Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 675.085
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
nex987 kaže...

Koja je razlika u BOD3 i BNL9 firmware-u ?

U tome što BOD3 radi kako treba.

Nema random crashova imenika i kamere, fuidnije radi, ima silent opciju.

Tako je bar u ovih par dana koliko ga koristim.

13 godina
neaktivan

meni je BNL9, da li će mi se samo od sebe pojaviti u aktualizaciji novija verzija ili moram nekako to sa neta skinut pa instalirat? tmobile čini se još nije dobio update

16 godina
ivanmadridista kaže...

meni je BNL9, da li će mi se samo od sebe pojaviti u aktualizaciji novija verzija ili moram nekako to sa neta skinut pa instalirat? tmobile čini se još nije dobio update

Trebalo bi samo ako nisi mjenjao romove i ništa slično, ja sam na tele2 i update je došao prije par dana, možeš i ručno provjeriti ima li updatea u postavkama.

12 godina

Jel jos netko ima probleme s kamerom kod fokusiranja nekog blizeg elementa?

Sve je samo mutno, a na 4.4 je to sve lijepo bilo fokusirano.

p.s. danas sam upgradeao na BOD3, tomato korisnik

Kovačić
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.5.2015 9:34 (acmilan2).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz ekipa! Da li je neko stavljao na S5 filmove preko kiesa? Uzeo sam microsd na ebayu i stavio ju u mob pa mi se cesto dogada da mi kies jednostavno bloka i nece prebaci film sa kompa na mob.

0 0 hvala 0
16 godina
Solidsnake kaže...

Pozz ekipa! Da li je neko stavljao na S5 filmove preko kiesa? Uzeo sam microsd na ebayu i stavio ju u mob pa mi se cesto dogada da mi kies jednostavno bloka i nece prebaci film sa kompa na mob.

Kolika je veličina filma i kako je sd kartica formatirana?

Ako je FAT32 onda je maksimalna veličina fajla 4GB pa pogledaj da nije prevelik za filesystem.

Isto tako ako je nekakva kineska sd kartica može biti da ima manje kapaciteta nego što piše, čak i ako mobitel čita da ima dovoljno prostora.

15 godina
neaktivan

Velicina filma je oko 10 GB a kartica je 64 i mob cita oko 64 iako nije puni kapacitet nego negdi oko 62. Kako je formatirati iz FAT32 ako uopce moze da cita vise?

14 godina
neaktivan

Bok ljudi! Molim vas da mi preporučite pouzdan i provjeren način za otključavanje S5 na sve mreže. Kontaktirao sam Europatrade i rekli su da oni to ne rade s mobitelima koji su u garanciji, a operater mi je zadnja opcija. Puno hvala!

0 0 hvala 0
13 godina

Od 1.5.2015 se besplatno otključavaju mobiteli pod garancijom tj pod ugovorom

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

dali se ta odredba provodi retroaktivno ili od dana kada stupa na snagu

LG G3 ali Samsung u srcu :-)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Hvala! To znam, ali ne mogu to iskoristiti jer mi nije prošla godina dana od kupnje, a nisam pretplatnik. Konkrento me zanimao neki pouzdan i cjenovno prihvatljiv online servis.

13 godina
neaktivan

http://www.sammobile.com/unlock/

preko njih sam već par puta otključavao i sve 5

LG G3 ali Samsung u srcu :-)

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S5

Pozdrav imam prOblem kod s5...senzor otiska prsta mi ne radi...kad hocu uc na otisak prsta pise mi da uredaj ne moze se spojit sa senzorom otiska nek probam resetirat mobitel... Resetiram mobitel al opet mi javi da se nemozespojit s senzorom otiska.... Zna mozda ko u cemu je problem

10 godina
neaktivan

Pozdrav imam problem sa otiskom prsta...pise mi da se uredaj nemoze spojit sa senzorom otiska...zna mozda tko u cemu je problem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako rade mobovi na ovim najnovijim updateima BOD3 i BNL9? Ima li i dalje problema sa baterijom i mm-camera-daemon.

Ja imam t-mobileov s5 i jos nije dosao update, zna li netko kada ce?

U zadnja dva tjedan muku mucim s mm-camera-daemon. Prije mi je znalo to doci jednom tjedno pa cak i manje, a sada svaki dan po dva tri puta mi se upali mm-camera-daemon i pojede mi svu bateriju ako ne skuzim na vrijeme.

p.s. u Ikei su se pojavile maske za s3, s4, s5 za bezicno punjenje moba te prodaju bezicne punjace. Je li netko isprobao mozda?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 16:57 (Fantasticus).

0 0 hvala 0
15 godina
Fantasticus kaže...

Kako rade mobovi na ovim najnovijim updateima BOD3 i BNL9? Ima li i dalje problema sa baterijom i mm-camera-daemon.

U zadnja dva tjedan muku mucim s mm-camera-daemon. Prije mi je znalo to doci jednom tjedno pa cak i manje, a sada svaki dan po dva tri puta mi se upali mm-camera-daemon i pojede mi svu bateriju ako ne skuzim na vrijeme.

p.s. u Ikei su se pojavile maske za s3, s4, s5 za bezicno punjenje moba te prodaju bezicne punjace. Je li netko isprobao mozda?

pa stavi od Tele2 najnoviji, nije da je neka velika razlika a bloatwarea skoro da ni nema.

ja sam imao UK BOD3 i sad sam na Alliance v8 BOD3 romu, sve ko po špagi, nikakvih problema.

I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you.
10 godina
neaktivan
Fantasticus kaže...

Ja sam poslušao savjet dobiven na ovom forumu i skinuo viber. Od tada niti jednom mi se nije pojavio mm-camera-daemon, niti jednom se nije rušila kamera i baterija je solidna. Ako imaš viber, skini i probaj.

14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Znaci ako sam uzeo uredjaj u tele2 prije godinu dana na preplatu, danas mogu otici k njima i zatraziti otkljucavanje bez obzira sto imam jos godinu dana ugovorene obveze?

13 godina
neaktivan

jel zna netko gdje bih mogao kupiti mhl adapter u Hrvatskoj? Bio sam u samsungu, oni imaju samo za stare modele

0 0 hvala 0
16 godina

Jel stavio netko s6-like ROM?

0 0 hvala 0
16 godina

Ekipa, ako želim vratit na BOC7 (trenutno je BOD3), dali isto radim kao i nadogradnju (preko ODIN-a) i dali može bit kakvih problema s tim ?

Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Preko Odina, sve isto.
Zasto BOC7? mozes staviti BOE3? ili ne?

EDIT: a sto se tice otkljucavanja uređaja kod operatera, neznam, cak neznam nikoga da je to vec probao...

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2015 10:40 (ludimata).
16 godina
ludimata kaže...

Preko Odina, sve isto.
Zasto BOC7? mozes staviti BOE3? ili ne?

EDIT: a sto se tice otkljucavanja uređaja kod operatera, neznam, cak neznam nikoga da je to vec probao...

BOC7 mi je radio odlično, dok sam sa ovim trenutno ne 100% zadovoljan.

BOE3 ? Šta je on najnoviji ? Ne vidim UK verziju toga na Sammobile.

16 godina

Ala poludit ću!

Napravio sve i zaboravio ugasit skidanje update-a i opet mi skinilo noviju verziju i sad mi stoji u notifikacijama stalno.

Kako to maknut ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, ja sam odlucio da mi je garancija nepotrebna i odlucio staviti cm12.1

Mogu rec da sam se preporodio, posto ne koristim s health i ostala s cuda cm12 mi je odlican.

Mobitel mi radi puno brze i prestao se bezobrazno grijati.

Bugova skoro da nema, bar ja nisam primjetio niti jedan. Wi-fi odlican, bluetooth radi, pozivi poruke sve 5, baterija cak izdrzi malo vise kojih 20-30%, 4g cudom radi punooo bolje i ne puca veza svakih minutu dvije(spustanje na 3g)

Update svakih dan dva sto je odlicno.

Ako nekog zanima moze baciti oko na sluzbeni cm12.1 nightly "forum" za 900f (http://www.cmxlog.com/12.1/klte).

P.S knox je okinut hahaha tako da znate ako stavite cm12.1 garancija vam je otisla :)

Edit: malo slikica :) i android je na 5.1.1 :)

Edit 2: evo i malog testica iz antutu :) vidi se solidan pomak :)

I malo pitanje, ima ko iskusta sa tcom osiguranjem za mobitele i da li se to isplati posto sam garanciju spalio?

...
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2015 15:31 (Sule).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Nema UK unbranded, ima ceski, znaci trebao bi uskoro  unbranded UK.

CM-Je,cini se da su ga ispeglali, prije mjesec dana je bio pun bugova, ni poziv nisam mogao uspostaviti.

Ono sto fali CM je kvalitetna kamera, i to mi je najveca zamjerka...
A baterija mi je na CM i na svim ostalim romovima bila tu negdje, niti jedan nije odskakao sa stednjom ili potrosnjom...

0 0 hvala 0
16 godina
Sule kaže...

Pozdrav ekipa, ja sam odlucio da mi je garancija nepotrebna i odlucio staviti cm12.1

Mogu rec da sam se preporodio, posto ne koristim s health i ostala s cuda cm12 mi je odlican.

Mobitel mi radi puno brze i prestao se bezobrazno grijati.

Bugova skoro da nema, bar ja nisam primjetio niti jedan. Wi-fi odlican, bluetooth radi, pozivi poruke sve 5, baterija cak izdrzi malo vise kojih 20-30%, 4g cudom radi punooo bolje i ne puca veza svakih minutu dvije(spustanje na 3g)

Update svakih dan dva sto je odlicno.

Ako nekog zanima moze baciti oko na sluzbeni cm12.1 nightly "forum" za 900f (http://www.cmxlog.com/12.1/klte).

P.S knox je okinut hahaha tako da znate ako stavite cm12.1 garancija vam je otisla :)

Edit: malo slikica :) i android je na 5.1.1 :)

Edit 2: evo i malog testica iz antutu :) vidi se solidan pomak :)

I malo pitanje, ima ko iskusta sa tcom osiguranjem za mobitele i da li se to isplati posto sam garanciju spalio?

Ima li kakav tutorial po kojemu si ga rootao i stavio rom, ako odlučim da mi garancija ne treba :)

I radi li senzor otiska prsta na cm-u?

16 godina
neaktivan

Evo kako rootati i staviti cwm :D

A staviti rom je cas posla :D

1) Obavis ovaj gore dio sa rootanjem i cwm.

2) Skines rom i stavis na sd karticu. (treba biti u zipu)

3) Ugasis mob i udes u cwm (volume down/up+home+power).

4) Napravis 

.

5) I odes install from sd card i lupis ovo kaj si si skinuo gore :D

*Kamera je malo siromasna ali je uredu. Stavim par slika kad stignem :D

...
12 godina
neaktivan

Ja bi bez razmišljanja stavio CM samo da ne moram okinuti KNOX 

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2015 18:17 (FanBoy).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ima li kakav nacin da mob kod kuce,bez da ga igdje nosim,otkljucam na sve mreze?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice