Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 674.902
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
RaZ0R9111 kaže...
EchoOne kaže...
RaZ0R9111 kaže...

Uspio sam dobiti 11,5h SOT-a :)

Usput i 37k score AnTuTu-u..

Snimi tih 11 sati sa nekim mobitelom sastrane kao video snimku dok ulazis u izbornik. I pokazi da se nije punio u medjuvremenu na onom grafu prije sot vremena.

Evo ti graf.

Nemoguce.

Mob ti je bez punjaca 23h, a ti si od tih 23h 11 sati imo SOT. Od tih 23h odbi barem 8,9h na spavanje sto znaci da si bio na mobu gotovo cijelo vrijeme dok si bio budan.

http://isvijet.com.hr
14 godina
neaktivan

meni gura 2 dana sot 6,5-7h max. Nekuzim sto bi ja imao iz toga da sad pisem tuda po forumu da mi je sot 24 sata, sto imam iz toga??

0 0 hvala 0
14 godina
Edge kaže...
RaZ0R9111 kaže...
EchoOne kaže...
RaZ0R9111 kaže...

Nemoguce.

Mob ti je bez punjaca 23h, a ti si od tih 23h 11 sati imo SOT. Od tih 23h odbi barem 8,9h na spavanje sto znaci da si bio na mobu gotovo cijelo vrijeme dok si bio budan.

Imaš li ti uopče Galaxy S5?

Hočeš reči da da sam SOT nacrtao u paintu ili?

BTW Ako ti što znači jučer je bio PRAZNIK RADA.

Pročitaj temu na XDA

11 sati SOT-a nije rijetkost na S5.

Samsung Galaxy S5
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2014 14:08 (RaZ0R9111).
14 godina
RaZ0R9111 kaže...
Edge kaže...
RaZ0R9111 kaže...
EchoOne kaže...
RaZ0R9111 kaže...

Nemoguce.

Imaš li ti uopče Galaxy S5?

Hočeš reči da da sam SOT nacrtao u paintu ili?

BTW Ako ti što znači jučer je bio PRAZNIK RADA.

Pročitaj temu na XDA

11 sati SOT-a nije rijetkost na S5.

Stisni na graf da vidimo i to kako je radio.
I koliko je bio sati na onome ultra power giga mega saving modu? 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
14 godina

Nije bio na Ultra Powersaving mode,čak mi niti obična ušteda energije nije bila uključena.

Svjetlina na Auto+5

Wifi on jer sam skidao mape za Navigon,multitasking sa Facebookom i do jutra.

Mobitel je več na 100% pa ti nemogu poslati.

Nemate razloga za sumnjičavost jer 11sati SOT-a na GS5 nije čudno i nije rijetkost.

Također nije sve u mAH baterije,puno toga je u optimizaciji i ostalim điđama.

Samsung Galaxy S5
Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
odjavljen
"jer 11 sati SOT-a na GS5 nije čudno i nije rijetkost"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA to je rijetkost na bilo kojem mobitelu
*Sony Xperia Z1 Compact*
13 godina
odjavljen
RaZ0R9111 kaže...

Nije bio na Ultra Powersaving mode,čak mi niti obična ušteda energije nije bila uključena.

Svjetlina na Auto+5

Wifi on jer sam skidao mape za Navigon,multitasking sa Facebookom i do jutra.

Mobitel je več na 100% pa ti nemogu poslati.

Nemate razloga za sumnjičavost jer 11sati SOT-a na GS5 nije čudno i nije rijetkost.

Također nije sve u mAH baterije,puno toga je u optimizaciji i ostalim điđama.

Izgleda da je onda tvoj neki - ultra mega Tdi edition : ) .

Sry ali malo mi je cudno.

14 godina

Likovi na službenim testovima jedva dobili 8 sati i to je ono!
WOW!

A ti, 'ladno 3 ipo sata više od toga i kažeš da je normalno.
Jedino ako ga nisi spojio na akumulator od traktora. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
Moj PC  
8 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hibridni s5 :-)

6 0 hvala 0
15 godina

Razor edition :P

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina

Dali još nekom svijetli mala crvena LED-ica?

I čemu ona služi.

