (zvonac).
11 godina
neaktivan
Upravo testirano i mogu reći da kod mene nema nikih problema 😁😁😁
Samsung je ove godine odradio extra posao sa sedmica... Gledam po YouTube LG je izgleda napravio pravi zajeb ove godine šta se tiče G5...
Please dont call me arrogant, but Im European champion and I think Im a special one.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Interesantno, izgleda se Samsung u zadnje vrijeme posvetio TouchWizu kako treba, evo kako bi to moglo izgledati u bližoj budućnosti 

Ja sam instalirao, isprobao i odlučio ostaviti jer je pravo osvježenje...

2 0 hvala 1
17 godina

Isprobao ...fora koncept ali nepotimizirao dosta 

...batka se grije ..crasha se nakon postavljanja i sl...

Te ima laga ...svaka cast sammyu sto idu tim pravcem iako

je ovaj tw dosta dobar :-)

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Upravu si, evo i kod mene se srušilo i samo deinstaliralo... Koncept je skroz dobar nadam se da će nastavit u ovom smjeru, vjerojatno je ovo, ono što nas očekuje sa Android N-om... Uglavnom vidi se da nešto rade, neka samo tako nastave... 👍👍👍

1 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina

abrakadabra

https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Katalog-TV%2C-mobiteli-i-elektronika-Mobiteli-i-dodaci/Galaxy-S7-SM-G930F/p/90065P2

ili imaju raspoložive verzije sa Snapdragonom i Exynosom ili je ovo samo copy/paste sa gsmarene :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I 10% popusta ;-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

uzeo sam s7e black, i mob je brutalan. Uzeo sam edge verziju radi baterije, moram priznati da se jos nisam nasao u edge svijetu. Razmisljam da ga zamijenim s nekim za obicni, javim kroz par dana kad se odlucim. 

Razmisljam da si stavim ovaj ROM koji je danas izasao na sammobile, Bulgaria G935FXXU1APCH. Dal ima netko neki drugi za preporuciti?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 11:55 (beenky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Čestitke na kupovini, i nemoj ga mijenjat naviknut ćeš se...Ja isto rijetko koristim edge panel, ali baterija je top a i mob jednostavno izgleda premoćno , predobro, prelijepo, you get the point 

Još kasnije kad ga budeš prodavao uvijek ćeš ga brže i lakše prodati i to za više novaca nego obični...

Za ROM ne znam, Bugarska je to hahahaha , ja kad stavljam druge obično je UK ili DE 

12 godina
drinkoholic kaže...

Čestitke na kupovini, i nemoj ga mijenjat naviknut ćeš se...Ja isto rijetko koristim edge panel, ali baterija je top a i mob jednostavno izgleda premoćno , predobro, prelijepo, you get the point 

Još kasnije kad ga budeš prodavao uvijek ćeš ga brže i lakše prodati i to za više novaca nego obični...

Za ROM ne znam, Bugarska je to hahahaha , ja kad stavljam druge obično je UK ili DE 

Koje su razlike između ovog našeg i onog iz UK

15 godina
neaktivan

Vidim da ekipa po njuškalu prodaje S7E po relativno niskoj cijeni. Od 3800-4500 kuna.

Recimo novi u sancta domenici košta po 6400kn, a kod svih operatera ta cijena ide u nebesa (sa svim tarifama i pizdarijama ispada i po 8500).

Tak da me zanima koliko je to realna cijena i dali su tu neke mućke u igri.

0 0 hvala 0
16 godina
Ja prije nego sam ga uzeo u tcomu sam zvo po njuski i ovi najjeftiniji svi su htjeli uplatu na racun. Na kraju mi se nije dalo uzeti preko njuske vec sam uzeo na pretplatu. Uzeo sam na godinu dana tarifa mi je 164kn imam sve, i mob sam uzeo odjednom i dobio popust. Pa me s popustom jos na uredaj izasao oko 4000 i sitno. Nema otplate uredaja. Mislim da normalna cijena oko 4800. Uglavnom pogledaj si na godinu dana.
15 godina
neaktivan

Uh, ne znam kad si ti uzimao. Evo upravo sam pogledao kod T-coma i ispada na 12 mjeseci 4918 + 200 kn mjesečno za tarifu.

Trenutno mjesečno trošim oko 50 kn na tomatu tako da bi meni to ukupno ispalo 6718kn za 12 mjeseci, a na njuški se trži 30-40% jeftinije.

Zato pitam dali je kakva muljaža u pitanju.

15 godina

Je ko rjesio problem s wifijem na s7 edge, ono cekanje prije loadanja od nekoliko sekundi....?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nemam pojma nisam probao na edge, ali na prijašnjim Samsung modelima sam redovno stavljao i nema neke razlike, sve isto samo što dobiješ neke njihove aplikacije u startu instalirane koje su samo za uk ili de... Eventualno možda koji dan da brže dobiješ update, mada ni to nije više problem uz sammobile i odina...
10 godina
Za wifi problem instaliraj aplikaciju dns changer i vidi jel rijesen problem, trebao bi bit.
Onda ako ne zelis aplikaciju u router stavi pod dns 8.8.8.8 i 8.8.4.4
9 godina
odjavljen

Sto u router kad moze u mob a router ne dirati...

17 godina

instalirao i wi fi sad shljaka bez frke

9 godina
odjavljen

I sta ce vam aplikacija kad to mozete odraditi i sami. Ovako imate jos jednu potpuno beskorisnu aplikaciju....

15 godina

ma vraga, nece ni s tim postavkama radit dobro.. znaci trebat ce cekat neki updejt?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
herr_martin kaže...

ma vraga, nece ni s tim postavkama radit dobro.. znaci trebat ce cekat neki updejt?

Naravno da ne, evo ti rješenje u susjednoj temi :-)

http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/samsung-galaxy-s6--s6e-rasprava/4948223.aspx

EDIT: Ako ukucaš te postavke u router i dalje zeza, polje IPv6 DNSserver2 ostavi PRAZNO.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 21:02 (1samek).
17 godina

http://recomhub.com/blog/how-to-hide-photos-on-galaxy-s7-and-galaxy-s7-edge/

Ako je nekome potrebno i nezna za ovaj feature 😎

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice