Pogledaj na tcom stranicu znaju par puta godisnje imat opremu na 50% ,pa te ispadne 50kn
BBall,Tech,Ink and Familly..all the way....
Pogledaj na tcom stranicu znaju par puta godisnje imat opremu na 50% ,pa te ispadne 50kn
jesus_tm1
Kakva je ovo tvornička folija na ekranu? Imam mob oko tjedan dana i nije se trebala nimalo i ne skuplja uopće otiske prstiju, baš je dobra, kupio bi si ju nakon što se ova zgrebe..
Isto tako, jel ima netko iskustva sa zaštitnom folijom spigen neo flex
http://trakt.tv/user/MjezZza
Došao mi danas update i poštar sa punjačem i slušalicama.
Je li ti prije dostave stigao mail da je paket poslan?
Ne, sam je nazval da je ispred zgrade i dal sam doma.
Kakva je ovo tvornička folija na ekranu? Imam mob oko tjedan dana i nije se trebala nimalo i ne skuplja uopće otiske prstiju, baš je dobra, kupio bi si ju nakon što se ova zgrebe..
Isto tako, jel ima netko iskustva sa zaštitnom folijom spigen neo flex
Skinuo sam tvorničku foliju koja se super drži na ekranu s21u ali se lako ošteti i probije (u mom slučaju ispao iz hlača između sjedala i naslona za ruku u autu i to mi je probilo foliju - vjerojatno vodilica sjedala) pa sam stavio tu spigen neo flex koja je na dodir neznatno deblja, jednostavna je za aplicirati (dobiješ 2 u paketu i sav potreban pribor).
Jedino što mi smeta su lijevi i desni krajevi koji se odljepe na zakrivljenom dijelu uređaja ma kolko god dugo držao sa nečime da se primi i zagrijavao fenom, tu desetinu milimetra strši van i baš živcira kada zapneš prstima o foliju (napomena: možda to nije slučaj ako je u maskici). Trebao bi možda skratiti te krajeve ili nešto. Osim toga je super, ne ostaju otisci pretjerano, fingerprint senzor radi bez problema i ima kakti lagani orange peel efekt koji se vidi pod svijetlom na ugašenom ekranu i ne osjeti se pod prstima..
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Ekipa jel vama stigao official Android 12? Ja sam na Hrv. Telekomu i još uvijek ništa, zadnji update je bio "G998BXXS3AUJ7 / G998BOXM3AUIE / G998BXXU3AUIG" sa securty patch levelom: November 1, 2021.
Ekipa jel vama stigao official Android 12? Ja sam na Hrv. Telekomu i još uvijek ništa, zadnji update je bio "G998BXXS3AUJ7 / G998BOXM3AUIE / G998BXXU3AUIG" sa securty patch levelom: November 1, 2021.
Meni je stigao krajem 11. mjeseca, doduse na A1 sam. Ako bas zelis upgrade, mozes samo preko odina instalirati sluzbeni sw.
Hvala na odgovoru, strpit ću se onda još malo.
Čim sam ga izvadio iz kutije upalio i spojio na wifi je ponudio.
1.12. sec.patch, android 12, sp1a.210812.016.g998bxxs3bul1, baseband je g998bxxu3bukg.
Ja isto tcom i ponudio mi isto krajem 11 mj i downloadao ga na telefon ali jos nisam instalirao...cekam iskustva s 12-icom
Ja instalirao android 12.. zivcirala me obavijest ona gore koja se nije mogla maknuti o dostupnom azuiranju... Zasad ne vidim neke bugove. Jedino sam primijetio malo da stucne nekad. Znam da bi sad najbolje bilo vratiti mobitel na tvorničke postavke ali mi se Neda provest opet 3 sata postavljajući sve aplikacije
Ista stvar i kod mene,stalno gasim ikonu od updatea na 2 sata,pa opet se ukljuci
Problem stisnut update i pricekat 5min je u cemu tocno?
Nije problem nikakav nego sam zadovoljan s 11,cekao sam da vidim dal 12 ima musica i problema
To si uspio dok je promocija trajala?
Kad si dobio mail da ti je uspjela prijava za promociju?
Danas opet nesta novo... ili poboljsanje samo.
Ma samo security patch
Mobitel je odličan ali mislim da se ne isplati samo zbog 120hz.. ako ti je baterija ok i ne šteka ti u radu ja bi pričekao još
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
nije mi se to nikad dogodilo
Jeste meni al na xioamiju i bio je problem sa permisijama.