Samsung Galaxy S5
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

To ti je proxymity senzor. Svijetli za vrijeme razgovora ili ako imas neku aplikaciju koja utjece na to

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
17 godina

lol kakav glupost da to svijetli , isti senzor postoji jos od s2 brijem ali nije nikad svijetlio , debilizam zesci za s5 {#}

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
odjavljen

Isprobao sam prije par dana S5 u T-mobile centru, pogasio sve aplikacije i restartao ga, da vidim kako se ponaša, mobitel mi je zatrzao više od 5 puta u 15min korištenja, žalosno, doslovno žalosno

*Sony Xperia Z1 Compact*

4 6 hvala 0
14 godina
MARKOZD15 kaže...

Isprobao sam prije par dana S5 u T-mobile centru, pogasio sve aplikacije i restartao ga, da vidim kako se ponaša, mobitel mi je zatrzao više od 5 puta u 15min korištenja, žalosno, doslovno žalosno

Vrijeme da promjeniš platformu.

Svaki android tu i tamo štucne.

Samsung Galaxy S5
14 godina
odjavljen
RaZ0R9111 kaže...

Moja bivša XZ radi ko stroj naspram S5, a o Z1 Compact neću ni pričat, u mojih 7mj korištenja XZ, zatrzao mi je možda 5 puta

*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
5 puta u 15 min. nije bas tu i tamo, imam Nexus 5 i jako rijetko stuca, jedino u nekim losije izradenim aplikacijama zna bit cesce. Inace bas sam se danas igrao s 2 s5-ica i svidio mi se uredaj, nista spektakularno, ali nije ni lose. Jedino mi se gadi ona bijela verzija, kao da je izradena od plastike za ping pong loptice dok mi se crna verzija podosta svidjela, ima lijep osjecaj u ruci izuzev one fuj plastike po rubovima.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
17 godina

a moj kad se vec kurchimo prvo nokia 920 sad 1520 nikad nije trznula ,restirala , error neki napravila od kad je ukljucena {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jel ono sastrane na rubovima metal ili ofarbana plastika?

Svi galaxyi do sad stucaju redovno, to je malo bezveze da se nesto ne moze ispraviti u petoj generaciji. Samsung jednostavno sa svojim prilagodbama gusi mob. Puno bi bolje vizualno bilo da ostave izgled Androida i mozda dodaju jos koie funkcije i to je to.

Jucer mi je stigo Nexus 5 i stvarno besprijekorno radi. Jos sam spustio takt na 2.0 i nisam zapazio da je imalo zbrejko.
14 godina
MARKOZD15 kaže...
RaZ0R9111 kaže...

Moja bivša XZ radi ko stroj naspram S5, a o Z1 Compact neću ni pričat, u mojih 7mj korištenja XZ, zatrzao mi je možda 5 puta

Nemoj biti tolko uvjeren.

Galaxy S4 su u početku blatili,prognozirali lošu prodaju.

A pobio je sve protivnike uključujuči Xperiu Z koju uspoređuješ sa S5.

Što se tiče Xperie Z1C.

Bila bi sramota da ti ona lagga jer Adreno330 renderira puno manju HD rezoluciju.

Shvati da se svijet nevrti oko Xperia niti oko Galaxya.

Svako odabere ono što odgovara njegvom džepu,mogučnostima.

Samsung Galaxy S5
14 godina
odjavljen
RaZ0R9111 kaže...

Što se tiče Xperie Z1C.

Bila bi sramota da ti ona lagga jer Adreno330 renderira puno manju HD rezoluciju.

Neznam što se čudiš da je pobio sve protivnike, pa to je Samsung, isto kao i Apple (ne baš u toj mjeri), jako jaki marketing i puno "odanih" kupaca dok je Sony tek 'uronio' u flagship vode.

Nemoj, razlog zašto Z1C ne lagga je to što Sony UI ima uredniji kod od TouchWiza i nema toliko toga 'nabacano', Sony stavlja 'light-modded' Android dok Samsung poprilično 'izmoda' softver pa sukladno tome ima svojih posljedica.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 22:11 (Deawood).
14 godina
Obrub je ta plastika. Zapravo mi se ova nova pozadiba stvarno svida, ali dojam mi jako rusi taj obrub. I da stuca mobitel, ali hebiga nemres tu nista stara boljka TW-a, kom nije smetalo na s3,s4... ovdje sigurno nece, a kom smeta mobitel nije za njega jer je zaglavljen na TW-u zbog KNOX-a, zakljucanih bootloadera...
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
14 godina
odjavljen
RaZ0R9111 kaže...

