Pozdrav ekipo, čisto me zanima koji S7 imate, jer je prošle godine sa S6 modelom bilo više onih sa običnom verzijom nego edge pa me zanima kakvo je tu stanje
13 | S7 "obični" |
---|---|
11 | S7 Edge |
Pozdrav ekipo, čisto me zanima koji S7 imate, jer je prošle godine sa S6 modelom bilo više onih sa običnom verzijom nego edge pa me zanima kakvo je tu stanje
13 | S7 "obični" |
---|---|
11 | S7 Edge |
S7 Activ
Zanemarite poruku, sutra postam kad budem na kompu.
testirao i nemam taj problem
Isprobao ...fora koncept ali nepotimizirao dosta
...batka se grije ..crasha se nakon postavljanja i sl...
Te ima laga ...svaka cast sammyu sto idu tim pravcem iako
je ovaj tw dosta dobar :-)
abrakadabra
ili imaju raspoložive verzije sa Snapdragonom i Exynosom ili je ovo samo copy/paste sa gsmarene :D
I 10% popusta ;-)
uzeo sam s7e black, i mob je brutalan. Uzeo sam edge verziju radi baterije, moram priznati da se jos nisam nasao u edge svijetu. Razmisljam da ga zamijenim s nekim za obicni, javim kroz par dana kad se odlucim.
Razmisljam da si stavim ovaj ROM koji je danas izasao na sammobile, Bulgaria G935FXXU1APCH. Dal ima netko neki drugi za preporuciti?
Čestitke na kupovini, i nemoj ga mijenjat naviknut ćeš se...Ja isto rijetko koristim edge panel, ali baterija je top a i mob jednostavno izgleda premoćno , predobro, prelijepo, you get the point
Još kasnije kad ga budeš prodavao uvijek ćeš ga brže i lakše prodati i to za više novaca nego obični...
Za ROM ne znam, Bugarska je to hahahaha , ja kad stavljam druge obično je UK ili DE
Čestitke na kupovini, i nemoj ga mijenjat naviknut ćeš se...Ja isto rijetko koristim edge panel, ali baterija je top a i mob jednostavno izgleda premoćno , predobro, prelijepo, you get the point
Još kasnije kad ga budeš prodavao uvijek ćeš ga brže i lakše prodati i to za više novaca nego obični...
Za ROM ne znam, Bugarska je to hahahaha , ja kad stavljam druge obično je UK ili DE
Koje su razlike između ovog našeg i onog iz UK
Vidim da ekipa po njuškalu prodaje S7E po relativno niskoj cijeni. Od 3800-4500 kuna.
Recimo novi u sancta domenici košta po 6400kn, a kod svih operatera ta cijena ide u nebesa (sa svim tarifama i pizdarijama ispada i po 8500).
Tak da me zanima koliko je to realna cijena i dali su tu neke mućke u igri.
Uh, ne znam kad si ti uzimao. Evo upravo sam pogledao kod T-coma i ispada na 12 mjeseci 4918 + 200 kn mjesečno za tarifu.
Trenutno mjesečno trošim oko 50 kn na tomatu tako da bi meni to ukupno ispalo 6718kn za 12 mjeseci, a na njuški se trži 30-40% jeftinije.
Zato pitam dali je kakva muljaža u pitanju.
Je ko rjesio problem s wifijem na s7 edge, ono cekanje prije loadanja od nekoliko sekundi....?
Sto u router kad moze u mob a router ne dirati...
instalirao i wi fi sad shljaka bez frke
I sta ce vam aplikacija kad to mozete odraditi i sami. Ovako imate jos jednu potpuno beskorisnu aplikaciju....
ma vraga, nece ni s tim postavkama radit dobro.. znaci trebat ce cekat neki updejt?
ma vraga, nece ni s tim postavkama radit dobro.. znaci trebat ce cekat neki updejt?
Naravno da ne, evo ti rješenje u susjednoj temi :-)
http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/samsung-galaxy-s6--s6e-rasprava/4948223.aspx
EDIT: Ako ukucaš te postavke u router i dalje zeza, polje IPv6 DNSserver2 ostavi PRAZNO.
http://recomhub.com/blog/how-to-hide-photos-on-galaxy-s7-and-galaxy-s7-edge/
Ako je nekome potrebno i nezna za ovaj feature 😎