Nemoj biti tolko uvjeren.

Galaxy S4 su u početku blatili,prognozirali lošu prodaju.

Što se tiče Xperie Z1C.

Shvati da se svijet nevrti oko Xperia niti oko Galaxya.

Svako odabere ono što odgovara njegvom džepu,mogučnostima.

Isprobao sam oba, što se tiče toga 'pobio', očito ih je pobio zbog marketinga, po tome je jedan iP5 bolji uređaj od HTC One ili Xperie Z? 

Da, ali također jedna velika Xperia Z1 vrti 10X bolje od S5, samo zbog toga kako je softver napravljen, također One M7/8, Nexus 5, svi su miljama brzinom ispred S5. S tim se vi Samsungovi fanboyi nikad nećete pomiriti. Ja bih se sramio da izdvojim za uređaj preko 2000KN, a da mi trza i zastajkuje (vidljivo).

Jedino što je stvarno vrhunski u vezi GS5 je kamera, koja je vrh, ne radi senzora nego radi samog softvera koji obrađuje sliku, skidam kapu Samsungu za to, jer i stari S4 je imao vrhunsku kameru 

*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
MARKOZD15 kaže...
RaZ0R9111 kaže...

naravno svako svog konja hvali

moja lumia 1020 nikad dosad nije zatrzala, sta tek reci onda za to?

gluposti svakakve ljudi pisu danas fakat

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 godina
odjavljen
Indestructible kaže...

Nitko ne piše gluposti, niti ti niti on.

XZ ne lagga, a niti Lumia 1020 ne lagga.

14 godina
odjavljen
Indestructible kaže...

Teško je danas biti objektivan stvarno, pod trzanjem na mojoj bivšoj Z sam mislio na malo trzanje u animacijama, što se niti ne vidi, a što se tiče samog S5 zblesirao mi se nakon otvaranja više aplikacija, što je krajnje nedopustivo..

Sad ja mogu početi tebi govorit da je WP8 zatvoren sustav, da nemožeš ni wallpaper staviti, ali glupo je u to ulaziti jer svaki sustav ima mane i prednosti, S5 je vrhunski uređaj, ali za te novce da zatrza toliko u tih 15min mog utiska, hvala, ali NE hvala

*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
protjeran
RaZ0R9111 kaže...

Imaš aplikaciju Prox Pro s kojom si programiraš taj senzor i onda recimo otvaraš status bar ili app drawer samo pokretom ruke.

ima i jogurt verzije, guglaj

Crkva je zlo 21. stoljeća
17 godina
@chmarko. Ajde ne laprdaj. O kakvom ti trzanju pricas? Mob mrcvarim po cijele dane i ne vidim to "trzanje". Govoris o objektivnoati na mobu u t-centru par minuta. Ocito je opet vrijeme za prijavljivnje "objektivnih" poruka, pogotovo dok se nekoga naziva fanbojem samo zato sto posjeduje uredjaj, zatim se isti naziva vrhunskim, usporedjuje s sonijevim modelima. Ocekujem procitati nekaj konstruktivno ali previse t centar iskusnjaca...
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
13 godina
neaktivan

Nema na S3 trzanja, tako da ne kužim kako bi bilo na S5 trzanja.

Jedini problem koji se vuče od S3, a vidljiv je i na S5 je ulazak u telefoski imenik...poboljšano je ali i dalje je to loše naspram konkurencije.

0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ima s3 trzanja, ali do nekog nivoa da to ne smeta i ne utjece na rad.

Problem na s3 je bio kak si i reko ulazak u tel. Imenik, galeriju, opcenito je stekalo sve sto je doslo od Samsunga, ostale aplikacije su isle kao podmazane. Uglavnim ne kuzim nesto, Samsung koji ima ne znam koliko tisuca ljudi namijenjenih za razvoj softvera ne moze vec 5 godina zaredom srediti nesto kako spada. Onda se pojavi na xda lik koji solo to rijesi tjedan dana nakon kaj mob izadje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice